دی ۲۵, ۱۳۹۵
تعیین وقت سفارت یونان

تفاوت تعیین وقت سفارت یونان با ایتالیا در چیست؟

تفاوت تعیین وقت سفارت یونان با ایتالیا در چیست؟ ۱)مدارک باید بعد از ترجمه تایید وزارت امور خارجه و دادگستری را نیز داشته باشد. ۲)اخذ ویزای یونان تقریبا مانند کشور ایتالیا است. ۳)ویزای یونان نیز ۱۴ روزه آماده می گردد. ۴)یونان از نظر فاصله زمانی کمی دورتر از ایتالیا است، نسبت به کشورهای همسایه، مانند: آلمان، فرانسه، اتریش، اسپانیا،سوئیس، هلند و…   مدارک مورد نیاز برای سفارت یونان در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است؛ جهت درخواست ویزای یونان، فرم مربوطه را باید از وب‌سایت سفارت یونان دانلود کنید. توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید […]
دی ۲۲, ۱۳۹۵
وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس افرادی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند و نیاز به وقت سفارت سوئیس دارند، گرفتن وقت سفارت سوئیس توسط ما امکان پذیر است. مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت سوئیس عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت عکس ۴*۳ شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری گرفتن وقت از سفارت سوئیس در تهران چگونه است؟ شما می توانید برای دریافت وقت سفارت سوئیس، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت ، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف های طولانی نیست. آدرس سفارت سوئیس در تهران: خیابان بوستان ، خیابان شریفی منش ، کوچه یاسمن ، پلاک ۱۳ تلفن سفارت سوئیس در تهران: شماره ۲۲۰۰۸۳۳۳ فاکس: با […]
دی ۱۹, ۱۳۹۵
مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا

مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا

مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا ویزای اسپانیا شامل مقررات و شرایط ویزای شنگن است. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقاضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید. دقت داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود. مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم ویزا اسپانیا همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است: شناسنامه ایرانی گذرنامه توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید. دو قطعه عکس رنگی ویژگی‌های ضروری […]
دی ۱۵, ۱۳۹۵
کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان به این کشورها بدون ویزا می توانید سفر کنید.   قاره آسیا نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا مالزی، گرجستان، مالدیو، لبنان، سریلانکا، کردستان عراق کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد ارمنستان، ماکائو، لائوس، نپال، بنگلادش، تیمور شرقی، سوریه قاره آفریقا نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا جمهوری کنگو، سیشل کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد کنیا، ماداگاسکار، موزامبیک، تانزانیا، توگو، اوگاندا، کومور، کیپ ورد، قاره آمریکا نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا اکوادور، ونزوئلا، کاستاریکا، بولیوی، هائیتی، نیکاراگوئه،گویان، دومینیکا کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد …….. قاره اقیانوسیه نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا ساموآ، تووالو، پالائو، نیووی، جزایر کوک، ایالت فدرال میکرونزی کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد …….. قاره اروپا […]
دی ۱۴, ۱۳۹۵
شرایط اخذ ویزای برزیل

شرایط اخذ ویزای برزیل

شرایط اخذ ویزای برزیل افراد به قصد سفر گردشی و بازدید کشور برزیل می‌توانند درخواست ویزای توریستی برزیل نمایند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. روادید توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران به صورت سه ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد. جهت تقاضای روادید برزیل، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود. توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان […]
دی ۱۴, ۱۳۹۵
پیکاپ ویزای کانادا

پیکاپ ویزای کانادا

پیکاپ ویزای کانادا عملیات ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص، پیکاپ (Pick Up) یا پیکاپ ویزا نامیده می شود. پیکاپ ویزای کانادا، از طریق دو کشور قابل انجام می باشد که عبارتند از: پیکاپ ویزای کانادا در آنکارا ترکیه، پیکاپ ویزای کانادا در دبی امارات. با توجه به اینکه برای درخواست ویزا نیازی به حضور فرد نمی باشد، می توان پاسپورت را از طریق نماینده به سفارت تحویل داد. عملیات ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص، پیکاپ (Pick Up) یا پیکاپ ویزا نامیده می شود. از مزایای پیکاپ یا پیکاپ ویزا می توان به هزینه پایینتر آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشور مقصد اشاره نمود. ‌ پس از اینکه شخص نسبت به درخواست ویزا اقدام نماید، دو حالت ممکن است پیش بیاید؛ حالت اول […]
دی ۸, ۱۳۹۵
پیکاپ ویزا انگلیس

پیکاپ ویزا انگلیس

پیکاپ ویزا انگلیس با توجه به باز گشایی مجدد سفارت انگلیس در ایران، انجام پیکاپ ویزای انگلیس در تهران نیز میسر گردید. با توجه به اینکه برای درخواست ویزا نیازی به حضور فرد نمی باشد، می توان پاسپورت را از طریق نماینده به سفارت تحویل داد. عملیات ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص، پیکاپ (Pick Up) یا پیکاپ ویزا نامیده می شود. از مزایای پیکاپ یا پیکاپ ویزا می توان به هزینه پایینتر آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشور مقصد اشاره نمود. ‌بخش ویزای انگلیس در ایران فقط در تهران می باشد و فعلا در سایر شهرهای کشور شعبه ای ندارد. وقت سفارت انگلیس ( تهران – آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی ) مراحل اخذ ویزا انگلیس – اخذ وقت سفارت انگلیس   […]
دی ۶, ۱۳۹۵
ویزا یونان

ویزا یونان

 ویزا یونان ویزای توریستی یونان، به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور دارند. کشور یونان عضو اتحادیه شینگن است از این رو برای سفر به یونان نیاز به ویزا شنگن خواهید داشت. مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی یونان مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید را در ادامه به همراهان همیشگی کجارو ارائه می‌دهیم. پیش از همه توجه داشته باشید، که از همه‌ مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ شما در سفارت یونان می‌ماند. کلیه‌ مدارک فارسی باید ترجمه‌ رسمی انگلیسی شده باشند. شناسنامه ایرانی ترجمه‌ رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتما موجود […]
دی ۵, ۱۳۹۵
مدارک لازم برای ویزای هند

مدارک لازم برای ویزای هند

مدارک لازم برای ویزای هند دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند. انواع ویزای هند و مدارک لازم ۱- ویزای دانشجویی هندوستان (Student Visa) مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از: – اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه – اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی […]
دی ۴, ۱۳۹۵
اخذ ویزای مالزی

اخذ ویزای مالزی

اخذ ویزای مالزی برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. این کشور در محل تقاطع بین شرق و غرب واقع شده است و همیشه با آغوش گرم به افراد خارجی خوش آمد می گوید و مالزی اخیراً بخاطر مهاجرت جمعیت فراوانی از هندی ها و چینی ها دارای یک ملیت چند نژادی شده است. مالزی همواره پذیرایی تعداد زیادی از افراد خارجی هستند اما دولت مالزی همیشه مراقب است که این افزایش مهاجران بر روی میزان توازن جمعیت آنها تاثیر نداشته باشد. به همین علت مهاجرت به مالزی زیاد آسان نیست. علاوه بر این اگر شرکتی نتواند برای درخواست شما موافقت بگیرد دوباره از سر گیری یک تقاضا سخت تر می شود. برای افراد خارجی که جز شهروندان مالایی نیستند اجازه ای تحت عنوان (EP) صادر می شود […]