Print Friendly

شرایط اخذ ویزای توریستی لهستان

لِهِستان (به لهستانی: Polska به انگلیسی، Poland) با نام رسمی جمهوری لهستان کشوری است در مرکز اروپا، از غرب با آلمان، از جنوب غربی با جمهوری چک، از جنوب با اسلوواکی، از شمال شرقی با لیتوانی و روسیه (منطقه برون‌بومی کالینینگراد)، از شرق با بلاروس، از جنوب شرقی با اوکراین و از شمال با دریای بالتیک همسایه است. مساحت این کشور عددی بالغ بر ۳۱۲٫۶ هزار کیلومتر مربع است که آن را شصت و نهمین کشور بزرگ جهان و نهمین کشور بزرگ اروپا کرده است. همچنین با جمعیت ۳۸٫۵ میلیون نفری این کشور سی و چهارمین کشور پرجمعیت جهان، هشتمین در قاره اروپا و ششمین در اتحادیه اروپایی می‌باشد. لهستان با حاکمیتی متمرکز دارای ۱۶ استان است و پایتخت آن ورشو نام دارد. قوه مجریه این کشور به ترتیب رئیس جمهور، نخست وزیر و هیئت وزیران است. رئیس جمهور برای مدت ۵ سال انتخاب می‌گردد که حداکثر یک رئیس جمهور می‌تواند دو دوره در این پست خدمت کند.

پایتخت لهستان شهر ورشو (Warsaw)، با جمعیت بالغ بر ۱٫۷۱۶٫۰۰۰ نفری (طبق سرشماری سال ۲۰۱۰) بزرگترین و پرجمعیت‌ترین شهر این کشور محسوب می‌شود. این کشور دارای قدمت تاریخی است.

  :مدارک لازم جهت ویزای توریستی لهستان

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی  .
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید)
  3. کارت ملی و شناسنامه .
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش .
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج .
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی .
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران)
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل)
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته)
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان)
  11. بیمه مسافرتی .
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود)
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما .

مدارک ویزای تجاری:

۱-دعوتنامه رسمی از طرف تجاری در لهستان با ذکر دلیل و مدت سفر و تأمین هزینه های سفر

۲-روزنامه رسمی شرکت یا کارت بازرگانی

۳-حساب بانکی ۳ ماه گذشته

۴-لیست بیمه های رد شده

۵-گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت ( نشان دهنده دلیل و مدت سفر، سمت متقاضی و اینکه هزینه های سفر توسط شرکت پرداخت می گردد.)

۶-سوابق تجاری گذشته با شرکت لهستانی

۷-رزرو هتل

مدارک ویزای بازدید:

۱-دعوتنامه صادره از دولت لهستان

۲-مدرکی ناشی از ارتباط متقاضی و فرد دعوت کننده در لهستان ( مانند شناسنامه)

۳-مدارک مالی و شغلی متقاضی شامل : مدرک شغلی، پرینت حساب بانکی ۳ ماهه گذشته، سند ملکی)

۴-مدارک ازدواج ، طلاق و …( در صورت وجود)

مدارک ویزای توریستی:

۱-برنامه سفر با جزئیات کامل

۲-رزرو هتل قطعی

۳-مدارک شغلی فرد شامل :سمت، حقوق با ذکر زمان مصاحبه

۴-مدارک مالی( لیست بیمه، پرینت حساب بانکی ۶ ماهه گذشته) – سند ملکی

۵-سند ازدواج، طلاق

ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی یا لهستانی الزامی است.

ویزا:

  • نوع C: جهت ورود به لهستان و دیگر کشورهای شنگن، مدت اعتبار ۹۰ روز
  • نوع National-D: مدت اعتبار بیش از ۹۰ روز
  • نوع ترانزیت: اگر شما شهروند کشورهای افغانستان، بنگلادش، کنگو، اریتریا، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان، سریلانکا باشید باید نوع A را اقدام کنید که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشند.

متقاضی باید مدارکی ارائه نماید مبنی بر اینکه در تاریخ معین به کشور خود بازگردد.

اگر قصد سفر به دیگر کشورهای شنگن را دارید بایستی ورود شما به لهستان بوده و نیز بیشتربن مدت اقامت متقاضی بایستی در لهستان باشد.

هزینه ویزای توریستی لهستان

برای بزرگسالان، ۶۰ یورو

برای کودکان بین ۶ تا ۱۲ سال، ۳۵ یورو

برای کودکان زیر ۶ سال رایگان

افراد زیر سن قانونی

– در صورت مسافرت کودکان به تنهایی یا همراه یکی از والدین: اجازه رسمی هر دو والدین یا سرپرست قانونی آنان مورد نیاز است.

– امضاها باید تایید قانونی داشته باشد (در دفتر خانه رسمی مورد تایید قانونی قرار گیرد و امضای تایید شده توسط مهر آی. دِ آر ۶۰۰۰ مورد قبول نیست)

– افراد زیر سن قانونی این اجازه نامه‌های رسمی را باید در تمامی طول مسافرتشان به همراه داشته باشند.

متقاضیان روادید باید هر کدام به طور مستقل و پس از تکمیل کلیه مدارک درخواست، اقدام به تعیین وقت قبلی برای ارائه مدارک کنند.

توجه: سفارت لهستان حق درخواست هر گونه مدارک اضافی بر لیست بالا را برای خود محفوظ می‌دارد.

نکات مهم بعد از داشتن روادید شینگن

دارا بودن یک روادید معتبر جهت سفر به کشورهای عضو شنگن نهایتا تضمینی بر غیر قابل تغییر بودن مجوز صادر شده ویزا جهت ورود یا اقامت موقت شما در کشورهای عضو شینگن نیست. امکان دارد که در مرزهای ورودی کشورهای عضو شینگن از شما خواسته شود که مجددا مدارکی را به ماموران ارائه دهید که توصیه می‌شود که کپی مدارکی را که زمان تقاضای روادید شینگن ارائه نموده‌اید را به همراه خود داشته باشید.

● در صورتی که دارای روادید کثیرالمسافرت شینگن هستید باید بیمه مسافرت شما نیز به طول مدت اقامت شما در دفعات متعدد در کشورهای شنگن، معتبر باشد. در این رابطه در سفارت کشور صادر کننده روادید شینگن، از شما تعهد نامه امضا شده مبنی بر این مطلب می‌کند.

عکس‌های ارائه شده برای درخواست روادید باید دارای مشخصات زیر باشد:

  • از روبرو و مشخص
  • چاپ روی کاغذی با کیفیت بالا
  • رنگی
  • ۳/۵ در ۴/۵
  • عکس جدید که از زمان آن نباید ۶ ماه بیشتر گذشته باشد.
  • شخص باید رو به دوربین بوده و زمبیه عکس روشن باشد.
  • تمام سر تا روی شانه مشخص باشد. ۷۰ الی ۸۰ در صد عکس، صورت جای گرفته باشد.
  • چشم‌ها باز و مشخص باشند. چشم‌ها نباید با مو پوشیده شده باشند.
  • عینک با شیشه روشن و بدون اینکه چشم‌ها پوشیده شده باشد؛ بدون انعکاس نور.
  • به دلیل مسائل مذهبی، پوشش سر مورد قبول است؛ درصورتی که چانه، پیشانی و گونه‌ها مشخص باشد، بدون اینکه پوشش سر سایه بر صورت داشته باشد.

سفارت جمهوری لهستان در تهران: بلوار آفریقا، خیابان پیروز، پلاک ۲

ساعات کاری سفارت جمهوری لهستان

سفارت جمهوری لهستان روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۹:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

اطلاعات مهم مربوط به بخش کنسولی

فرم ویزای شینگن لهستان: فرم درخواست ویزا را می‌توانید به صورت آنلاین از این آدرس ارسال کنید.

https://secure.e-konsulat.gov.pl/Default.aspx

مراحل درخواست ویزای توریستی جمهوری لهستان

برای درخواست ویزای توریستی جمهوری لهستان، پیش از هر چیز باید وقت سفارت لهستان را دریافت کنید. برای گرفتن وقت سفارت جمهوری لهستان، مراحل زیر را دنبال کنید.

برای پر کردن فرم و دریافت وقت سفارت لهستان به صورت آنلاین، ابتدا به آدرس زیر مراجعه کنید:

گرفتن وقت سفارت لهستان

از تب ویزا در سمت چپ صفحه، یکی از گزینه‌های National Visa – Register form یا Schengen Visa – Register form را انتخاب کنید.

زمان و تاریخ را انتخاب کنید، فرم آنلاین را پر کرده و سپس آن را پرینت کنید.

در وقت تعیین شده به بخش امور کنسولی سفارت مراجعه کرده و مدارک و فرم‌های مورد نیاز و مرتبط با نوع ویزای درخواستی را به صورت کامل و پر شده به همراه داشته باشید.

 

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۶۶۹۱۳۶۰۴-۰۲۱

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تصویر کپچا

*

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.