مراحل اخذ ویزای کانادا

مراحل و مدارک اخذ ویزای کانادا در زیر به طور کامل شرح داده شده است.

ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه فقط یک بار ورود به کانادا را میدهد.

ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید.

ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای ۵ ساله در واقع ۱۰ ساله بوده اما چون اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی میتوانند این نوع ویزا را دریافت کنند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند.

توجه: در فرم های جدید گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد و تصمیم در خصوص یکبار ورود یا چندبار ورود به عهده کنسولگری و سفارت است.

مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا:

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
+ ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
+ ترجمه سند ازدواج “اگر با هم اقدام می کنند.”
+ تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
+ یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
+ ترجمه سند ملکی در صورت وجود
+ ترجمه مدارک شغلی
+ گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
+ نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
+ دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
+ مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
+ رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
+ رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

 

شرایط لازم برای دریافت ویزای اقامت موقت کانادا:

  • باید افسر ویزا را متقاعد کنید که در پایان اقامت موقت کانادا را ترک خواهید کرد.
  • نشان دهید که از توان مالی لازم برای اداره خود و اعضای خانواده خود در مدت زمانی که در کانادا اقامت دارید، برخوردار می باشید.
  • قصد تحصیل و یا کار در کانادا را ندارید مگر آنکه مجوزهای لازم را کسب نمایید.
  • فردی قانونمند هستید و دارای سوابق جنایی نمی باشید .
  • تمامی مدارک مورد درخواست افسر ویزا را ارائه نمایید تا پذیرش شما میسر گردد.
  • همچنین باید از سلامت جسمی لازم برخوردار باشید ( در صورت نیاز معاینات پزشکی را به انجام برسانید)
  • تمامی اعضای خانواده که قصد دارند با متقاضی اصلی وارد خاک کانادا شوند باید هر یک به صورت جداگانه فرم تقاضای ویزا را تکمیل نمایند و وجه ویزا را به حساب سفارت واریز کنند.
  • در صورت تشخیص افسر ویزا شما و یا هر یک از اعضای خانواده باید معاینات پزشکی را انجام دهید و نتیجه آزمایشات را برای بخش صدور ویزا ارسال نمایید تا پس از بررسی های لازم در صورت صلاحدید افسر ویزا نسبت به صدور ویزا برای شما و یا هر یک از اعضای خانواده اقدام گردد.

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

 

درخواست آنلاین ویزای کانادا:

  • مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد، ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری، اصل مدارک را به ما تحویل می دهد. در ابتدا ما در سایت سفارت یک حساب کاربری ایجاد می کنیم و پس از انجام مراحل ارزشیابی آنلاین و پس از تأیید و دریافت کد کاربری میتوانیم ثبت نام آنلاین را انجام دهیم، واریزی سفارت را پرداخت میکنیم که واریزی تنها از طریق کارت اعتباری انجامپذیر است و بعد از اتمام ثبت نام یک رسید دریافت میکنیم که این رسید دارای شماره پرونده و انگشت نگاری است و متقاضی بعد از گرفتن این رسید تا یک ماه فرصت دارد برای انگشت نگاری به یکی از کنسولگری های سفارت کانادا در آنکارا یا استانبول مراجعه نماید و بعد از گذشت یک ماه اگر متقاضی انگشت نگاری را انجام نداده باشد درخواست وی باطل می شود و پولی به مسافر برگشت داده نمی شود.

درخواست کاغذی ویزای کانادا:

مسافر مدارکی را که باید به سفارت تحویل دهد ترجمه کرده و با مهر رسمی دادگستری به یکی از کنسولگریهای سفارت کانادا (مراحل اخذ ویزای کانادا) در استانبول یا آنکارا مراجعه کرده و مدارک را تحویلسفارت میدهد و در همان جا انگشت نگاری را نیز انجام می دهد و در سفارت درخواست متقاضی ثبت میشود و متقاضی یک کد پیگیری (Tracking ID) دریافت میکند که با استفاده از آن کد پیگیری می تواند روند کار خود را از ابتدا تا انتهای کار بررسی نماید و همچنین مسافر باید واریزی وجه سفارت را از طریق بانک انجام داده باشد و در هنگام ارائه مدارک به سفارت تحویل سفارت بدهند. بیشترین مدت زمانی که امکان داردسفارت جواب ویزا مسافر را بدهد حدودا ۹۰ روز می باشد.

در دو حالت بالا قبولی یا مردودی درخواست کننده از طریق ایمیل به فرد متقاضی اعلام می شود.

فرزاندانی که بدون والدین سفر می کنند:

در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

 

جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزا درخواستی

سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد و تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی ، ویزای کار ، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگرمتغیر و متفاوت می باشد.

مدارک شناسایی و مدارک دارایی:

  • پاسپورت جدید با حداقل یکسال اعتبار
  • پاسپورتهای قدیمی ( برای نشان دادن تاریخچه سفرها )
  • شناسنامه متقاضی
  • اسناد ملکی منگوله دار و غیر منگوله دار شامل مبایعه نامه – قرارداد پیش خرید و غیره
  • اجاره نامه در صورتی که تاریخ آن تمدید شده واعتبارداشته باشد
  • گواهی لاتین بانکی از حساب های سپرده و اگر سپرده ای دارید که در ماه سود ماهیانه دریافت می کنید لطفاً پرینت (ریز) حساب یا گواهی از بانک که در آن قید شود در ماه چقدر سود دریافت می کنید.
  • گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه از حساب های جاری و کارکرد دارمتقاضی
  •  ۲ قطعه عکس رنگی –سایز ۴٫۵*۳٫۵  با زمینه روشن  که به تازگی گرفته شده باشد
  • گواهی اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار فرزندان مجرد

مدارک کاری متقاضی

  • گواهی اشتغال به کار – فیش حقوقی – حکم کارگزینی – فیش بازنشستگی – حکم بازنشستگی – پروانه کسب – پروانه بهره برداری – پروانه وکالت – پروانه مطب – کارت بازرگانی

مدارک شرکت ( اگر متقاضی دارای شرکت باشد )

  • اساسنامه شرکت
  • روزنامه رسمی شرکت ( آگهی تاسیس وآخرین آگهی تغییرات)
  • اظهار نامه ثبت شرکت
  • آخرین لیست بیمه شرکت – برگه پرداخت
  • پرینت گردش حساب سه ماه یا شش ماه شرکت
  • آخرین برگه مالیاتی شرکت
  • (در صورتی که متقاضی، خانم متاهل باشد علاوه بر مدارک خود، مدارک همسر هم نیاز است)

مدارک دعوت کننده:

۱- دعوتنامه با تاریخ و امضاء

  • حاوی اطلاعات مهمان: نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن فرد – نسبت شما با فرد دعوت شونده( مهمان) – هدف از سفر – مدت زمانی که فرد دعوت شونده ( مهمان) قصد دارد در کانادا اقامت داشته باشد – جزئیات مربوط به محل اقامت و هزینه های زندگی – تاریخ ترک کانادا از سوی مهمان
  • حاوی اطلاعات میزبان:  نام کامل – تاریخ تولد – آدرس و شماره تلفن در کانادا – شغل – شهروند کانادا هستید یا دارای کارت اقامت دائم(PR) می باشید – تصویری از مدرکی که نشانگر وضعیت اقامت شما در کانادا می باشد – جزئیات مربوط به خانواده شما، شامل اسامی و تاریخ تولد همسر و وابستگان (ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – تعداد کل نفراتی که در منزل شما اقامت دارند(ارائه این اطلاعات جهت صدور سوپر ویزای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان الزامی می باشد) – درخواست سوپرویزا صرفا برای والدین و پدربزرگان و مادربزرگان می باشد.

۲ – کپی کارت اقامت دعوت کننده

۳ – کپی اجاره نامه و یا سند ملکی منزل دعوت کننده

۴ – گواهی کاری دعوت کننده یا آخرین فیش حقوقی

۵ – گواهی حساب بانکی دعوت کننده

۶ – آخرین برگ پرداخت مالیاتی Notice of assessments یا T4

توجه: بعد از ارسال مدارک به سفارت، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگر در مواردی که سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

کلیه مدارک متقاضیان ویزای کانادا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. به علت اینکه جهت اخذ ویزا کانادا مصاحبه ای از متقاضی انجام نمی گیرد ( مدارک به سفارت ارسال می شود و شخص متقاضی جهت انگشت نگاری در مراکز انگشت نگاری کانادا حاضر می شود).

متقاضیان ویزا کانادا، پس از انجام ثبت نام آنلاین ۳۰ روز فرصت دارند تا برای انجام انگشت نگاری به یکی از شعب شرکت VFS مراجعه کنند.

افراد معاف از انگشت نگاری:

  • افراد بالای ۸۰ سال و کمتر از ۱۴ سال
  • کسانی که ویزای مهاجرتی دارند
  • افراد مقیم کانادا
  • افراد با پاسپورت کانادا
  • دیپلمات ها و افرادی که در سازمان ملل متحد و سازمان های دولتی کار می کنند
  • افرادی که در حین درخواست ویزا در کانادا هستند

نکات مربوط انگشت نگاری:

  • تمام افراد پرونده همزمان اقدام نمایید
  • نهایتا تا ۳۰ روز بعد از تحویل مدارک ویزای خود برای انگشت نگاری اقدام نمایید

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا

  • نامه ادمیشن از یکی از مراکز معتبر آموزشی ( به جز همسر فرد دارای استادی پرمیت یا ورک پرمیت )
  • نامه CAQ فقط برای متقاضیان استان کبک
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan 
  • اسکن صفحات جدیدترین پاسپورت (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر خورده را اسکن کنید)
  • اسکن صفحات پاسپورت های قبلی (فقط صفحه اول و صفحاتی که در آنها مهر یا ویزا خورده را اسکن کنید)
  • اسکن شناسنامه ترجمه و تایید شده / اگر متاهل هستید اسکن شناسنامه همراهان را هم در همین فایل اضافه کنید.
  • یک قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵  
  • نامه تمکن مالی
  • اسناد نشان دهنده دارایی شما
  • نامه های سابقه کاری و بیمه کاری
  • فرم های درخواست ویزا
  • پرداخت هزینه های ویزای تحصیلی کانادا
  • ۱۱۰ دلار برای دریافت CAQ از استان کبک (برای متقاضیان کبک)
  • ۱۵۰ دلار برای ویزای متقضای اصلی و ۱۵۵ دلار برای همراه
  • ۸۵ دلار برای انگشت نگاری هر متقاضی بالای ۱۴ سال

این هزینه ها توسط اداره مهاجرت دریافت میشوند و غیر قابل عودت هستند.

 

کارهایی که قبل از سفر باید انجام بدهید 

  • پذیرش خود را اکسپت کنید
  • تاریخ اعتبار پاسپورت شما حداقل ۶ ماه باشد.
  • خرید بلیط (ترجیحا بلیط رفت و برگشت باشد)
  • بیمه مسافرتی – اختیاری – (بیمه تحصیلی را در کانادا تهیه خواهید کرد ولی بیمه مسافرتی برای مسیر میباشد)
  • رزرو محل اقامت در کانادا
  • پیش بینی پیکاپ از فرودگاه
  • همراه داشتن پول نقد با رسیدی که نشان دهد در بانک کانادایی پول دارید. سعی کنید بین ۵ تا ۱۰ هزار دلار کانادا همراه داشته باشید. 
  • وزن چمدان ها را چک کنید
  • مدارک زیر را مرتب کنید و روی مدارک یک برگه حاوی آدرس و شماره تماس خود بگذارید تا در صورت گم شدن برای شما ارسال شود. این مدارک را به همراه داشته باشید: پاسپورت، بلیط ها، بیمه مسافرتی، نامه پذیرش دانشگاه، نامه CAQ (برای استان کبک)،  نامه ویزای کانادا،  نامه بانکی که موجودی حساب شما را نشان دهد، نسخه برای هر دارویی که همراه دارید، کپی مدارک تحصیلی، چک کردن مواد خوراکی غیر مجاز برای آوردن به کانادا، اگر بیش از ۱۰ هزار دلار می آورید باید محل کسب آنرا اثبات کنید.
  • در فرودگاه SIN NUMBER را میتوانید از دفتر Service Canada دریافت کنید.
  • پس از ورود به کانادا بیمه درمانی خریداری کنید. این بیمه را میتوانید از مراکز خدمات دانشجویی در محل دانشگاه خود یا از آژانس های بیمه خریداری کنید. ویزا موندیال در این زمینه بهترین شرکت های بیمه درمانی را به شما معرفی خواهد کرد.
  • اگر پس از ورود دچار شوک فرهنگی شدید نگران نباشید، طبیعی است. اگر به کانادا آمده اید و در شرایط بحرانی قرار گرفتید فوری با شماره ۹۱۱ تماس بگیرید. 

چند توصیه مهم و کاربردی:

متقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

 

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

14 دیدگاه ها

  1. کمیشی گفت:

    من پنجاه ساله هستم پسرم سیتی زن کانادا هستش و چهار ماهی میشه فرستادمش کانادا مستاجر هستم و در منزل کار ارایشگری میکنم پدر بچه ام دو سالی هست فوت کرده و من قیم پسرم هستم ایا میتونم برای دیدن پسرم ویزا درخواست کنم چون حساب بانکی که پول انچنانی در گردش باشه ندارم

  2. مریم گفت:

    من پنجاه ساله هستم پسرم سیتی زن کانادا هستش و چهار ماهی میشه فرستادمش کانادا مستاجر هستم و در منزل کار ارایشگری میکنم پدر بچه ام دو سالی هست فوت کرده و من قیم پسرم هستم ایا میتونم برای دیدن پسرم ویزا درخواست کنم چون حساب بانکی که پول انچنانی در گردش باشه ندارم.

  3. کسرا گفت:

    ممنون میشم بفرمایید که چه مدت طول میکشه ریجکتی رو به فرد اطلاع بدن.

  4. امیرحسین رسولی گفت:

    با سلام و خسته نباشید

    من قصد دارم برای شرکت در مسابقات جهانی روباتیک خرداد ماه سال اینده به کانادا سفر کنم اما الان سرباز هستم ولی تا اخر امسال یا نهایتا اخر فروردین سال ۹۷ سربازیم به طور کامل تموم میشه

    میخواستم بدونم ایا با توجه به اینکه برای اخذ پاسپورت از ایران بعد از اون اخذ ویزا باید برم ترکیه میرسم که این مسابقات رو شرکت کنم یا خیر ؟ ایا راه دیگه ای برای من وجود داره ؟

  5. mehran گفت:

    سلام
    ما شرکت حقوقی در آنکارا داریم جنب سفارت در صورت تمایل آماده همکاری با شما هستیم
    ۰۵۵۳۸۴۹۸۷۹۵

  6. لیلا گفت:

    باسلام . من برای گرفتن ویزای مولتی کانادا همه مدارک را دارم جز نامه شغلی چون ۳ سال است برای خودم کار می کنم . اما سابقه بیمهاز قبل دارم . اکنون هم بیمه خویش فرما دارم شنیدم بعضی اژانسها نامه اشتغال تهیه می کنند . شما این کارو انجام می دید ؟ لطفا جواب به ایمیل من ارسال گردد

    • تارا رادفر گفت:

      خیر آرژانس ها این کار را انجام نمی دهند با سربرگ و مهر خودت می توانی گواهی اشتغال به کار تهیه کنی.

  7. سینا علیزاده گفت:

    درود ،من ۳۳ سال سن دارم و دختر داییم که مقیم کانادا ست و اونجا تو بانک کار می‌کنه برای من و خواهرم دعوتنامه فرستاده ،با توجه به اینکه من مجردم و تو پاسپورتم مهر ویزای شینگن ندارم چقدر امکان اینکه بهم ویزا ندن وجود داره ؟ خواهرم متاهل هست و ۲ بچه داره و شغلش ماما هست و ۱۰ سال سابقه کار داره و من فوق لیسانس معماری دارم و چون پدرم بیماری قلبی داره و ۲ بار تا حالا عمل کرده مغازه پیش اون هستم و ۴ سال سابقه بیمه دارم و سند خونه و ماشین هم به اسم خودم دارم و گردش بانکیم هم خوب بوده ،ممنون میشم راهنماییم کنید

    • تارا رادفر گفت:

      چه دعوت نامه داشته باشید و یا بدون دعوتنامه، اگر در سایت سفارت کانادا وارد شوید یکی از قوانین کانادا این است که حداقل دو مهر شینگن داشته باشید. جهت اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما با شماره ۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ تماس حاصل فرمائید.

  8. فروغ احدیانی گفت:

    ممنون از مطالب مفید علمی و آموزنده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.