Print Friendly

وقت فوری سفارت فرانسه

وقت سفارت در کمترین زمان و هزینه ممکن برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است. اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد. برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق سایت سفارت تهیه کرد.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

ویزای توریستی فرانسه به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد سفر گردشی به فرانسه یا دیدار با اعضای خانواده‌شان را دارند؛ مدت اعتبار ویزا سه ماه است و متقاضی باید زودتر از تمام شدن نود روز اقامت مجاز در فرانسه، خاک این کشور را ترک کند.
برای روادید توریستی فرانسه، حضور متقاضی ضروری است و مصاحبه انجام می‌گیرد. درخواست وقت ملاقات – به منظور مصاحبه- از طریق سایت اینترنتی انجام می‌گیرد و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه‌ی چاپ‌شده‌ی صفحه‌ی مورد نظر را آماده کند و به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای فرانسه:

مدارک مورد نیاز مدارکی که باید در اولین وقت ملاقات سفارت، علاوه بر فرم، به همراه داشته باشید ( یک اصل و یک فتوکپی از هر کدام) و تحویل بخش روادید بدهید (اصل مدرک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی در پرونده‌ی مربوطه در سفارت می‌ماند.)

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن در اکثر کشورهای حوزه شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است. مدارکی که باید در روز مصاحبه همراه داشته باشید موارد زیر است:

فرم تکمیل‌شده درخواست ویزا
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید. توجه شود که هرچند که این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
شناسنامه و کارت ملی
ترجمه‌ی رسمی شناسنامه و کارت ملی با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.
گذرنامه
اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد. کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک و صفحاتی که در آن‌ها ویزای شینگن خورده تهیه کنید.
سه قطعه عکس رنگی
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، دو قطعه عکس در ابعاد ۶ در ۴ باشد.طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی
مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و گواهی اشتغال به تخصیل یا گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد. لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.
پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب به زبان انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
همراه داشتن اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی در صورت داشتن.
سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
توجه: برای رزرو بلیط هواپیما لازم نیست هزینه‌ای پرداخت ‎شود.
بیمه مسافرتی
برای کل مدت زمان سفر که باید حداقل هزینه ۳۰ هزار یورو را برای هر مسافر پوشش دهد. متقاضیان روادید باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد.
شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.
برگه تائیدیه رزرواسیون هتل(واچر)
برای کل مدت اقامت و مطابق با تاریخ بلیط رفت و برگشت. این رزروها صرفا برای ارائه به سفارت است و تنها هزینه‌ای جزئی برای انجام رزرواسیون دارند.
دعوت‌نامه
اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده. اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.
توجه مدارک در برخی از کشورها مدارک ترجمه شده، نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

گرفتن وقت سفارت فرانسه در تهران

امروزه برای اخذ وقت سفارت از روش نوین تعیین وقت بصورت آنلاین استفاده شده و دیگر نیازی به مراجعه حضوری به سفارت کشور مربوطه نیست.

 وقت فوری سفارت فرانسه در ایران به صورت اینترنتی 

 برای دریافت وقت فوری سفارت فرانسه در تهران به صورت آنلاین، می توانید با کارگزاران ما در مجموعه سون تارا تماس حاصل فرمایید. این نمایندگی کارهایی که باید برای اخذ ویزای فرانسه انجام شود را به خوبی و در زمان کمی به انجام می‌رساند و نیمی از راه پرمشغله گرفتن وقت سفارت فرانسه و مصاحبه ویزای سفارت فرانسه را کوتاه می‌کند.

دانلود فرم سفارت فرانسه:

برای دانلود فرم سفارت فرانسه لطفا کلیک کنید.

 

آدرس سفارت  فرانسه:

تهران خیابان نوفل لوشاتو پلاک ۶۴ – ۶۶

شماره‌های تماس: تلفن: +۹۸-۲۱-۶۴۰۹۴۰۰۰  فکس: +۹۸-۲۱-۶۴۰۹۴۰۹۳

ساعات کاری سفارت فرانسه: یکشنبه تا پنجشنبه، ساعت ۹ تا ۱۲

 

گردشگری و جهان گردی در فرانسه

فرانسه بالاتر از اسپانیا ، ایتالیا ، آمریکا ، انگلیس ، چین و … به عنوان اولین کشور توریستی جهان قرار دارد.

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۶۶۹۱۳۶۰۴-۰۲۱

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.