Print Friendly

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی یا گردشگری اسپانیا به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد اقامت کوتاه‌مدت در اسپانیا به منظور تفریح یا بازدید را داشته باشند. ویزای توریستی اسپانیا برای مدت مشخصی صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.

جهت تقاضای ویزای اسپانیا، حضور متقاضی در سفارت این کشور در تهران الزامی است و از تمامی متقاضیان مصاحبه صورت می‌گیرد. برای دریافت فرم تقاضای ویزا و تعیین وقت مصاحبه، باید به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنید. امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. در حال حاضر آقای نیکولاس دیازپاچه مسئول کنسول‌گری اسپانیا جهت اعطای ویزا هستند.

 

ساعت کاری و آدرس سفارت اسپانیا در تهران

دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.

تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

وب‌سایت سفارت: http://www.exteriores.gob.es/embajadas/teheran/es/Paginas/inicio.aspx

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقاضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید. دقت داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا

مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید را در ادامه به همراهان همیشگی کجارو ارائه می‌دهیم.

پیش از همه توجه داشته باشید، که از همه‌ مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا می‌ماند. کلیه‌ مدارک فارسی باید ترجمه‌ رسمی انگلیسی شده باشند. در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد.

شناسنامه ایرانی

اصل گذرنامه

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده گذرنامه نیز باید همراه مدارک باشد.

سه قطعه عکس رنگی

توجه داشته باشید، در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، دو قطعه عکس رنگی از هر کدام از همراهان نیز باید در مدارک موجود باشد.

عکس مورد نظر باید ویژگی‌های ضروری ذیل را داشته باشد: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۶ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

 

آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی

برای کارمندان بخش دولتی

ترجمه‌ آخرین حکم کارگزینی

برای کارمندان بخش خصوصی‌

گواهی اشتغال به کار

 برای صاحبان شرکت‌های خصوصی

ترجمه‌ روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها

کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.

 

دانشجو

برای مشاغل آزاد

ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی

پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌  سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا.

در صورت لزوم، فاکتور پرداخت‌ شده‌ هتل در اسپانیا برای کل مدت اقامت.

 

بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد.

 

زمان لازم برای دریافت ویزای توریستی اسپانیا

بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته به طول می‌انجامد. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت ویزا هستید یا خیر.

 

نکته مهم در تعیین وقت سفارت

به خاطر داشته باشید، به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و همچنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری نیاز داشته باشد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

 

راهنمای انتخاب بلیط مناسب برای سفر به اسپانیا

در حال حاضر پرواز مستقیمی بین ایران و اسپانیا وجود ندارد، بهترین و کوتاه‌ترین مسیر پروازی را خطوط هواپیمایی پگاسوس و ترکیش ترکیه (یک توقف در استانبول) ارائه می‌دهند، همچنین بوسیله خطوط هواپیمایی قطر، آلیتالیا، امارات و لوفتهانزا نیز امکان پرواز با یک توقف به اسپانیا وجود دارد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.