پیکاپ ویزا آمریکا از آنکارا, پیکاپ ویزا آمریکا از دبی, پیکاپ ویزا آمریکا از ارمنستان

خرداد ۲, ۱۳۹۶
شرایط جدید ویزای تایلند

شرایط جدید ویزای تایلند

شرایط جدید ویزای تایلند چگونه ویزای تایلند بگیریم؟ هزینه اخذ ویزای تایلند در زیر به طور کامل شرح داده شده است.   شرایط ویزای تایلند – اعتبار پاسپورت حتما باید بیشتر از شش ماه باشد. – ویزای توریستی تایلند تنها ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط ۳۰ روز می توان در کشور تایلند اقامت داشت. – ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می گردد. اخذ ویزای عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان می برد. – ویزای تایلند از نظر تعداد ورود دارای ۲ نوع می باشد؛ یکبار ورود و ۲ بار ورود.   مدارک ویزای تایلند – اصل پاسپورت یا گذرنامه – کپی شناسنامه – کپی کارت ملی – اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایلند – یک قطعه عکس […]
خرداد ۱, ۱۳۹۶
اخذ ویزای تاجیکستان

هزینه اخذ ویزای تاجیکستان

هزینه اخذ ویزای تاجیکستان ویزای تاجیکستان چگونه اخذ می شود و قیمت و هزینه ویزای تاجیکستان در زیر به طور کامل شرح داده شده است.  جهت اخذ ویزای تاجیکستان با تکمیل مدارک فوق اقدام به اخذ ویزا نمایید. مدارک لازم برای اخذ ویزای تاجیکستان اصل پاسپورت یک قطعه عکس ۴*۶ ضمینه سفید ویزا دانشجویی : اسکن کارت دانشجویی + اسکن قرار داد با دانشگاه مربوطه ویزا تجاری : اصل قرار داد با شرکت مربوطه در تاجیکستان و یا معرفی نامه شرکت با فرم سر برگ دار انواع ویزای تاجیکستان ویزای  توریستی ۱ ماهه عادی ویزای  توریستی ۱ ماهه فوری ویزای  توریستی دبل ۱ ماهه عادی ویزای  توریستی دبل ۱ ماهه فوری ویزای تجاری ۱ ماهه ویزای تجاری ۳ ماهه دوبار ورود ویزای دانشجویی مدت زمان لازم برای اخذ ویزای تاجیکستان […]
اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۶

شرایط اخذ ویزای کشورهای مختلف

شرایط اخذ ویزای کشورهای مختلف مدارک مورد نیاز برای صدور ویزا: ۱- فرم مشخصات فردی از جمله محل کار و شغل و محل سکونت شماره های تماس ۲- گذرنامه با امضا با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ برگشت مسافر (گذرنامه های قبلی) ۳- واچر هتل شهر مقصد ۴- بیمه نامه مسافرتی ۵- بلیت رفت و برگشت ۶- برای فرزندان زیر ۱۸ سال و خانمهای متاهل که تنها مسافرت می کنند ، رضایت نامه محضری لازم است ۷- ریز حساب بانکی سه ماهه ویا معدل حساب سه ماهه با مهر و تایید بانک و سپرده بانکی ۵ میلیون تومان به بالا ۸- ترجمه پرینت بانکی ویا معدل حساب ۹- گواهی اشتغال به کار همراه با میزان حقوق دریافتی و آخرین لیست بیمه ۱۰- ترجمه گواهی اشتغال به کار ۱۱- آگهی […]
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۶

اخذ ویزای شینگن فوری بدون اثر انگشت

اخذ ویزای شینگن فوری بدون اثر انگشت ویزای شینگن بدون اثر انگشت اصلا وجود ندارد. قبلا عده ای فرصت طلب با گرفتن مبالغ زیاد شخص دیگری را به جای شما به سفارت میفرستادند که سفارت ها متوجه این قضیه شده اند و برای همین هم عکس با شرایط مخصوص میخواهند چون عکس را با چهره مطابقت میدهند و اگر متوجه این قضیه شوند برای شما درد سرر زیادی ایجاد خواهد شد پس فریب افراد را نخورید.   مراحل دریافت ویزای شنگن تعیین وقت سفارت و مصاحبه بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد، بنابراین بهتر است از […]
اردیبهشت ۹, ۱۳۹۶

شرایط دریافت ویزای کشور اسلوونی

 شرایط دریافت ویزای کشور اسلوونی ویزای توریستی اسلوونی به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی دراسلوونی اقامت خواهند داشت. کشور اسلوونی در قلب اروپای مرکزی قرار گرفته است و عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد شما جهت مسافرت به کشور اسلوونی نیاز به دریافت ویزا شنگن دارید برای تقاضای ویزای اسلوونی (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی در سفارت اسلوونی الزامی با تمامی مدارک لازم  می باشد و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال اسلوونی در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. مدارک مورد نیاز ویزا اسلوونی: اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی فرم درخواست […]
اسفند ۱۸, ۱۳۹۵

ویزای توریستی تایلند

برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد. مدارک ویزای تایلند: ویزای توریستی تایلند · اصل و کپی بلیط(حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است. · یک قطعه عکس جدید ۳×۴ رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود) · اصل گذر نامه · کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4) · اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد. · تکمیل کردن ۱ برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.) · جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است · وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۳۵ […]
اسفند ۱۷, ۱۳۹۵

آدرس سفارتخانه ها در ایران

آدرس سفارتخانه ها در ایران آدرس، تلفن و مشخصات سفارتخانه ها در تهران   سفارت اتریش: نشانی:     تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک ۸ کد پستی   ۱۹۷۹۶۳۳۷۵۵ تلفن:    ۴۰- ۲۲۷۵۰۰۳۸   فاکس: ۲۲۷۰۵۲۶۲  سفارت اردن: تهران،زعفرانیه، خیابان شهید فلاحی، خیابان طاهری، خیابان البرز کوه، پلاک ۲۴ تلفن :     ۲۲۷۵۷۸۲۲ – ۲۲۷۵۲۷۶۷   سفارت اسپانیا: نشانی:      تهران، دروس، بلوار شهرزاد،خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰ تلفن­:   ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴   سفارت ارمنستان: تهران، خیابان انقلاب، خیابان رازی، خیابان استاد شهریار، پلاک ۱ تلفن :  ۶۶۷۰۴۸۳۳ ۶۶۷۰۴۸۳۸   سفارت اروگوئه: تهران، خیابان آفریقا، بلوار مینا، پلاک ۵ تلفن :   ۸۸۶۷۹۶۹۰   سفارت ازبکستان: تهران، خیابان پاسداران، بالاتراز چهارراه شهید لواسانی (فرمانیه)، خیابان ‏بوستان، کوچه نسترن، ‏پلاک ۲۱‏ تلفن :   ۲۲۲۹۹۷۸۰ ۲۲۸۳۲۰۷۱ سفارت ایرلند: تهران، فرمانیه، کامرانیه شمالی، بن بست ناهید، پلاک ۸ تلفن :     ۲۲۲۹۷۹۱۸ […]
بهمن ۹, ۱۳۹۵

مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی

مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی  اصل گذرنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده) * گذرنامه حتما باید دو صفحه متقابل خالی داشته باشد   – فتوکپی از صفحات گذرنامه جدید و کپی ویزاهای قبلی آفریقای جنوبی از گذرنامه های قدیمی   – تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل)   – ۲ قطعه عکس ۴×۳ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو *عکس ها باید با خودکار مشکی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند   -ترجمه انگلیسی تمام صفحات شناسنامه مسافرین. ( کودکان زیر ۱۸ سال باید دو نسخه ترجمه باشد.) چون نسخه دوم  ترجمه را باید  مسافر هنگام خروج ازکشور  به همراه خودش داشته  باشد)   – گواهی اشتغال به کار انگلیسی روی سربرگ شرکت با مهر و امضاء […]
بهمن ۶, ۱۳۹۵

تعیین وقت سفارت در کمترین زمان و هزینه

تعیین وقت سفارت در کمترین زمان و هزینه اولین قدم برای اخذ ویزای تمامی کشورها، تعیین وقت سفارت و حضور در سفارت آن کشور به همراه مدارک لازم جهت مصاحبه می باشد. مراحل گرفتن وقت سفارت ۱- تماس تلفنی جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر برای کشور مدنظر شما ۲- ارسال تصویر پاسپورت ۳- دریافت وقت مصاحبه توسط ما ۴- واریز مبلغ توسط شما ۵- ارسال وقت تعیین شده برای شما توجه فرمایید در صورت نیاز شما، امکان صدور بیمه مسافرتی نیز وجود خواهد داشت. برای دریافت وقت سفارت هر کشور، روی صفحه مربوط به آن کلیک کنید: وقت هلند وقت ایتالیا وقت فرانسه وقت آلمان وقت اتریش وقت سوئد وقت بلژیک وقت لهستان وقت پرتغال برای سایر کشورها نظیر یونان، سوئیس و … تماس بگیرید. جهت درخواست ویزا برای […]
دی ۲۵, ۱۳۹۵

تفاوت تعیین وقت سفارت یونان با ایتالیا در چیست؟

تفاوت تعیین وقت سفارت یونان با ایتالیا در چیست؟ ۱)مدارک باید بعد از ترجمه تایید وزارت امور خارجه و دادگستری را نیز داشته باشد. ۲)اخذ ویزای یونان تقریبا مانند کشور ایتالیا است. ۳)ویزای یونان نیز ۱۴ روزه آماده می گردد. ۴)یونان از نظر فاصله زمانی کمی دورتر از ایتالیا است، نسبت به کشورهای همسایه، مانند: آلمان، فرانسه، اتریش، اسپانیا،سوئیس، هلند و…   مدارک مورد نیاز برای سفارت یونان در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است؛ جهت درخواست ویزای یونان، فرم مربوطه را باید از وب‌سایت سفارت یونان دانلود کنید. توجه : چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید […]
دی ۲۲, ۱۳۹۵

وقت سفارت سوئیس

وقت سفارت سوئیس افرادی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند و نیاز به وقت سفارت سوئیس دارند، گرفتن وقت سفارت سوئیس توسط ما امکان پذیر است. مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت سوئیس عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت عکس ۴*۳ شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری گرفتن وقت از سفارت سوئیس در تهران چگونه است؟ شما می توانید برای دریافت وقت سفارت سوئیس، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت ، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف های طولانی نیست. آدرس سفارت سوئیس در تهران: خیابان بوستان ، خیابان شریفی منش ، کوچه یاسمن ، پلاک ۱۳ تلفن سفارت سوئیس در تهران: شماره ۲۲۰۰۸۳۳۳ فاکس: با […]
دی ۱۹, ۱۳۹۵

مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا

مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا ویزای اسپانیا شامل مقررات و شرایط ویزای شنگن است. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقاضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید. دقت داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود. مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم ویزا اسپانیا همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است: شناسنامه ایرانی گذرنامه توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد. از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید. دو قطعه عکس رنگی ویژگی‌های ضروری […]
دی ۱۵, ۱۳۹۵

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان

کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان به این کشورها بدون ویزا می توانید سفر کنید.   قاره آسیا نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا مالزی، گرجستان، مالدیو، لبنان، سریلانکا، کردستان عراق کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد ارمنستان، ماکائو، لائوس، نپال، بنگلادش، تیمور شرقی، سوریه قاره آفریقا نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا جمهوری کنگو، سیشل کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد کنیا، ماداگاسکار، موزامبیک، تانزانیا، توگو، اوگاندا، کومور، کیپ ورد، قاره آمریکا نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا اکوادور، ونزوئلا، کاستاریکا، بولیوی، هائیتی، نیکاراگوئه،گویان، دومینیکا کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد …….. قاره اقیانوسیه نوع لیست کشورها کشورهای بدون نیاز به ویزا ساموآ، تووالو، پالائو، نیووی، جزایر کوک، ایالت فدرال میکرونزی کشورهایی که در مرزشان، ویزا صدور میگردد …….. قاره اروپا […]
دی ۱۴, ۱۳۹۵

شرایط اخذ ویزای برزیل

شرایط اخذ ویزای برزیل افراد به قصد سفر گردشی و بازدید کشور برزیل می‌توانند درخواست ویزای توریستی برزیل نمایند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. روادید توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران به صورت سه ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل وجود ندارد. جهت تقاضای روادید برزیل، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم باید در دو نسخه و برای هر کدام از همراهان به صورت جداگانه تکمیل شده و عکس متقاضی نیز به آن الصاق شود. توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان […]
دی ۱۴, ۱۳۹۵

پیکاپ ویزای کانادا

پیکاپ ویزای کانادا عملیات ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص، پیکاپ (Pick Up) یا پیکاپ ویزا نامیده می شود. پیکاپ ویزای کانادا، از طریق دو کشور قابل انجام می باشد که عبارتند از: پیکاپ ویزای کانادا در آنکارا ترکیه، پیکاپ ویزای کانادا در دبی امارات. با توجه به اینکه برای درخواست ویزا نیازی به حضور فرد نمی باشد، می توان پاسپورت را از طریق نماینده به سفارت تحویل داد. عملیات ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص، پیکاپ (Pick Up) یا پیکاپ ویزا نامیده می شود. از مزایای پیکاپ یا پیکاپ ویزا می توان به هزینه پایینتر آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشور مقصد اشاره نمود. ‌ پس از اینکه شخص نسبت به درخواست ویزا اقدام نماید، دو حالت ممکن است پیش بیاید؛ حالت اول […]
دی ۸, ۱۳۹۵

پیکاپ ویزا انگلیس

پیکاپ ویزا انگلیس با توجه به باز گشایی مجدد سفارت انگلیس در ایران، انجام پیکاپ ویزای انگلیس در تهران نیز میسر گردید. با توجه به اینکه برای درخواست ویزا نیازی به حضور فرد نمی باشد، می توان پاسپورت را از طریق نماینده به سفارت تحویل داد. عملیات ارسال پاسپورت به سفارت و بازگرداندن آن به شخص، پیکاپ (Pick Up) یا پیکاپ ویزا نامیده می شود. از مزایای پیکاپ یا پیکاپ ویزا می توان به هزینه پایینتر آن نسبت به هزینه ی اقامت در کشور مقصد اشاره نمود. ‌بخش ویزای انگلیس در ایران فقط در تهران می باشد و فعلا در سایر شهرهای کشور شعبه ای ندارد. وقت سفارت انگلیس ( تهران – آنکارا – استانبول – دبی – ابوظبی ) مراحل اخذ ویزا انگلیس – اخذ وقت سفارت انگلیس   […]
دی ۶, ۱۳۹۵

ویزا یونان

 ویزا یونان ویزای توریستی یونان، به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در این کشور دارند. کشور یونان عضو اتحادیه شینگن است از این رو برای سفر به یونان نیاز به ویزا شنگن خواهید داشت. مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی یونان مدارکی که باید علاوه بر فرم پر شده درخواست ویزا، در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید را در ادامه به همراهان همیشگی کجارو ارائه می‌دهیم. پیش از همه توجه داشته باشید، که از همه‌ مدارک باید یک کپی هم موجود باشد. اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ شما در سفارت یونان می‌ماند. کلیه‌ مدارک فارسی باید ترجمه‌ رسمی انگلیسی شده باشند. شناسنامه ایرانی ترجمه‌ رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتما موجود […]
دی ۵, ۱۳۹۵

مدارک لازم برای ویزای هند

مدارک لازم برای ویزای هند دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند. انواع ویزای هند و مدارک لازم ۱- ویزای دانشجویی هندوستان (Student Visa) مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزای دانشجویی عبارتند از: – اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه – اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی […]
دی ۴, ۱۳۹۵

اخذ ویزای مالزی

اخذ ویزای مالزی برای ورود به کشور مالزی داشتن ویزای مالزی الزامی است. این کشور در محل تقاطع بین شرق و غرب واقع شده است و همیشه با آغوش گرم به افراد خارجی خوش آمد می گوید و مالزی اخیراً بخاطر مهاجرت جمعیت فراوانی از هندی ها و چینی ها دارای یک ملیت چند نژادی شده است. مالزی همواره پذیرایی تعداد زیادی از افراد خارجی هستند اما دولت مالزی همیشه مراقب است که این افزایش مهاجران بر روی میزان توازن جمعیت آنها تاثیر نداشته باشد. به همین علت مهاجرت به مالزی زیاد آسان نیست. علاوه بر این اگر شرکتی نتواند برای درخواست شما موافقت بگیرد دوباره از سر گیری یک تقاضا سخت تر می شود. برای افراد خارجی که جز شهروندان مالایی نیستند اجازه ای تحت عنوان (EP) صادر می شود […]
آذر ۳۰, ۱۳۹۵

شرایط اخذ ویزای سنگاپور

شرایط اخذ ویزای سنگاپور ویزای توریستی سنگاپور به افرادی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری، به سنگاپور سفر می کنند. سنگاپور در ایران سفارتخانه ندارد و درخواست ویزای سنگاپور از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها، آژانس‌های مسافرتی که با آژانس‌هایی در کشور سنگاپور مرتبط هستند و یا در مرزهای ورودی قابل انجام است. ویزای توریستی سنگاپور به مدت ۲ ماه اعتبار دارد و در این مدت می توان ۲ بار و هر بار به مدت ۱۴ روز، در سنگاپور اقامت داشت. ویزای سنگاپور به ۲ صورت عادی و فوری قابل اخذ می باشد، که اخذ ویزای عادی سنگاپور حدودا ۱۸ روز کاری و اخذ ویزای فوری سنگاپور حدودا ۹۹ روز کاری زمان می برد. بنابر درخواست، امکان تحویل ویزای سنگاپور از مالزی نیز وجود دارد. در غیر این صورت، ویزای […]
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?