پیکاپ ویزا آمریکا از آنکارا, پیکاپ ویزا آمریکا از دبی, پیکاپ ویزا آمریکا از ارمنستان

شهریور ۲۷, ۱۳۹۶
ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا

ویزای شینگن اسپانیا ویزای شینگن اسپانیا به افرادی داده می شود که به قصد مسافرت می خواهند وارد خاک اسپانیا شوند، برای دو هفته تا سه ماه صادر می‌شود و به مسافر اجازه‌ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد. جهت تقاضای روادید اسپانیا، حضور متقاضی الزامی است و  مصاحبه صورت می‌گیرد. برای دریافت فرم تقاضای روادید و تعیین وقت مصاحبه، باید به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنید و امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد. به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بخواهد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید. اولین مرحله […]
شهریور ۲۲, ۱۳۹۶
شرایط دریافت ویزای شینگن

شرایط دریافت ویزای شینگن

شرایط دریافت ویزای شینگن برای گرفتن ویزای شنگن در صورتی که فامیل درجه یک در هرکدام از کشورهای این محدوده داشته باشید می توانید از سفارت همان کشور اقدام کنید ولی در غیر این صورت  فقط از طریق چهار کشور فرانسه، آلمان، اتریش و هلند می توانید اقدام کنید. به غیر از هلند سه کشور دیگر نسبتا مراحل ساده تری برای دریافت ویزا دارند. سفارت هلند فقط در صورتی که دعوتنامه داشته باشید به شما ویزا خواهد داد! و معمولا به دعوتنامه های غیر فامیلی ترتیب اثر نمی دهد! از شرایط دریافت ویزای شینگن؛ برای دریافت ویزا از سفارت های فرانسه، آلمان و اطریش با دعوت نامه باید ترجمه سند مالکیت ملک و ماشین، ترجمه موجودی حساب بانکی به انضمام برگه اشتغال به کار و مرخصی در ایران را به سفارت ارائه […]
شهریور ۲۱, ۱۳۹۶
قیمت ویزا شینگن تضمینی

قیمت ویزا شینگن تضمینی

قیمت ویزا شینگن تضمینی  اولین مرحله از مراحل دریافت ویزای شینگن، تعیین وقت سفارت برای مصاحبه است. بهتر است قبل از آماده کردن مدارک برای تعیین وقت سفارت اقدام کنید. درخواست تعیین وقت با توجه به سفارت کشور مورد نظر، به صورت حضوری، تلفنی یا اینترنتی به مسافر داده می‌شود. یکی از راه‌های معمول برای گرفتن وقت از سفارت، فرستادن ایمیل به سفارت است؛ در یک ایمیل اطلاعاتی مثل تاریخ سفر، هدف سفر، نام‌خانوادگی، نام و شماره پاسپورتتان را به زبان انگلیسی بنویسید و برای سفارت مورد نظرتان ارسال کنید. همان روز سفارت برای شما ایمیلی ارسال می‌کند که وقت مصاحبه در آن ذکر شده است. سفارت معمولا وقت عادی به مسافر می‌دهد؛ بنابراین بهتر است از ۲ ماه قبل سفر برای تعیین وقت اقدام کنید. در شرایط خیلی خاص […]
شهریور ۴, ۱۳۹۶
راهنمای اخذ ویزای شینگن

راهنمای اخذ ویزای شینگن

راهنمای اخذ ویزای شینگن اتحادیه ی شینگن موافقت نامه ای است که در سال ۱۹۸۵، شش کشور اروپای غربی اقدام به برداشتن مرز بین خود نمودند و از این طریق امکان تردد را بدون داشتن ویزا فراهم نمودند و در طی چند توافق دیگر کشورهای بیشتری از اتحادیه اروپا به آن پیوستند و در حاضر ۲۶ کشور در اروپا از قوانین این پیمان پیروی می کنند. هر کشوری که عضو پیمان شینگن باشد می تواند ویزای شینگن را صادر کند و با آن می توانید بدون هیچ محدودیتی به ۲۶ کشوری که عضو این اتحادیه هستند سفر کنید. تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا به جز بریتانیا و ایرلند عضو توافق نامه شینگن هستند. ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ نزدیک شهری به نام «شنگن» در لوزمبراگ مرز بین فرانسه و آلمان طی […]
مرداد ۳۱, ۱۳۹۶
اخذ ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای توریستی هلند

اخذ ویزای توریستی هلند اخذ ویزای توریستی هلند یا روادید گردشگری هلند، در حال حاضر با تعیین وقت از کنسولگری این کشور در تهران و مراجعه به سفارت هلند در تهران برای مصاحبه و با همراه داشتن مدارک مورد نیاز قابل اخذ است.   مدارک مورد نیاز ویزای هلند اصل گذرنامه با حداقل ۸ ماه اعتبار از تاریخ ویزای درخواستی + کپی از صفحه های اول و دوم گذرنامه و همینطور باقی صفحاتی که در آنها مهر ویزا خورده باشد. ۲ قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید در ابعاد ۵ * ۳ در ۵ * ۴ که کمتر از ۳ ماه پیش گرفته شده باشد و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. اسناد مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی و شرایط گرفتن ویزای هلند: – کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم […]
مرداد ۲۴, ۱۳۹۶
ویزا توریستی اتریش

ویزا توریستی اتریش

ویزا توریستی اتریش کشور اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد. سفارت اتریش در تهران همچنین مسئولیت صدور روادید های شنگِن برای سفر به جمهوری مالت و جمهوری اسلوونی را بر عهده دارد.  درخواست ویزا و یا اقامت فقط با داشتن وقت قبلی امکان پذیر است. ویزای توریستی اتریش: متقاضیانی که دارای تعهد نامه الکترونیکی هستند (EVE) و یا در نظر دارند درخواست اقامت نمایند، میتوانند فقط به صورت آنلاین و از طریق مراجعه به وب سایت Terminreservierung ÖB Teheran، وقت ارائه درخواست خود را رزرو نمایند. […]
مرداد ۲۱, ۱۳۹۶
هزینه ویزای شینگن توریستی

هزینه ویزای شینگن توریستی

هزینه ویزای شینگن توریستی برای اخذ ویزای شینگن راه های مختلفی وجود دارد. ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشت از سفر باشد. راه های دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و … می باشند. اگر برای اولین بار قصد سفر به محدوده شینگن را دارید، بهتر است برای گرفتن ویزای شینگن توریستی دوهفته‌ای و یک‌بار ورود اقدام کنید تا با احتمال بیشتری درخواستتان پذیرفته شود. قیمت ویزای شینگن توریستی ۶۰ یورو است […]
مرداد ۱۸, ۱۳۹۶
هزینه اخذ ویزای شینگن

هزینه اخذ ویزای شینگن

هزینه اخذ ویزای شینگن قیمت ویزای شینگن ۶۰ یورو است که در زمان درخواست به صورت نقدی در محل سفارت پرداخت می‌شود. (برای کودکان ۶ تا ۱۲ ساله ۳۵ یورو و برای کودکان زیر ۶ سال رایگان). اروپا از نظر ویزا گرفتن برای ایرانی ها به سه منطقه بریتانیا، منطقه شنگن(آلمان، اتریش، اسپانیا، ایسلند، ایتالیا، بلژیک، پرتغال، دانمارک، سوئد، فرانسه، فنلاند، لوکزامبورگ، نروژ، هلند ، یونان) و کشورهای اتحادیه و اروپا شرقی تقسیم می شود. گرفتن ویزای بریتانیا با پاسپورت ایرانی نسبتا ساده است فقط کافی است بتوانید ثابت کنید قدرت پرداخت هزینه های سفر و قصد برگشت به ایران را دارید. در صورتی که دعوت نامه از کسی در انگلیس داشته باشید خود به خود فرد دعوت کننده تعهد برگشت شما به ایران را به عهده می گیرد. چه کسانی ویزای […]
مرداد ۱۶, ۱۳۹۶
ویزای انگلستان برای ایرانیان

اخذ ویزای انگلستان برای ایرانیان

اخذ ویزای انگلستان برای ایرانیان ویزای توریستی یا روادید گردشگری انگلستان در حال حاضر با تعیین وقت و مراجعه به سفارت انگلیس در تهران جهت ارائه مدارک، پرداخت هزینه ویزا و انگشت نگاری صادر می‌شود. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. برای گرفتن وقت از سفارت انگلیس در تهران، لازم است فرم تقاضای ویزای انگلستان تکمیل نمایید. به خاطر داشته باشید در زمان ملاقات تعیین‌شده حضور متقاضی جهت ارائه مدارک، پرداخت هزینه‌ی ویزا و انجام انگشت‌نگاری ضروری است.   وب‌سایت https://ukvi-international.faq-help.com برای پاسخگویی به سوال متقاضیان ویزای انگلستان معرفی شده است.   اقامت در انگلستان: پس از اینکه شما طی مدت مشخص (بین ۲ تا ۵ سال) در انگلستان زندگی کردید می توانید برای اجازه ی اقامت در انگلستان اقدام کنید. درخواست اقامت شما در […]
مرداد ۱۱, ۱۳۹۶
اخذ ویزا هنگ کنگ

اخذ ویزا هنگ کنگ

اخذ ویزا هنگ کنگ اخذ ویزا هنگ کنگ در زیر به طور کامل شرح داده شده است. اگر قصد سفر به کشور هنگ کنگ را دارید باید قبل از سفر اقدام به دریافت ویزا این کشور نمایند، می توانید جهت اخذ ویزا هنگ کنگ با در دست داشتن مدارکی که در زیر آمده است اقدام به اخذ ویزا این کشور نمایید.   مدارک لازم جهت اخذ ویزای هنگ کنگ پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار و اسکن رنگی پاسپورت گواهی تمکن مالی با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومان و گردش ۳ ماه آخر حساب بانکی به انگلیسی گواهی اشتغال به کار با ذکر سمت و میزان حقوق و مدت اشتغال در شغل و یا جواز کسب با ترجمه رسمی به انگلیسی ۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با زمینه سفید ترجمه شناسنامه […]
مرداد ۸, ۱۳۹۶
وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا

وقت سفارت ایتالیا مسافرانی که قصد سفر به اروپا و دریافت ویزای شینگن را دارند درخواست از سفارت ایتالیا بهترین و مطمئن ترین راه است. متقاضیان و مسافران به ایتالیا باید جهت اخذ ویزای ایتالیا، اقدام به گرفتن وقت سفارت ایتالیا نمایند. به همین منظور مسافرین قبل از مراجعه به سفارت از طریق سایت سفارت ایتالیا وقت خود را رزرو کنند. تعیین سیستم نوبت دهی سفارت ایتالیا (وقت سفارت ایتالیا) اکنون به صورت آنلاین صورت می گیرد، به این صورت که متقاضیان با ثبت نام در سایت سفارت می توانند با مراجعه به تقویم مربوط به وقت های توریستی تاریخ مورد نظر خود جهت مراجعه به سفارت ایتالیا را مشخص کنند.    فرم درخواست ویزا سفارت ایتالیا: برای دریافت فرم ویزای شینگن لطفا کلیک کنید. مدارک لازم برای اخذ ویزای ایتالیا مدارکی که باید در وقت […]
مرداد ۴, ۱۳۹۶
وقت سفارت یونان فوری

وقت سفارت فوری یونان

وقت سفارت فوری یونان  اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است؛ سفارت یونان یکی از کشورهای حوزه شنگن است و متقاضیان درخواست روادید از سفارت یونان نیز به ماننده سایر سفارتها باید فرم درخواست را دریافت نموده و تکمیل کنند. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود. در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. برای فرم درخواست ویزا سفارت یونان لطفا کلیک کنید.  چنانچه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.   مدارک مورد نیاز سفارت یونان – کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند -شناسنامه ایرانی -گذرنامه -اعتبار گذرنامه باید حتماً دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد -کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و […]
مرداد ۲, ۱۳۹۶
سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا تعیین وقت سفارت کانادا: سفارت خانه های مختلف جهت ارائه وقت سفارت سیاست های متفاوتی را اتخاذ می کنند. متداول ترین راه های تعیین وقت سفارت مراجعه حضوری فرد متقاضی، ارسال ایمیل، تماس تلفنی و مراجعه به وب سایت است. گاهی ممکن است با وجود دریافت تاییدیه وقت، سفارت بنا به هردلیلی اقدام به تغییر یا کنسل کردن وقت مصاحبه سفارت نماید. تا پیش از زمان مصاحبه، حتما از طریق شماره پیگیری با سفارت درارتباط باشید، ممکن است پس از انجام مصاحبه، با وجود کامل بودن مدارک موردنظر با درخواست ویزای متقاضی مخالفت نماید. در این گونه موارد، شرایط به وجود آمده از سوی سفارت را بپذیرید و از بحث کردن با افسر صدور ویزا ویا اعتراض بیجا خودداری نمایید. با آگاهی از قوانین سفارت مربوطه، به آسانی می […]
تیر ۲۸, ۱۳۹۶
ویزای مولتیپل

ویزای مولتیپل کانادا چیست؟

ویزای مولتیپل کانادا چیست؟ ویزا طولانی مدت چندگانه کانادا ( ویزا مولتی کانادا ) چیست و چه خصوصیاتی دارد ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو ویژگی مهم زیر است. به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند. از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است. از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد. براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود: افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند. پدر و مادرهای مسن و بازنشسته […]
تیر ۲۶, ۱۳۹۶
ویزای سنگاپور

اخذ ویزای سنگاپور از مالزی

اخذ ویزای سنگاپور از مالزی  با اینکه سنگاپور کوچکترین کشور آسیای جنوب شرقی است اما کشوری ثروتمند و مدرن است. خرید پس از خوردن و آشامیدن دومین سرگرمی سنگاپوری هاست که این نشانه‌ای از فراوانی مراکز خرید، مالیات‌ها و تعرفه‌های پایین گمرکی و رقابتی بودن قیمت‌هادر این کشور است. ویزای سنگاپور برای ایرانیان  برای ورود به سنگاپور از مالزی  داشتن ویزا برای اتباع برخی کشورها از جمله  ایرانیان الزامی است. ویزا به دو روش قابل دریافت است (پروسه دریافت ویزا معمولا” بین ۳ تا ۱۰ روز کاری زمان می برد) ۱) از طریق نمایندگیهای معرفی شده توسط سفارت سنگاپور در کوالالامپور ۳ نمایندگی با اخذ مدارک و تکمیل فرم اقدام به پیگیری صدور ویزا می کنند. ۱٫ Global Holidays Sdn  Bhd  Lot 2.50, 2nd Floor Wisma Cosway, ۸۸ Jalan Raja Chulan, […]
تیر ۲۴, ۱۳۹۶
ویزای هندوستان

اخذ ویزای هند

اخذ ویزای هند شرایط اخذ ویزای هندوستان و هزینه ویزای هند در زیر به طور کامل شرح داده شده است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزا به این مراکز مراجعه نمایند. افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و افراد مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.   مدارک لازم برای اخذ ویزای هند اصل پاسپورت ۲ قطعه عکس ۵ در ۵ رنگی با پس زمینه سفید جدید کپی صفجه اول و دوم شناسنامه کپی کارت ملی کپی صفجه اول پاسپورت پاسپورت قدیمی در صورت داشتن ویزای هند فرم […]
تیر ۲۱, ۱۳۹۶
توریستی تایلند

ویزای توریستی تایلند

ویزای توریستی تایلند  ویزای تایلند چگونه اخذ می شود و هزینه ویزای تایلند در زیر به طور کامل شرح داده شده است. ویزا توریستی تایلند از تاریخ صدور دارای اعتبار ۳ ماهه می باشد و شما می توانید پس از ورود اجازه ٣٠ یا ۶٠ روز اقامت در تایلند را داشته باشید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری تایلند یا ویزای بلندمدت تایلند، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به منظور مصاحبه ضروری است.  ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد.   مدارک لازم برای اخذ ویزای تایلند مدارک ویزای تایلند: اصل پاسپورت یک قطعه عکس زمینه سفید کپی شناسنامه و کارت […]
تیر ۱۹, ۱۳۹۶
ویزای آذربایجان

اخذ ویزا آذربایجان و هزینه ویزای آذربایجان

اخذ ویزای آذربایجان و هزینه ویزای آذربایجان سفارت آذربایجان در تهران در حال حاضر دو نوع ویزا صادر می‌کند. ویزای الکترونیکی و ویزای کاغذی. در ویزای الکترونیکی شما فایل ویزای صادر شده را دریافت می‌کنید. ویزای کاغذی به صورت برچسب در گذرنامه چسبانده می‌شود و تمام اطلاعات لازم هم در همین برچسب درج می‌شود. صدور ویزای الکترونیکی آذربایجان معمولا ۱۲ روز زمان می‌برد. قیمت ویزای الکترونیکی ۱۵۰ هزار تومان است. قیمت ویزای توریستی آذربایجان قیمت ویزای توریستی عادی ۴۰ یورو ۵ روز کاری و توریستی فوری ۴۵ یورو در دو روز کاری می باشد. مدارک لازم برای اخذ ویزای آذربایجان اصل پاسپورت یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید بیمه مسافرتی انواع ویزای آذربایجان ترانزیت یک بار ورود ترانزیت دو بار ورود توریستی با ۳ ماه اعتبار ورود و ۳۰ روز اعتبار […]
تیر ۱۷, ۱۳۹۶
ویزا روسیه

قیمت ویزا روسیه و مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه

  قیمت ویزا روسیه و مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه لغو ویزای روسیه شامل مسکو نیست نخست وزیر روسیه اعلام کرد: ویزای مناطق “شرق دور روسیه” برای سفر شهروندان ایران و ۱۷ کشور لغو شد. به نقل از رسانه های روسی، این لغو ویزا تنها برای مناطق شرق دور روسیه است و شامل مسکو و دیگر مناطق روسیه نمی شود.   مدارک لازم برای اخذ ویزای روسیه اصل پاسپورت یک قطعه عکس ۴*۳ ضمینه سفید بلیط هواپیما ( بلیط ها باید نهایی باشند و رزرو مورد قبول نمی باشد ) واچر هتل ( واچر باید نهایی باشند و رزرو مورد قبول نمی باشد ) مشخصات فردی مسافر انواع ویزای روسیه ویزای  توریستی ۱۵ روزه عادی طبق بلیط ویزای  توریستی ۱۵ روزه فوری طبق بلیط ویزای تجاری ۱ ماهه عادی […]
تیر ۱۴, ۱۳۹۶
مراحل اخذ ویزای کانادا

مراحل اخذ ویزای کانادا

مراحل اخذ ویزای کانادا مراحل و مدارک اخذ ویزای کانادا در زیر به طور کامل شرح داده شده است. ویزای تک ورود کانادا (single): این نوع ویزا به شما اجازه فقط یک بار ورود به کانادا را میدهد. ویزای چند بار ورود کانادا (multiple): این نوع ویزا به شما اجازه می دهد چندین بار البته تا زمانی که ویزا معتبر است وارد کانادا شوید. ویزای ۵ ساله کانادا (supervisa): ویزای ۵ ساله در واقع ۱۰ ساله بوده اما چون اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از ۵ سال نیست، مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی ۵ ساله لحاظ می شود. افرادی میتوانند این نوع ویزا را دریافت کنند که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در […]
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.