اخذ ویزای تایلند

اخذ ویزای تایلند

برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد.

مدارک ویزای تایلند

– اصل پاسپورت (گذر نامه)

– کپی شناسنامه

– کپی کارت ملی

– یک قطعه عکس جدید ۴×۳ رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

– اصل و کپی بلیط رفت وبرگشت تایلند

– پرینت گردش حساب بانکی  در سه ماه اخیر با مهر بانک (به زبان انگلیسی)

– ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

شرایط ویزای تایلند

– اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد

– ویزای توریستی  تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید.

– ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.

– ویزای تایلند ۲ نوع یکبار ورود و ۲ بار ورود دارد.

توجه:

  – اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید بهاداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.
اگر از مدت زمان ویزای شما باقی مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید.
 – ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد 

سفارت تایلند
آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.

برای استفاده از خدمات ویزای شنگن با ما تماس بگیرید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

 

 

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *