اخذ پاسپورت سنت کیتس

سنت کیتس و نویس

کشور سنت کیتس در آمریکای مرکزی و جنوب ایالت فلوریدا، نزدیک میامی واقع شده است و از آب و هوایی معتدل برخوردار است. دارندگان پاسپورت سنت کیتس از تمام حقوق و مزایای قانونی شهروندان این کشور از جمله حق سکونت و کار برخوردارند چه در زمان اقدام برای گرفتن پاسپورت و چه پس از گرفتن گذرنامه و حق شهروندی، شما به هیچ وجه مجبور به اقامت و زندگی در کشور سنت کیتس و نویس نیستید. ولی پس از دریافت پاسپورت جدید، شما به عنوان یک شهروند سنت کیتسی، اجازه زندگی در سنت کیتس و نویس را برای همیشه خواهید داشت.

سنت کیتس و نویس (St. Kitts and Nevis) کشوری است بسیار صلح جو، که با تمامی کشورهای جهان روابط خوب داشته و با جمعیت بسیار کم خود حتی در صورت مسافرت همه جمعیت به صورت همزمان، اساس مخاطره ای برای هیچ کشور دیگری ایجاد نخواهد نمود.

جمعیت سنت کیتس با جزیره کوچک نویس بالغ بر ۶۰هزار نفر است. حدود بیست هزار نفر درپایتخت این کشور زندگی می کنند. کشور سنت کیتس از جمله مستعمره های انگلستان بود که در سال ۱۹۸۴ به استقلال رسید. وجه تسمیه سنت کیتس که در واقع جزیره کریستوفر نامیده می شد، از نام کریستف کلمب، کاشف قاره آمریکا گرفته شده است.

مرکز این کشور شهر بستر، و واحد پول سنت کیتس، دلار کارائیب شرقی، وابسته به دلار آمریکاست. جزیره سنت کیتس، با جزیره نویس، مجموعا یک کشور را تشکیل می دهند، زبان رسمی سنت کیتس انگلیسی است. صنعت مهم سنت کیتس تولید و صادرات شکر، و توریسم است. از زمان استقلال از بریتانیا، برنامه سرمایه گذاری در صنعت تولید و تصفیه شکر را با هدف جذب سرمایه گذاری خارجی آغاز نموده، و در قبال سرمایه گذاری بدون برگشت در صنعت شکر، و یا خرید ملک در سنت کیتس، پاسپورت این کشور به متقاضی، و افراد خانواده وی تحت شرایطی اعطا می شود. انجام پروسه سرمایه گذاری و اقامت به همراه اخذ پاسپورت سنت کیتس، حداقل به ده ماه زمان نیاز دارد.

علاوه بر این دارندگان پاسپورت سنت کیتس می‌توانند بدون نیاز به اخذ ویزا به بیش از ۱۲۰ کشور دنیا از جمله کانادا، انگلستان، آلمان، سوئیس، فرانسه و کلیه کشورهای دیگرعضو پیمان شنگن، کشورهای مشترک المنافع و اکثر کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنند.

 

مزایای پاسپورت سنت کیتس:

  1. سفر به اتحادیه ی اروپا بدون نیاز به اخذ ویزا
  2. زندگی در انگلستان بدون نیاز به ویزا
  3. امکان مسافرت به کانادا بدون نیاز به ویزا
  4. سفر به کشور استرالیا بدون نیاز به ویزا
  5. صدور ویزای ایالات متحده ی امریکا در مدت زمان بسیار کم
  6. گرفتن پاسپورت سنت کیتس بدون نیاز به مصاحبه
  7. امکان اخذ پاسپورت بدون در نظر گرفتن شرایط سنی خاص
  8. امکان اخذ پاسپورت بدون نیاز به سفر به محلی خارج از محل اقامت خودتان
  9. اخذ پاسپورت بدون نیاز به زندگی و اقامت در سنت کیتس
  10. امکان تحصیل در کانادا و انگلستان
  11. امکان گشایش انواع حساب بانکی در تمام کشورها و دریافت اعتبارات به صلاحدید موسسات مذبور
  12. امکان داشتن دو پاسپورت همزمان
  13. هیچگونه درآمد یا مالیات بر سرمایه برای شهروندان وجود ندارد

فرزندان زیر ۲۵ سال متقاضی اصلی، مشمول اخذ پاسپورت سنت کیتس می شوند. اما اگر سن فرزند بالای ۱۸ سال باشد، باید وابستگی تحصیلی و پرداخت هزینه های وی توسط متقاضی اصلی به اثبات برسد و معاینات پزشکی را انجام دهند.

معایب اخذ پاسپورت سنت کیتس و نویس:

  1. پرداخت هزینه نسبتا سنگین بدون بازگشت
  2. امکان بروز تحولاتی نظیر سلب امتیاز از پاسپورت سنت کیتس
  3. دوتابعیتی شدن و اضافه شدن تکالیف کشور دیگر از نظر حقوقی
  4. عدم امکان انتصاب به مسوولیت های مهم کشوری در ایران

شرایط اخذ پاسپورت سنت کیتس:

برنامه اخذ تابعیت از این کشور از راه سرمایه گذاری اقتصادی از همان سال استقلال این کشور و با اندیشه تقویت اقتصادی کشور از راه جذب سرمایه بنیان نهاده شده است. بر این اساس، به کسانی که مایل به سرمایه گذاری در این کشور باشند اجازه مشارکت در گسترش اقتصادی داده می شود و در ازای سرمایه گذاری، بر اساس مواد ۹۰ تا ۹۵ قانون اساسی این کشور و تائید کابینه، در مدت حدود سه ماه سه شخص سرمایه گذار و افراد خانواده اش تابعیت و گذرنامه اعطا می شود.

هزینه پاسپورت سنت کیتس، برای سرمایه گذاری جهت اخذ پاسپورت این کشور نیازمند پرداخت مبلغ معینی بین ۲۰۰۰۰۰ $ تا ۴۰۰۰۰۰ $ (با توجه به تعداد اعضای خانواده این مبلغ متغیر است) به صنعت تصفیه و تولید شکر (SIDF) (یک خیریه عمومی) می باشد.

سرمایه گذاری در سنت کیس به دو روش انجام می شود:

  1. سرمایه گذاری در پروژه املاک و مستغلاتی که مورد تایید دولت می باشد
  2. کمک به بنیاد گسترش صنایع شکر

شرایط سرمایه گذاری در صنعت تولید و تصفیه ی شکر:

۲۰۰ هزار دلار برای متقاضی اصلی

۲۵۰ هزار د لار برای خانواده ای که ۳ وابسته با خود دارد

۳۰۰ هزار دلار برای خانواده ای که ۵ وابسته با خود دارد

۴۰۰ هزار دلار برای کسانی که ۶ وابسته یا بیشتر دارند

۳۵ هزار دلار   به ازای هر فرزند ۱۸ تا ۲۵ سال

اگر سرمایه گذار تابعیت بگیرد خانواده ی او هم می توانند برای اخذ تابعیت این کشور اقدام کنند.

 

شرایط سرمایه گذاری از طریق املاک:

  • ملک باید حداقل ۳۵۰ هزار دلار امریکا ارزش داشته باشد
  • مورد تایید دولت باشد
  • کلیه هزینه های دولتی و مالیات های متعلقه، لازم است از طرف متقاضی پرداخت شود
  • پرداخت هزینه های ثبت ملک و مالیات و…
  • ملک مورد خریداری در سنت کیتس باید در مناطق توسعه یافته این کشور باشد
  • قیمت ملک حداقل ۳۵ هزار دلار امریکا باشد
  • ۱۵هزار دلار برای همسر
  • ۱۵هزار دلار برای افراد خانواده که کمتر از ۱۸ سال دارند
  • ۳۵ هزار دلار برای افرا خانواده که بالای ۱۸ سال دارند

با خرید ملک تحت این شرایط، اخذ پاسپورت سنت کیتس و نویس برای متقاضی و افراد خانواده وی امکان پذیر است. برای انتخاب وکیل مناسب مهاجرتی و شروع پرونده مهاجرتی، مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری، اولین قدم است.

 

شرایط و مدارک لازم جهت اخذ پاسپورت و اقامت در سنت کیتس و نویس

  1. داشتن پاسپورت معتبر برای متقاضی اصلی و اعضای خانواده.
  2. پرداخت مبلغ دویست هزار دلار آمریکا، برای سرمایه گذاری در سنت کیتس(بدون بازگشت) برای متقاضی اصلی
  3. پرداخت مبلغ دویست و پنجاه هزار دلار آمریکا برای خانواده با ۳وابسته. (همسر و۲فرزند)
  4. پرداخت مبلغ سیصد هزار دلارآمریکا برای خانواده با ۵ وابسته. (همسر و۳ فرزند)
  5. پرداخت مبلغ چهارصد هزار دلار آمریکا برا ی خانواده با ۶ وابسته و بیشتر
  6. به ازای هر فرزند بالای ۱۸ سال تا ۲۵ سال۰۰۰/۳۵دلار آمریکا اضافه می شود
  7. گواهی نداشتن سابقه محکومیت کیفری و عدم سو پیشینه
  8. معاینه پزشکی وگواهی سلامت

تمامی وجوه فوق به دولت سنت کیتس جهت سرمایه گذاری در صنعت تولید شکر پرداخت می شود. این وجوه، غیر قابل بازگشت است. هزینه های وکیل مهاجرت، و سایر هزینه ها، مانند ترجمه مدارک، و هزینه سفارت، جدا از هزینه های مذکور می باشد.

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به سنت کیتس و نویس وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به سنت کیتس و نویس از ایران به وسیله هواپیمایی قطری و لوفتهانزا انجام می شود.

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایتسون تاراکارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیماییجهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

به منظور کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چگونگی اخذ پاسپورت سنت کیس می توانید از مشاوره رایگان با شماره ۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ بهره مند شوید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.