اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

آخرین شرایط اخذ اقامت کشور  آلمان را از طریق سرمایه گذاری مورد بررسی قرار می دهیم.

اگر به روزترین اطلاعات در مورد چگونگی اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری را می خواهید بدانید، این مقاله برای شما مناسب است.

در این مقاله با به روزترین شرایط و اطلاعات در سال ۲۰۱۹، به سؤالات شما پاسخ داده خواهد شد.

اینجا علاوه بر توضیحات کلی در مورد شرایط اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری، مزایا، محدودیت ها، مستندات لازم، الزامات تمدید و غیره را توضیح خواهیم داد.

دلیل اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟

  1. کشور آلمان بزرگترین اقتصاد اروپا و بهترین کشور برای سرمایه گذاران است
  2. آلمان کشوری در ناحیه شنگن است
  3. حداقل اقامت لازم نیست
  4. مسافرت بدون ویزا در کشورهای شنگن
  5. یک مرکز تجارت در اروپا است
  6. اعضای خانواده همچنین می توانند اقامت در آلمان را بگیرند
  7. دریافت کارت PR (اقامت دائم) بعد از ۳ سال زندگی در کشور آلمان
  8. تابعیت آلمان پس از ۸ سال زندگی در این کشور
  9. گذرنامه آلمان به عنوان قدرتمندترین گذرنامه های جهان می باشد
  10. بهترین مقصد برای سرمایه گذاری در اروپا است
  11. امکان سرمایه گذاری در بازار املاک و مستغلات آلمان وجود دارد
  12. داشتن خطوط هواپیمایی به بیشتر نقاط اروپا

در ادامه این مقاله به سؤالات زیر پاسخ می دهیم:

  1. گرفتن اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری به چه صورت است؟
  2. روش های دریافت اقامت کشور آلمان با سرمایه گذاری چه چیزهای هستند؟
  3. روند و مراحل اخذ اقامت آلمان با سرمایه گذاری چیست؟
  4. آیا اعضای خانواده نیز اقامت دریافت می کنند؟
  5. آیا اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری منجر به اخذ اقامت دائم و گذرنامه می شود؟
  6. مزیت های اخذ اقامت کشور آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟
  7. معایب سرمایه گذاری در اخذ اقامت کشور آلمان چیست؟
  8. پروسه دریافت اقامت کشور آلمان با سرمایه گذاری چه مدت طول می کشد؟
  9. شرایط تمدید اقامت از طریق سرمایه گذاری آلمان چیست؟
  10. مدارک مورد نیاز برای اقامت در آلمان کدامند؟

گرفتن اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری به چه صورت است؟

بنا به قانون کشور آلمان، در این کشور سرمایه گذاری خارجی برای خارجی ها رایگان است و هرکسی که در آلمان سرمایه گذاری کند می تواند برای مدیریت تجارت و سرمایه خود اقامت کشور آلمان را بدست آورد.

روش های دریافت اقامت کشور آلمان با سرمایه گذاری چیست؟

به طور کلی، اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری به چهار روش زیر امکان پذیر است.

  1. راه اندازی یک تجارت بر اساس فعالیت های شخصی و حرفه ای (مانند رستوران ها، کافی شاپ ها و غیره): اگر در فعالیت های شرکتی مانند رستوران ها، کافی شاپ ها، فروشگاه های مواد غذایی، فروشگاه های پوشاک و غیره تخصص و مهارت خاصی دارید اگر سرمایه گذار باشید در این کشور، بدون نیاز به ثبت شرکت می توانید سرمایه گذاری کرده و تجارت خود را در Gewerbeanmeldung مستقر کنید و فقط مجوزهای مربوطه مربوط به تجارت (Gewerbeanmeldung) را دریافت کنید.
  2. ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کشور آلمان: اگر شما صاحب یک شرکت فعال و معتبر در ایران هستید و مایل به فعالیت در آلمان هستید، می توانید یک شرکت مشابه را راه اندازی کرده و کار خود را شروع کنید. شرکت شما یک شرکت با مسئولیت محدود با حداقل سرمایه ۲۵۰۰۰ یورو است. این شرکت کاملاً مستقل آلمانی است.
  3. ثبت شرکت تضامنی شده: کلیه الزامات ثبت شرکت ثبت شده شرکت با مسئولیت محدود است و تنها تفاوت آن در نوع ثبت شرکت است. این تفاوت مربوط به میزان اعتبار شرکت و مسئولیت سهامداران آن است.
  4. تأسیس یک دفتر یا شعبه Niederlassung: اگر شما مالک یک مجتمع تولیدی بزرگ و معتبر (مانند کارخانه های مواد غذایی) یا یک شرکت بازرگانی (مانند شرکت های وارداتی و صادراتی) در ایران هستید، طبق قوانین سرمایه گذاری آلمان، شما یک تجارت کامل ( Vollkaufmann) و می توانید برای مجموعه خود شعبه ای در آلمان راه اندازی کنید.

 

به دو صورت می توانید شعبه تاسیس کنید:

  1. تاسیس شعبه به صورت مستقل  (Selbständige Niederlassung Zweigniederlassung)
  2. تاسیس شعبه به صورت وابسته (Unselbständige Niederlassung Betriebsstätte): مانند دفتر کارخانه، انبار پخش کالا و…

کمترین سرمایه برای گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری در کشور آلمان چقدر است؟

کمترین سرمایه گذاری در آلمان برای اخذ اقامت ۲۵٫۰۰۰ یورو می باشد.

در نظر بگیرید که علاوه بر حداقل سرمایه مورد نیاز، باید هزینه های سالانه اداره شرکت را نیز به آلمان منتقل کنید.

هزینه های سالانه شرکت شامل موارد زیر است:

  1. دوازده ماه حقوق شما به عنوان مدیرعامل
  2. داشتن هزینه اجاره دفتر به مدت یک سال
  3. حقوق یک ساله کارمندان (در صورت لزوم)
  4. دیگر هزینه های ثابت و غیر ثابت مثل خرید تجهیزات، تبلیغات و غیره (در صورت لزوم)

 

روند اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چگونه است؟

اول اسناد شما بطور رسمی توسط سفارت آلمان ترجمه و تأیید می شود. اسناد تأیید شده، به علاوه یک طرح توجیهی، به وکلای آلمانی ارسال شده است تا پس از تأیید توجیه در دفتر ثبت شرکت در کشور محل اقامت خود در آلمان، به شما اجازه دهند کار انجام دهند. پس از آن مدارک لازم برای درخواست شما به سفارت به ایران ارسال می شود.

آیا اعضای خانواده نیز اقامت دریافت می کنند؟

آره. همه افراد تحت تعهد شما (همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال) مجاز به اقامت در آلمان خواهند بود.

آیا این نوع اقامت منجر به اقامت دائم و گذرنامه (تابعیت آلمان) می شود؟

آره. پس از یک دوره ۳ ساله، در صورت موفقیت شرکت راه اندازی (طبق توجیه) اقامت موقت شما به اقامت دائم آلمان (اقامت اروپا) تبدیل می شود.

موفقیت این شرکت به شرح زیر است:

  1. فعالیت اقتصادی شما تا حد زیادی از قبل تایین شده باشد.
  2. چشم انداز قابل قبولی برای سه سال آینده داشته باشید.
  3. از نظر مالی موفق باشید و تمام پرداختهای قانونی، از جمله بیمه، مالیات و به موقع را انجام دهید.

مزیت های اخذ اقامت کشور آلمان از طریق سرمایه گذاری چیست؟

  1. انجام فرایند اقامت آلمان نسبتا مدت زمان کوتاهی می کشد
  2. نیازی به مدرک زبان نیست
  3. امکان شروع تجارت در یکی از پویاترین و امن ترین اقتصادهای جهان
  4. امکان همراه اوردن خانواده به آلمان
  5. امکان زندگی در آلمان و کل منطقه شینگن
  6. حقوقی مشابه شهروندان اتحادیه اروپا دارید
  7. ثبت شرکت لازم نیست (برای شروع کار)

 

بدی ها و معایب گرفتن اقامت از طریق سرمایه گذاری در آلمان چیست؟

  1. مهاجرت به آلمان و اقامت آلمان از این طریق هزینه بالایی دارد
  2. هزینه مالیات سالانه برای این روش و تمدید اقامت موقت بالاست
  3. ملزم به ارائه مدارکی که در مورد فعالیت های اقتصادی مرتبط با کشور مبدا باشد
  4. کمترین مقدار سرمایه گذاری در کشور آلمان مقدار بالایی در نظر گرفته می شود.
  5. هیچ مجموعه ای مجاز به افتتاح شعبه یا نمایندگی در آلمان نیست. (برای ایجاد شعبه و دفتر نمایندگی در آلمان سخت گیری قانونی زیادی وجود دارد.)

پروسه دریافت اقامت آلمان با سرمایه گذاری چه مدت طول می کشد؟

کل مراحل حدود ۷ تا ۱۰ ماه طول می کشد.

تمدید کردن اقامت کشور آلمان از طریق سرمایه گذاری دارای چه شرایطی است؟

  1. مالیات سالانه باید به موقع پرداخت شود
  2. داشتن صلاحیت پرداخت حقوق و بیمه برای خود و کارمندان خود برای سال آینده
  3. سودآوری تجارت را اثبات کنید
  4. تأیید فعالیت اقتصادی که مطابق با برنامه اصلی انجام شده است

مدارکی که برای دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری نیاز است چه چیزهایی هستند؟

  1. مدارک شناسایی تقاضا دهنده
  2. مدارک مالی مبنی بر اینکه متقاضی سرمایه کافی برای شروع کار دارد
  3. پروانه کسب و کار (Gewerbeanmeldung) برای راه اندازی مشاغل
  4. گواهی شرکت فعال در ایران با سابقه کار معتبر (حداقل یک سال) جهت مراحل ثبت شرکت و ایجاد دفتر نمایندگی

 

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزایا اخذ اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰