شرایط جدید ویزای تایلند

شرایط جدید ویزای تایلند

چگونه ویزای تایلند بگیریم؟ هزینه اخذ ویزای تایلند در زیر به طور کامل شرح داده شده است.

 

شرایط ویزای تایلند

– اعتبار پاسپورت حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.

– ویزای توریستی تایلند تنها ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت فقط ۳۰ روز می توان در کشور تایلند اقامت داشت.

– ویزای تایلند از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می گردد. اخذ ویزای عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان می برد.

– ویزای تایلند از نظر تعداد ورود دارای ۲ نوع می باشد؛ یکبار ورود و ۲ بار ورود.

 

مدارک ویزای تایلند

– اصل پاسپورت یا گذرنامه

– کپی شناسنامه

– کپی کارت ملی

– اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایلند

– یک قطعه عکس جدید ۴×۳ رنگی (تمام رخ و بدون عینک)

– پرینت گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر بهمراه مهر بانک (به زبان انگلیسی)

– ارائه تاییدیه رزرو هتل (واچر) در تایلند

 

  • ویزا توریستی تایلند از تاریخ صدور دارای اعتبار ۳ ماهه می باشد و شما پس از ورود اجازه ۳۰ روز اقامت در این کشور را دارید.

 

اطلاعات تماس سفارت کشور تایلند در تهران      visa Thailand

آدرس سفارت تایلند در تهران: بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۴

تلفن: ۹۸۲۱۷۷۵۳۱۴۳۳+، ۹۸۲۱۷۷۵۳۷۷۰۸+

فاکس: ۹۸۲۱۷۷۵۳۲۰۲۲+

شماره های داخلی بخش ویزا: ۱۰۷و۱۰۹و۱۲۰

آدرس کنسولگری سفارت تایلند: تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال، پلاک ۴
تلفن: ۹۸۲۱۷۷۵۳۱۴۳۳+

آدرس پست الکترونیکی سفارت: info@thaiembassy-tehran.org

آدرس وب سایت: www.teera.itamaraty.gov.br/fa

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *