شرایط دریافت ویزای کشور اسلوونی

ویزای توریستی اسلوونی به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی دراسلوونی اقامت خواهند داشت. کشور اسلوونی در قلب اروپای مرکزی قرار گرفته است و عضو اتحادیه اروپا و پیمان شنگن می باشد شما جهت مسافرت به کشور اسلوونی نیاز به دریافت ویزا شنگن دارید برای تقاضای ویزای اسلوونی (ویزای کشورهای شنگن)، حضور متقاضی در سفارت اسلوونی الزامی با تمامی مدارک لازم  می باشد و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای ویزا، از طریق وب سایت سفارت جمهوری فدرال اسلوونی در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز ویزا اسلوونی:

  1. اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
  2. فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  3. کارت ملی و شناسنامه
  4. ۲ قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  5. در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج
  6. نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی
  7. گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی . ( برای کارمنداگ و کارگران )
  8. پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی . ( برای صاحبان مشاغل )
  9. گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
  10. گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
  11. بیمه مسافرتی
  12. سند مالکیت ( در صورت وجود )
  13. رزرو هتل و بلیط هواپیما

 

اخذ ویزا کار اسلوون

برای اخذ اقامت کاری برای کسانی که خارج از حوزه ی شینگن می باشند بایستی جاب آفر ( دعوت نامه کاری ) داشته باشند.

و در صورتی که این دعوت نامه کاری که توسط کارفرمای اسلوونایی برای کارمند مورد نظر توسط دولت این کشور قبول گردد شخص میتواند به کشور اسلوونی وارد گشته و زیر نظر کارفرمای خود مشغول به کار گردد .

شرایط قبول شدن ویزای کاری ( دعوت نامه ی کاری ) توسط دولت به صورت ذیل می باشد.

ابتدا کارفرمای اسلوونایی بایستی سه ماه درخواست آگهی در اسلوونی را بدهد در صورتی که فردی که تبعه ی ان کشور می باشد  را با توجه به شرایط اعلام شده برای پذیرش نتواند بیابد بایستی در کل حوزه ی شینگن به مدت ۳۳ ماه آگهی بدهد.

اگر چنین فردی با مشخصات خواسته شده برای کار مورد نظر یافت نشد شخص مورد نظر میتواند با جاب آفر مربوطه وارد کشو ر اسلووانی شده و مشغول به کار گردد. راه دیگر برای اخذ ویزای کار به این صورت میباشد که خود فرد متقاضی خارج از خاک اسلوونی درخواست ویزای کاری کرده و برای فرد متقاضی با توجه به شرایط وی ویزای جستجوی کار ۶۶ ماهه صادر میگردد و به وی اجازه داده میشود که آزادانه دنبال کار مرتبط با رشته ی تحصیلی و تخصص وی بگردد و در صورت پیدا کردن کار مورد نظر و پرداخت مالیات به اقامت دائم دست پیدا خواهد کرد . کسانی که اقامت اتحادیه اروپا در کشورهای حوزه ی شینگن را دارند بدون نیاز به ویزای جستجوی کار میتوانند براحتی وارد این کشور شده و دسترسی به بازار کار داشته باشند.

اگر قصد کار کردن و پیدا کردن کار به صورت آزاد را در کشور اسلوونی دارید، کافیست از لیست مشاغل مورد نیاز این کشور از طریق وبسایت های رسمی این کشور آگاه شده  و سپس اقدام کنید.

 

گرچه پیدا کردن کار در یک کشور خارجی که زبان بومی مردم این کشور اسلووانیایی میباشد سخت به نظر میرسد ولی نکته ی حائز اهمیت در این مورد داشتن تخصص و مهارت کافی و مدارک قابل قبول برای اقدام میباشد و تنها نکته ی چالش بر انگیز در این کشور زبان آن میباشد.

متقاضی بعد از یافتن کار مربوطه و نشان دادن اینکه به صورت فول تایم ۴۰ ساعت مشغول به کار خواهد بود و پرداخت مالیات  ماهیانه پس از ۴ الی ۵ سال میتواند درخواست اقامت دائم اسلوونی را بدهد.

امروزه با توجه به شرایط اقتصادی در اسلوونی ،کشور اسلوونی مورد تقاضا برای متقاضیان نمیباشد.

و شرایط کاری و سیستم امتیازبندی کاری در کشورهای آلمان و اتریش و دانمارک متقاضیان بیشتری برای این کشورها اقدام میکنند.

همچنین دانشجویان خارجی بعد از اتمام تحصیل و به دست آوردن  تخصص و مهارت لازم ، فرصت ۶ ماهه برای یافتن کارداده شده که در صورت یافتن کار و حرفه ی مورد قبول میتوانند وارد بازار کار شده و سپس بعد از پرداخت مالیات سالیانه بعد از ۵ سال به اقامت دائم خواهند رسید.

برای اخذ هر گونه اطلاعات در مورد شرایط کاری و ویزای جستجوی کار، با مشاوران مجرب و کارشناسان ارشد حقوقی هر گونه اطلاعات در زمینه ی کشورهای حوزه ی شینگن را به دست آورید.

آدرس سفارت اسلوونی در تهران

آدرس: پاسداران، بالاتر از خیابان شهید لواسانی ( فرمانیه)، نارنجستان هشتم، پلاک ۳۰

تلفن : ۲۲۸۳۶۰۴۳

فکس : ۲۲۲۹۰۸۵۳

قابل توجه متقاضیان ساعت کاری این سفارت یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ الی ۱۳ می باشد.

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱ (جهت ویزا اتریش)

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ (شینگن)

14 دیدگاه ها

  1. رضا اشجع گفت:

    باسلام پسر بنده پذیرش تحصیلی از اسلوونی گرفته چگونه می تواند نوبت فوری ازسفارت اتریش بگیرد

    • تارا رادفر گفت:

      برای وقت فوری سفارت اتریش با کارشناسان ما جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.

  2. ثریا اسدی گفت:

    با سلام .من به همراه همسرم قصد سفر به اسلوونی رو در تعطیلات نوروز داریم .دوست مشترکی در آن کشو ر هم داریم .برای سریعتر گرفتن ویزای شینگن بهتر است خودمون از طریق سفارت اسلوونی در تهران اقدام کنیم یا از طریق دوستمون تو اسلوونی. سریعترین راه از طریق دوستمون به چه صورته؟ اون باید چیکار کنه تا ما راحتتر بتونبم ویزا بگیریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

    • تارا رادفر گفت:

      به شما پیشنهاد می گردد برای ویزای شینگن با کارشناسان ماتماس بگیرید، یا برای ویزای اسلوانی از طریق اتریش نیز می توانید اقدام کنید. فاصله اتریش و اسلوانی ۴۰ کیلومتر می باشد. برای سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای شینگن اتریش هستید.

  3. زهرا يگانه پور گفت:

    با سلام درخواست ویزای کشور اسلوونی دارم اما نمیدانم چه نوع ویزایی برایم مناسبتر است لطفا راهنمایی کنید با تشکر

    • تارا رادفر گفت:

      اگر قصد ثبت نام در دانشگاه های این کشور را دارید لازم است ویزای تحصیلی کشور اسلوونی را داشته باشی، اگر می خواهید بعنوان یک توریست درکشور اسلوونی باشید باید ویزای توریستی کشور اسلوونی را اخذ کنید و اگر می خواهید از طریق کار در اسلوونی به اقامت دائم در این کشور برسید اخذ ویزای کار کشور اسلوونی برای شما مناسب است.

  4. زهرا يگانه پور گفت:

    آیا درخواست ویزای کار میتوانم بکنم ؟

    • تارا رادفر گفت:

      اگر قصد مهاجرت به کشور اسلوونی را دارید لازم است ابتدا ویزای کار اسلوونی را اخذ نمایید. ویزای کار اسلوونی از راه های مختلفی امکان پذیر است. شما باید مشخص کنید که از چه طریقی و با چه عنوانی می خواهید وارد کشور اسلوونی شوید.

  5. عباسعلی ثقفی گفت:

    با سلام و احترام
    من و همسرم و دو فرزندم میخواهیم اقامت اسلوونی را از طریق تمکن مالی بگیریم. کوتاه ترین و کم هزینه ترین راه کدام است؟
    از راهنمایی شما متشکرم.

    • تارا رادفر گفت:

      سلام؛ شما برای کسب ورود به جمهوری اسلوونی به ویزا احتیاج دارید، در ابتدا به شما پیشنهاد می گردد از طریق ویزای مالتی پل وارد شوید، و بعد از به راه انداختن بیزینستان برای اقامت دائم اسلوونی اقدام کنید. همچنین باید از قوانین آن کشور در خصوص سرمایه گذاری آگاه شوید، برای این امر می توانید با وکلا و مشاوران در این خصوص مشورت کنید. برای ویزای اسلوانی از طریق اتریش نیز می توانید اقدام کنید. فاصله اتریش و اسلوانی ۴۰ کیلومتر می باشد. برای سفر به اتریش نیازمند دریافت ویزای شینگن اتریش هستید.

  6. راحله گفت:

    با سلام
    در خصوص گرفتن وقت سفارت جهت ویزای شینگن باید از چه طریق اقدام کنیم؟
    فرم در خواست ویزا اسلوونی رو از چه طریقی بدست بیاوریم؟
    ادرس وبسایت رسمی سفارت اسوونی چیه؟

    • تارا رادفر گفت:

      برای دریافت وقت سفارت ویزا شینگن: ایتالیا، هلند، بلژیک یا فرانسه با شماره ۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ تماس بگیرد.

  7. سحر حقي گفت:

    با سلام
    من ٣ سال قبل ویزای تحصیلی کشور اسلوونی را گرفتم و مدت ۴ ماه آنجا ساکن بودم ولی به دلیل شرایط نامساعد مالی مجبور شدم که برگردم و کارت اقامتم باطل شد
    میخواستم بدونم أیا راهی وجود داره که من بتونم دوباره کارت اقامتم و تمدید کنم؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.