مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا

مدارک لازم برای اخذ ویزا اسپانیا

ویزای اسپانیا شامل مقررات و شرایط ویزای شنگن است. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست ویزای کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقاضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید. دقت داشته باشید که اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود.

مدارکی که باید در وقت ملاقات تعیین شده علاوه بر فرم ویزا اسپانیا همراه داشته باشید، شامل موارد زیر است:

  • شناسنامه ایرانی
  • گذرنامه

توجه : اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ ویزای درخواستی باشد.
از صفحه‌های اول و دوم گذرنامه و همین طور باقی صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، کپی بگیرید.

  • دو قطعه عکس رنگی

ویژگی‌های ضروری عکس برای ویزا: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام‌رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد. طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  • اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی

– برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی رسمی آخرین حکم کارگزینی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار روی سربرگ رسمی شرکت و به زبان انگلیسی یا اسپانیایی
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

  • مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی بانک و مهرشده به سفارت اسپانیا ارائه شود.
  • ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
  • بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد اسپانیا
  • رزرو هتل در یک یا چند شهر اسپانیا برای کل مدت اقامت
  • بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزا باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور اسپانیا داشته باشد. در ضمن شخص دعوت‌کننده در اسپانیا نیز می‌تواند بیمه‌ی مسافری را با یک شرکت بیمه در اسپانیا انجام دهد.

  •  ترجمه کلیه مدارک به زبان اسپانیایی می باشد،به غیر از پرینت بانکی.

– با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

– ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

آدرس سفارت اسپانیا در تهران: دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی، کوچه اول شرقی، شماره ۱۰.
تلفن: ۲۲۵۶۸۶۸۱ –۲۲۵۶۸۶۸۴
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶- ۹

وب‌سایت سفارت: http://www.exteriores.gob.es/embajadas/teheran/es/Paginas/inicio.aspx

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

2 دیدگاه ها

  1. لاله رهبین گفت:

    لطفا بفرمائید غیر از شناسنامه و سند مالکیت گذرنامه هم باید به اسپانیائی ترجمه شود؟ و اگر دوتنامه داشته باشم رزرو هتل نیازی نیست؟ و در صورت رزرو هتل ایا باید فیش پرداخت پول ارائه شود یا در حد رزرو کافی است. برای ضمانت برگشت چه مدرکی نیاز است؟ خیر

    • حسینی گفت:

      بله گذرنامه هم باید ترجمه شود. در صورت داشتن دعوتناامه رزرو هتل لازم نیست. اگر رزرو کردید فقط ارائه واچر کافی است. برای ضمانت باز گشت یک ضمانتنامه بانکی به مبلغ سی میلیون تومان لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *