مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا

انواع ویزای شینگن

بسته به هدف و ماهیت سفر، نوع ویزای شینگن متقاضی تعیین می‌گردد. نوع این ویزا از طرفی مدت اعتبار این ویزا را تعیین خواهد کرد. بنابراین انواع ویزای شینگن تعیین کننده نحوه و شرایط ورود شما به یک یا چند کشور حوزه شینگن خواهد بود. این ویزا به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می‌شوند:

  • ویزای اتحادیه شینگن یا Uniform Schengen Visa (USV)
  • ویزای اعتبار محدود منطقه‌ای یا Limited territorial validity visa (LTV)
  • ویزای ملی یا National Visa

کلیه مدارک ویزای ایتالیا جهت اخذ روادید باید به صورت کاغذی آماده شده و توسط فرد متقاضی به متصدی باجه در هنگام ارائه درخواست، تحویل گردند. لذا هیچیک از مدارکی که در هنگام ارسال درخواست تعیین وقت سفارت ایتالیا، بصورت الکترونیکی و در ضمیمه ایمیل به کنسولگری ارسال گردند، مورد بررسی قرار نخواهند گرفت. از این روی بنابر دلایل فنی از متقاضیان ویزای توریستی ایتالیا خواهشمند است فقط درخواست تعیین وقت را به این اداره ایمیل نموده و از ضمیمه کردن هرگونه فایل دیگری جدا خودداری نمایند. کلیه مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا نیز به ترجمه زبان انگلیسی دارند

چنانچه ایمیل های درخواست تعیین وقت، حاوی فایل های ضمیمه باشند، بلافاصله و بی آنکه مورد مطالعه قرار گیرند، حذف خواهند شد.

مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا

• اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور ( امضا شده).
• اصل گذرنامه باطل شده ( در صورت وجود).
• اخذ بیمه مسافرتی شینگن با پوشش ۵۰۰۰۰ یورو.
• برای دانش آموزان، ارائه ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل و برای اساتید حکم کارگزینی و اشتغال به کار هنگام ارائه درخواست ویزای ایتالیا الزامی است.
• برای افراد بازنشسته ، ارائه ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی است.
• ارائه پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی ۳ ماه گذشته با مهر و امضا ( توسط بانک مربوطه )
• سپرده های بانکی با حداقل موجودی حساب جاری یا سپرده برای هر نفر ۰۰۰/۰۰۰/۴۰۰ریال باشد.
• فتوکپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای سه سال گذشته از جمله ویزاهای شینگن.
• تکمیل فرم مشخصات فردی ( به طور کامل ).
• ۲ قطعه عکس ۵*۳ در ۵*۴ رنگی ، زمینه سفید و کاملا از روبرو و بدون عینک و جدید باشد.
• ترجمه انگلیسی شناسنامه از تمام صفحات برای اخذ ویزای ایتالیا الزامی است
•  ارائه ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی ( آگهی تاسیس و تغییرات ) به همراه نامه معرفی نامه روی سربرگ شرکت ، پروانه کسب ، پروانه وکالت ، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر.
* کسانی که فقط گواهی شغلی ( بخش خصوصی ) ارائه می دهند ، ارائه لیست ۶ ماه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضا نیز الزامی است.
* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
* در گواهی اشتغال به کار در درخواست ویزای ایتالیا، باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد. ( همراه با مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سربرگ شرکت ).
• ارائه ترجمه انگلیسی سند مالکیت به نام مسافر ( شامل تمامی صفحات )
• ارئه ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر ۱۸ سال با مهر تایید دادگستری و وزارت امور خارجه.
• ارائه اصل و کپی رزرو هتل برای برنامه سفر به ایتالیا.
• ارائه اصل و کپی بلیط یا رزرو بلیط هواپیما.
طبق مقررات هر سفارت خانه ای در کشور ایران از جمله سفارت ایتالیا، این حق را دارند که از افراد، مدارک دیگری علاوه بر مدارک ذکر شده، با توجه به شرایط هر فرد اخذ نمایند. ارائه ضمانت بازگشت نیز الزامی است.

 

دعوت‌نامه:

اصل دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.
اگر دعوت‎نامه داشته باشید نیازی به برگه رزرواسیون هتل نخواهید داشت.
مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.

توجه: مدارک ترجمه شده، برای بعضی از سفارت ها و با برخی از مدارک مهم نظیر حضانت بچه نیاز به مهر دادگستری دارند که معمولاً دارالترجمه‌ها خودشان پس از ترجمه مدارک، برای گرفتن این مهر اقدام می‌کنند.

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن

مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن به دو بخش تقسیم بندی می شود:

بخش نخست مدت زمان بررسی مدارک پیش از ارسال به سفارت مربوطه و بخش دوم مدت زمان بررسی مدارک در سفارت مد نظر است.

  • بطور میانگین مدت زمان بررسی مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن و برطرف کردن نواقص و کاستی‌های احتمالی در مجموعه نیلگام حدود ۲ هفته زمان خواهد برد.
  • مدت زمان بررسی و تایید ویزای شینگن در سفارت نیز حدودا ۳ هفته بطول خواهد انجامید.

به بیان دیگر از زمان ارسال مدارک ترجمه شده و نهایی به سفارت انجام انگشت نگاری توسط متقاضی، حدود ۳ هفته زمان بررسی و تایید طول می‌کشد.

فرم تکمیل‌ شده درخواست ویزا

اولین مرحله برای تعیین وقت سفارت برای مصاحبه و بعد از آن درخواست ویزا هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.

دانلود فرم درخواست ویزای شینگن ایتالیا

جهت دانلود به آدرس فرم درخواست ویزای شینگن مراجعه فرمایید.

 

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *