مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی کانادا

اداره مهاجرت کانادا توریست را کسی می داند که تابعیت کشور کانادا را ندارد و بصورت قانونی از کانادا دیدن می کند. به غیر از افراد دارای اقامت کانادا و شهروندان کانادایی، برای مسافرت به کانادا همه افراد نیاز به مجوز ورود به کانادا را دارند.

 ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر می شود. ویزای توریستی برای متقاضیان ایرانی معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سال (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر می شود.

متقاضیانی که دارای ویزا مولتیپل کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت. در هر بار ورود به کشور کانادا شما می توانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت. در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی می توانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز میباشد) محدد وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه می باشد. ولی برای تعداد روزهایی که، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا می تواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است. نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمی باشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد.

مدارک مورد نیاز جهت ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

ساعت کار سفارت کانادا:

در حال حاضر سفارت کانادا در ایران تعطیل است و هیچگونه فعالیتی ندارد.

نشانى سایت اینترنتى: http://www.iran.gc.ca

پورتال تماس برای سوالات کلی: tehran-im-enquiry@international.gc.ca

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *