وقت سفارت بلژیک

تعیین وقت سفارت بلژیک و ویزای کشور بلژیک از جمله خدمات ماست. اگر نیاز به تعیین و دریافت وقت سفارت بلژیک را دارید، کادر تخصصی و کارشناسان سون تارا در سریع ترین زمان ممکن می تواند اقدام به دریافت وقت سفارت بلژیک کنند.

گرفتن وقت از سفارت بلژیک:

۱- برای گرفتن وقت سفارت ابتدا از طریق شماره های تماس اعلام شده با ما تماس بگیرید و مشاوره های لازم را در این زمینه دریافت نمایید.

۲- پس از گرفتن تصمیم نهایی ، تصویر پاسپورت مسافران را ارسال نموده و با توجه به شرایط وقت سفارت هر کشور فرم مربوط به آن کشور را از کارشناسان دریافت نموده و پس از تکمیل تصویر آن را همانند تصویر پاسپورت ارسال نمایید.

نکته :در تکمیل فرم دقت های لازم را به کار ببرید زیرا در صورت وجود هرگونه اشتباه در فرم مسافر کلیه عواقب آن به عهده مسافر می باشد.

۳- در برخی مواردی که واریزی سفارت به صورت آنلاین می باشد، این هزینه قبل از گرفتن وقت می بایست واریز گردد ولی در مواردی که واریزی نداشته باشد کل هزینه پس از تحویل وقت از مسافر دریافت می شود.

۴- توجه داشته باشید که گرفتن وقت سفارت بلژیک تنها در صورتی صد در صد می باشد که این موضوع در زمان مشاوره و زمان اعلامی به مسافر توافق شده باشد، در غیر این صورت در برخی موارد اندک ممکن است بازه زمانی تغییر و حتی در برخی موارد نادر کنسل شود لذا توجه داشته باشید که در صورت عدم اخذ وقت هیچ هزینه ای از مسافر دریافت نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز وقت سفارت

۱- اسکن شفاف و خوانا پاسپورت مسافر

۲- تکمیل فرم ویزای فارسی که باید دانلود یا از کارشناس خود دریافت کنید.

۳- واچر هتل یا دعوتنامه مسافر

مدارک ویزای توریستی بلژیک

  1. اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).
  2. اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
  3. فتوکپی از صفحات ۲-۹ گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا، … * به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.
  4. اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر. * برای افراد همراه در گذرنامه نیز باید فرم جداگانه امضاء شود. * فرم ویزای افراد زیر ۱۶ سال باید توسط والدین امضاء گردد.
  5. تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
  6. ۳ قطعه عکس ۵/۴×۵/۳ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو (فاصله فوقانی سر تا چانه ۳۲ میلیمتر باید باشد). * عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند، تحویل گرفته نخواهند شد. * لطفاً از ارسال عکس های اسکن و یا روتوش شده خودداری فرمائید.
  7. فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.
  8. گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان. * در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، میزان درآمد، سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد. (همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت). * برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
  9. رزومه انگلیسی تایپ شده (شرح وضعیت خانوادگی، سوابق تحصیلی- شغلی و …) با امضاء توسط مسافر. * تمام اطلاعات در متن رزومه باید به صورت تشریحی باشد.

نکاتی مهم برای دریافت ویزای بلژیک

وقت ملاقات و فرم‌های درخواست ویزا رایگان است.

مبالغ درخواست ویزا باید به یورو پرداخت شود (‌اسکناس ۵۰۰ یورویی قابل قبول نیست).

برای دریافت وقت ملاقات خود ۶ الی ۸ هفته قبل از تاریخ سفر اقدام کنید.

در نظر داشته باشید، در صورت عدم حضور در روز ملاقات تعیین شده خود، اجازه دریافت وقت مجدد به مدت سه ماه به شما داده نخواهد شد.

در نظر داشته باشید هیج اطلاعاتی در مورد وضعیت درخواست ویزای شما از طریق تلفن داده نخواهد شد.

به محض آماده شدن پاسخ درخواست ویزای شما، به صورت اتوماتیک با شما تماس خواهد گرفته شد.

وقت سفارت بلژیک

برای تعیین وقت درخواست ویزا، به این موارد توجه کنید:

ابتدا به سایت زیر مراجعه کنید و با تکمیل فرم درخواست، شماره اینترنتی دریافت نمایید.

دریافت شماره اینترنتی برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

از تاریخ ۱۱ خرداد ماه ۱۳۹۶، سفارت بلژیک در تهران از فرآیند ویزای اینترنتی استفاده می‌کند.

اگر فرم به صورت صحیح تکمیل شود، شماره‌ای اینترنتی دریافت خواهید کرد. سپس برای دریافت وقت به سایت سفارت مراجعه کنید و کد اینترنتی که در مرحله قبل دریافت کردید را در دسترس داشته باشید تا به مراحل بعدی هدایت شوید.

سایت سفارت بلژیک

نکاتی برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

  • بدون داشتن شماره اینترنتی نمی‌توانید وقت سفارت بلژیک دریافت کنید.
  • پس از دریافت شماره اینترنتی، دیگر قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نیستید.
  • باید از فرم مربوطه پرینت گرفته و روز مراجعه به سفارت، ۲ کپی از آن به همراه داشته باشید.
  • اگر نام مندرج در فرم با نام فردی که وقت را گرفته است متفاوت باشد، بخش ویزا از پذیرش آن ها معذور است و باید مجددا اقدام به گرفتن وقت با اطلاعات صحیح و یکسان نمایید.

اکنون برای دریافت وقت سفارت بلژیک، در صورتی که در این سایت ثبت نام نکرده‌اید، باید از طریق کلیک روی لینک مربوطه، ثبت‌نام کنید.

لینک ثبت نام در سایت سفارت بلژیک برای گرفتن وقت سفارت بلژیک

اگر قبلا در این سایت ثبت نام کرده و نام کاربری و رمز عبور خود را در اختیار دارید، می‌توانید با کلیک روی لینک زیر وقت ملاقات خود را تعیین، ویرایش یا لغو کنید.

گرفتن وقت سفارت بلژیک

  • اگر نام کاربری و رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، روی این لینک کلیک نمایید تا اطلاعات خود را بازیابی کنید.
  • اگر تقاضای ویزای الحاق به خانواده دارید، برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراجعه کنید.
  • شما می‌توانید سوالات خود را از طریق ایمیل به آدرس زیر ارسال نمایید.

ایمیل سفارت بلژیک برای پرسیدن سوالات مربوط به ویزا و گرفتن وقت سفارت

  • وقت تعیین شده صرفا به متقاضی تعلق دارد و امکان انتقال آن به فرد دیگری وجود ندارد.
  • ده دقیقه پیش از زمان تعیین شده باید در سفارت حضور داشته باشید. اگر خیلی زودتر از زمان مقرر در محل حاضر شوید، باید آن جا را ترک نموده و مجددا در زمان تعیین شده برگردید. همچنین اگر دیرتر از زمان ملاقات در محل حاضر شوید، وقت ملاقات شما لغو شده و باید وقت جدیدی تعیین کنید.
  • پس از رسیدن به سفارت، پاسپورت شما با فهرست وقت‌های روز جاری مطابقت داده می‌شود. در صورت تطبیق، اجازه ورود به بخش ویزا را خواهید داشت. در غیر این صورت اجازه ورود نخواهید داشت و باید وقت ملاقاتی با اطلاعات پاسپورت خودتان تعیین کنید.
  • به دلایل امنیتی تنها متقاضیان، اجازه ورود به اتاق عمومی انتظار داخل بخش ویزا را خواهند داشت. البته متقاضیان کم سن اجازه داشتن همراه را دارند.

مدارک ویزای توریستی بلژیک

مدارک مورد نیاز برای شروع پذیرش جهت وقت گرفتن از سفارت بلژیک

  • ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ ﻋﺩﺩ ﮐﭘﯽ
  • دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)
  • هزینه درخواست ویزا

هزینه ویزای بلژیک

اقامت کوتاه مدت: ۶۰ یورو

اقامت بلند مدت: ۱۸۰ یورو

اطلاعیه برای متقاضیان ویزای بلژیک

سفارت بر اساس وقت‌های داده شده، روزهای یکشنبه، دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۲ آماده دریافت پرونده‌های درخواست ویزا است.

درخواست ویزا باید حداکثر ۳ ماه و حداقل ۳ هفته قبل از تاریخ مشخص شده برای عزیمت، انجام شود.

در شرایط اضطراری (به عنوان مثال برگزاری جلسه اضطراری، بیماری مهم اقوام و مواردی از این دست) می‌توانید از طریق ایمیل visa.teheran@diplobel.fed.be اقدام به درخواست وقت کنید.

فرم درخواست ویزا رایگان است و می‌توانید آن را از طریق سایت سفارت بلژیک دانلود کنید یا از پذیرش، درخواست تحویل یک یا چند فرم نمائید. این فرم انفرادی است و هر متقاضی باید برای خودش فرم پر کند، حتی اگر چند نفر در یک گذرنامه باشند. فرم را می‌توان به یکی از ۳ زبان ملی بلژیک (هلندی، فرانسه، آلمانی) یا انگلیسی پر کرد.

می‌توانید برای اطلاع یا دانلود اطلاعات و مدارک مربوط به انواع ویزا، به سایت مراجعه یا از پذیرش درخواست کنید تا برگه مربوط به نوع سفر مورد نظر را در اختیارتان قرار دهند. همیشه دقت داشته باشید که زمان درخواست ویزا، مدارکی که می‌توانند کمک کنند تا قصد شما برای ترک کشورهای عضو شینگن را قبل از خاتمه ویزا تعیین نمایند، ضمیمه پرونده خود کنید.

هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی، تجاری) ۶۰ یورو و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو است. این مبلغ باید به یورو پرداخت شود، رد شدن درخواست ویزا به معنی بازپرداخت این مبالغ نیست.

هنگام درخواست ویزا، مهری در گذرنامه شما زده خواهد شد. این مهر تنها به این معنی است که درخواست ویزای شما دریافت شده و فاقد هرگونه بار حقوقی است.

در صورت مردود شدن درخواست ویزا، متقاضی دارای حق رجوع است. هنگام مراجعه متقاضی برای پس گرفتن گذرنامه خود، در برگه جواب منفی، فرآیندی که باید برای رجوع طی شود، مرجع ذی‌صلاح و مدت زمانی که در طی آن می‌توان درخواست بازنگری داد، اشاره شده است.

 

اصل و یک سری کپی از مدارک زیر (اصل مدارک به متقاضی بازگردانده می‌شود) باید ارائه شود

پاسپورت ملی فرد متقاضی که حداقل باید ۳ ماه بعد از تاریخ ویزا،‌ اعتبار داشته باشد. به همراه کپی صفحات ۲، ۳ و ۴ پاسپورت و همه صفحاتی که ویزا و مهر دارد.

۱. پاسپورت

۲. ترجمه شناسنامه

۳. شرح سفر شامل برنامه زمانی و مکان‌هایی که مایل به بازدید از آنها هستید.

۴. ارائه مدارک مبنی بر توانایی تقبل هزینه‌های این سفر (۹۵ یورو بابت هر روز اقامت)

۵. رزرو هتل برای تمامی مدت اقامت

۶. رزرو بلیت هواپیما مطابق با سفر

۷ بیمه نامه مسافرتی معتبر (با پوشش ۳۰۰۰ یورو). فهرست شرکت‌های معتبر را می‌توانید در سایت سفارت مشاهده کنید.

۸. مدارک اثبات وضعیت کاری متقاضیان

برای کارمندان:

گواهی اشتغال به کار

فیش حقوقی

مدرکی دال بر دارابودن بیمه درمانی (لیست بیمه)

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای تجار:

اسناد شرکت

رسید پرداخت آخرین مالیات

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد با کار آزاد و خویش فرما:

پروانه کسب (دفتر،مغازه،..)

رسید پرداخت آخرین مالیات

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای افراد بازنشسته:

حکم بازنشستگی

گردش حساب ۶ ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی، کافی نیست)

برای همراهان، اگر شاغل نیستند:

همسر:

اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه)

فرزندان:

اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه- ارائه شناسنامه پدر برای کل خانواده کافی است)

برگه اشتغال به تحصیل (باتوجه به سن فرزند)

رضایتنامه محضری از پدر و مادر (در صورتی که فرزند تنها سفر می‌کند)

رضایتنامه محضری از پدر یا مادر (در صورتی که فرزند تنها با یکی از والدین سفر می‌کند)

درخواست ویزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل یک ماه قبل از تاریخ تخمینی سفر ارائه شود.

پس از دریافت پاسخ مثبت ویزا، متقاضی باید رسید پرداخت هتل و بلیط خریداری شده خود را ارائه دهد.

 

مسافت و اختلاف زمانی بلژیک (Distance & Local Time)

مسافت تهران تا بروکسل ۴۰۹۶٫۲ کیلومتر است.

طول پرواز از تهران تا بروکسل حدود ۵ ساعت و ربع می باشد.

بروکسل ۲ و نیم ساعت از تهران عقب تر است، یعنی ساعت ۱۲ در تهران معادل ساعت ۹:۳۰ در بروکسل است.

بهترین زمان برای سفر

فصل سفر در بلژیک از اواسط آوریل تا اواسط اکتبر و فصل پرگردشگر سال ماه‌های جولای و آگوست است. در این دو ماه آب‌و‌هوای بلژیک در بهترین شرایط خود قرار دارد اما جمعیت گردشگران و به دنبال آن هزینه‌ی سفر بیشتر است. البته سایر ماه‌ها غیر از جولای و آگوست هم برای سفر در بلژیک مناسب هستند. مزیت سفر در فصل‌های خلوت سال این است که علاوه بر پروازها، رستوران‌ها و هتل‌ها هم ارزان‌تر می‌شوند و البته چون مشتری کمتر است، توجه بیشتری به آنها می‌شود. علاوه بر این، رویدادهای جذابی هم در این فصل‌ها برگزار می‌شود که از شرکت در آنها لذت خواهید برد. مثلا در ماه آوریل فستیوال‌های موسیقی در بروکسل برگزار می‌شود.

آدرس سفارت بلژیک

سفارت بلژیک در تهران، خیابان فرشته، خیابان آقابزرگی، بن بست شیرین، شماره ۴ قرار دارد.

  • تلفن: ۲۲۳۹۱۹۰۹ – ۲۲۳۹۱۱۶۰
  • فکس: ۲۲۳۹۸۷۸۰
  • آدرس سایت سفارت بلژیک: سایت رسمی سفارت بلژیک در تهران

ساعات کاری سفارت بلژیک

سفارت بلژیک روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۱۵:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش ویزای سفارت بلژیک

تلفن بخش ویزای سفارت بلژیک در روزهای کاری تنها از ساعت ۱۰:۰۰ الی ۱۲:۰۰ و از ساعت ۱۴:۰۰ الی ۱۶:۰۰ قادر به پاسخگویی است.

  • تلفن بخش ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲

راهنمایی جهت خرید بلیط هواپیما به بلژیک :

در حال حاضر پرواز مستقیمی از ایران به بلژیک وجود ندارد و بهترین مسیر های پروازی به ایرلند از ایران به وسیله هواپیمایی ترکیش ایرلاین ترکیه ( یک توقف در استانبول )  می باشد همچنین امکان پرواز با لوفتهانزا و اتحاد و امارات و اتریشی و ایرفلوت و اکراینی و آلیتالیا با یک توقف هم وجود دارد . جهت آگاهی دقیق از طول پرواز و ایرلاین های دیگر علاوه بر موارد ذکر شده به قسمت بلیط هواپیما بلژیک سایت مراجعه نمائید .

 

تعیین وقت سفارت بلژیک و ویزای کشور بلژیک از جمله خدمات ماست.

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

4 دیدگاه ها

  1. شیبایی گفت:

    متشکرم از سایت خوبتون مطالب عالی بود

  2. تشکری گفت:

    سلام … جواب درخواست ویزا و دریافت پاسپورت از سفارت ایتالیا ۱۵ روزه تعیین شده ؛ امکانِش هست ۳ یا ۴ روز با تاخیر مثلاً بعد از ۱۸روز برم برای تحویل پاسپورت ؟؟

  3. مهتاب سعیدی گفت:

    واقعا مطالب تون عالیه. من همه مطالب جدید سایت رو می خونم. سپاس از شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.