وقت سفارت سوئیس

افرادی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند و نیاز به وقت سفارت سوئیس دارند، گرفتن وقت سفارت سوئیس توسط ما امکان پذیر است.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت سوئیس

  1. عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  2. عکس ۴*۳
  3. شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

گرفتن وقت از سفارت سوئیس در تهران چگونه است؟

شما می توانید برای دریافت وقت سفارت سوئیس، از خدمات مجموعه ویزا پارت استفاده کرده و از جدیدترین روش برای تعیین وقت سفارت استفاده کنید زیرا امروزه برای دریافت وقت سفارت ، دیگر احتیاجی به مراجعه حضوری و قرار گرفتن در صف های طولانی نیست.

آدرس سفارت سوئیس در تهران: خیابان بوستان ، خیابان شریفی منش ، کوچه یاسمن ، پلاک ۱۳

تلفن سفارت سوئیس در تهران: شماره ۲۲۰۰۸۳۳۳ فاکس: با شماره ۲۲۰۰۶۰۰۲ و ایمیل teh.vertretung@eda.admin.ch

وب سایت: شما می توانید برای دریافت اطلاعات و اخبار جدید مربوط به سفارت کشور سوئیس، به سایت این سفارت در تهران، به نشانی www.eda.admin.ch/tehran مراجعه فرمایید.

 

شرایط ویزای تجاری سوئیس چیست؟

یک فعالیت اقتصادی را راه اندازی بنمائید به طوریکه برای حداقل ۱۰ نفر شغل ایجاد بنمائید. مبلغ سرمایه گذاری شده چندان مورد توجه مقامات محلی قرار ندارد ولیکن توجه داشته باشید که حقوق یک کارگر عادی در ماه دست کم ۳۵۰۰ فرانک میباشد . پس از گذشت یکسال و در صورتیکه فعالیت اقتصادی قابل قبولی داشته باشید و میران سود آوری خالص شرکت شما بالای ۰۰۰ ۱۰۰ فرانک باشد میتوانید برای دریافت اقامت سالیانه سوئیس که به کارت اقامت B معروف میباشد اقدام نمائید.

قوانین جدید ویزای تجاری سوئیس چیست؟

اقامت پس از گذشت ۵ سال به اقامت نوع دائم که به کارت اقامت C معروف میباشد تبدیل خواهد گردید. مطابق با قانون جدید مهاجرت که اکنون در پارلمان این کشور در دست بررسی میباشد دارندگان اقامت دائم C بعد از گذشت ۳ سال میتوانند برای اخذ تابعیت سوئیس اقدام بنمایند.

مدارک لازم برای ویزای تجاری سوئیس کدام است؟

  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل ۳ ماه بیشتز از تاریخ ویزا درخواستی
  • فرم درخواست ویزا ( از سایت سفارت دریافت نمائید )
  • کارت ملی و شناسنامه
  • ۲قطعه عکس رنگی ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید بدون روتوش
  • در صورتی که قبلا ویزا شنگن و یا ویزا کشور معتبر دیگری دریافت کرده اید کپی از آنها و مهر های ورود و خروج
  • نامه تمکن مالی و گردش ۶ ماه آخر سپرده بانکی
  • گواهی اشتغال به کار که در آن تاریخ استخدام – سمت – میزان حقوق و مرخصی ذکر شده باشد به همراه فیش حقوقی ( برای کارمنداگ و کارگران )
  • پروانه کسب و یا ثبت شرکت و یا کارت بازرگانی ( برای صاحبان مشاغل )
  • گواهی بازنشستگی ( برای افراد بازنشسته )
  • گواهی اشتغال به تحصیل ( برای دانشجویان )
  • بیمه مسافرتی . سند مالکیت ( در صورت وجود )
  • رزرو هتل و بلیط هواپیما

ویزای توریستی سوئیس

اخذ ویزای توریستی کشور سوئیس، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست  کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

شرایط اقامت سوئیس پس از ورود با ویزا توریستی چیست؟

  • شخص در مدت حضور خود در سوئیس، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت سوئیس فراهم آورد تا پس از بازگشت از سوئیس بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.
  • شخص در راستای اخذ اقامت سوئیس پس از ورود به کشور سوئیس اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد که البته وکلای موسسه آریانا پارس در این زمینه هیچ فعالیتی را صورت نمی دهند.

مدارک لازم برای ویزای توریستی سوئیس چیست؟

  • مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
  • شناسنامه و ترجمه های آن ها
  • نامه های بانکی
  • اسناد مالکیت منزل یا زمین
  • نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کاردر موقعیت خاص شغلی را دارد.
  • نامه اشتغال به تحصیل متقاضی در دانشگاه های ایران

تحصیل در کشور سوییس چگونه است؟

شرایط تحصیل در سوئیس به این صورت است که با آموزش کودکان در دوران پیش دبستانی و به مدت ۱ تا ۲ سال شروع می شود. تحصیلات اجباری در کشور سوئیس در هر شهر متغیر است و از ۶ تا ۸ سالگی شروع شده و ۸ تا ۹ سال زمان می برد که از این دوران ۴ تا ۶ سال آن برای دوران دبستان و ۳ تا ۵ سال آن برای دوران متوسطه می باشد.

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

2 دیدگاه ها

  1. زهرا گفت:

    با سلام و خسته نباشید من با دعوت نامه ای که از طرف برادرم ارسال شده می خواهم ویزای توریستی سوییس را بگیرم.از آنجا که در فرم تاکید شده باید حتما گواهی اشتغال به کار یا تحصیل تهیه شده باشد. اما من کار ندارم و در حال حاضر دانشجو هم نیستم. می خواستم بدانم که آیا در پذیرش تاثیر منفی دارد . خیلی ممنون

    • تارا رادفر گفت:

      اینکه شما چند ساله هستید شرایط را متفاوت می کند. لطفا با کارشناس ما شماره ۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ تماس بگیرد تا راهنمایی کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.