وقت سفارت فوری یونان 

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است؛ سفارت یونان یکی از کشورهای حوزه شنگن است و متقاضیان درخواست روادید از سفارت یونان نیز به ماننده سایر سفارتها باید فرم درخواست را دریافت نموده و تکمیل کنند. فرم تقاضای ویزا در دو نسخه باید تکمیل شود. در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است.

برای فرم درخواست ویزا سفارت یونان لطفا کلیک کنید.

  •  چنانچه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

 

مدارک مورد نیاز سفارت یونان

– کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند

-شناسنامه ایرانی

-گذرنامه

-اعتبار گذرنامه باید حتماً دو ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد

-کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید

-سه قطعه عکس رنگی

-آدرس محل کار و منزل به طور دقیق

توجه: چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی ویزا ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.

ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، در ابعاد ۴*۳ که کمتر از سه‌ماه پیش گرفته شده و کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس همخوانی داشته باشد.

طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

  •  از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی ویزای شما در سفارت یونان خواهد ماند.

 

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

  • برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
  • برای کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
  • برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.
  • برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی.
  • برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی: پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی و مهرشده به سفارت ارائه شود.

ترجمه‌ی یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی

بلیط هواپیما یا رزرو قطعی رفت و برگشت به مقصد یونان

در صورت لزوم، رزور هتل در یونان برای کل مدت اقامت

 

بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزای باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور یونان داشته باشد.

ویزای توریستی یونان

ویزای توریستی یونان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از کشور یونان را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در یونان، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

این ویزا معمولاً به صورت یک ماهه صادر می‌شود و متقاضی اجازه‌ی اقامت بیشتر از سی روز بعد از تاریخ صدور ویزا را ندارد. در صورت تقاضای ویزای یونان، مصاحبه انجام می‌گیرد و حضور متقاضی ضروری است. وقت مصاحبه تنها به صورت تلفنی داده خواهد شد. اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای روادید است.

ویزای تجاری یونان

اقامت کاری در یونان برای افرادی که اتباع کشورهای خارج از اتحادیه اروپایی هستند بسیار سخت است مطابق مقررات مهاجرت یونان اصلاحی سال ۲۰۰۵، این اشخاص برای ماندن بیش از ۹۰ روز در یونان و کار کردن باید ویزای اجازه کار کردن را دریافت نمایند این ویزا نوع D خوانده می شود و به کسانی اعطا می شود که قبلا در یونان به ایشان پیشنهاد کاری شده باشد یا بخواهد به شعبه یونانی شرکتی که درکشور خود در آن کار میکند منتقل شود.

در خصوص کسانی که قبلا پیشنهاد کاری به ایشان شده است لازم است دفتر نیروی انسانی یونان توانایی متقاضی را تایید کرده باشد بدین نحو که از اتباع یونان یا اتحادیه اروپا کسی را برای گماردن در آن شغل پیدا نکرده اند و شاید از متقاضی ودیعه هم خواسته شود.

مدارک لازم جهت وقت تحصیلی سفارت یونان

  1. ویزای دانشجوی که از کنسولگری یونان باید دریافت کنید
  2. مدارک شناسایی معتبر: گذرنامه، عکس
  3. گواهی نامه از حمایت مالی (اثبات منابع مالی)
  4. گواهی عدم سو پیشینه
  5. گواهی سلامت
  6. ریز نمرات تحصیلی
  7. گواهینامه زبان
  8. نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه­های یونان

 

آدرس سفارت یونان در تهران

آدرس سفارت کشور یونان: تهران، خیابان نلسون ماندلا (آفریقای سابق)، بلوار اسفندیار، پلاک ۴۳

تلفن سفارت یونان در تهران: ۲۲۰۵۳۷۸۴ و ۲۲۰۵۰۵۳۳

ساعات کاری سفارت یونان: در تهران روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ می باشد. همچنین جهت اخذ ویزا در روزهای دوشنبه و سه شنبه می توانید به سفارت مراجعه کنید.

سایت سفارت یونان: http://www.mfa.gr/missionsabroad/en/iran.html

 

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور  از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر وقت سفارت یونان فوری و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۶۶۹۱۳۶۰۴-۰۲۱

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.