نحوه وقت گرفتن از سفارت هلند

کشور هلند عضور اتحادیه شینگن می باشد. برای سفر به این کشور ابتدا باید ویزای شینگن داشته باشید، برای درخواست صدور ویزای شینگن مدارک مورد نیاز را اماده و شرایط را برای اخذ ویزا آماده کنید، تا در کمترین زمان وقت سفارت شما توسط کارشناسان ما رزرو شود. برای آن دسته از عزیزانی که به علت نداشتن وقت کافی و یا اطلاعات لازم توانایی دریافت وقت مصاحبه ندارند، انجام این کار توسط ما امکان پذیر است.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزا هلند و تعیین وقت سفارت هلند

  1. فرم درخواست ویزا  (که میتوان آن را  دانلود نموده و به صورت تایپی پر کنید )
  2. مدارک هویتی (کارت ملی و شناسنامه شخص با ترجمه انگلیسی )
  3. پاسپورت شخص متقاضی که بیش از ۶ ماه از مدت اعتبار آن باقی مانده  و برگ های خالی آن نیز بیش از دو برگ باشد و کپی از بقیه صفحات گذر نامه
  4. کپی بلیط رفت برگشت
  5. محل یا مکانی که شما قصد دارید در طول سفر خود درآن کشور اقامت داشته باشید
  6. سه قطعه عکس که در چند ماه اخیر گرفته شده و با وضعیت درحال حاضر شما مطابقت داشته باشد و  زمینه عکستان سفید باشد
  7. مشخصات کامل  شخصی که درخواست ویزا نموده (وضعیت تاهل ، مشخصات خانواده شخص شامل اطلاعات و کپی از شناسنامه همسر و فرزندان و . .. )
  8. یک سند ملکی به اسم شخص تقاضا دهنده ویزا یا همسر ایشان  (در صورت وجود )
  9. گردش مالی شخص و تمکن مالی بالای ۴۰ میلیون با تایید و امضای بانک مربوطه (ترجمه شده به زبان انگلیسی )
  10. اسناد رسمی شغلی و منابع مالی
  11. بیمه مسافرتی که یک سال اعتبار دارد و هزینه حداقل  ۳۰ هزار یورو برای هر مسافر را شامل شود
  12. دعوت نامه (اگر شخصی دعوت نامه داشته باشد نیازی به رزرواسیون هتل ندارد )

جهت گرفتن وقت سفارت هلند و وقت فوری سفارت هلند می بایست تصویر صفحه نخست پاسپورت خود همراه با آدرس محل کار و زندگی را برای ما ارسال کنید، پس از گرفتن وقت سفارت هلند تاییدیه آن به رویت شما رسیده و پس از تایید وقت سفارت هلند شما مبلغ را واریز سپس رسید وقت سفارت هلند را دریافت می کنید.

 

هزینه ویزای هلند

برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

مدارک ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای توریستی هلند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضا، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ی خالی

ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴. کپی ویزاهای اخذ شده‌ی قبلی

۵. رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند

۶. اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت می‌کنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند:

– مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

– اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

۷. اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۸. اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۹. گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۱۰. پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا

۱۱. تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

سایر نکات

  • حضور مسافر در سفارت الزامی است.
  • نزدیک‌ترین زمان برای درخواست ویزا ۳ ماه پیش از سفر است.
  • برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
  • از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.
  • تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می‌ماند.
  • کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

نکته: مراجعه به سفارت به منظور انجام مصاحبه، انگشت نگاری و تحویل مدارک است، افسر سفارت پس از مصاحبه با فرد متقاضی و بررسی مدارک ارائه داده شده تصمیم می گیرد که آیا شخص مورد نظر واجد شرایط برای ویزای هلند هست یا خیر! بنابراین کامل بودن مدارک و چگونگی انجام مصاحبه از اهمیت بالایی برخوردار است. توجه داشته باشید که با انجام یک اشتباه کوچک در جمع آوری مدارک و پر کردن فرمها یا بی دقتی در پاسخ دادن به سوالات افسر ممکن است شانس دریافت ویزای خود را از دست بدهید، با سپردن این کار به دست کارشناسان با تجربه سون تارا شانس خود را بالا ببرید.

آدرس سفارت هلند

آدرس سفارت هلند در تهران: فرمانیه، خیابان سنبل، خیابان ارغوان غربی، پلاک ۶۰
تلفن : ۲۳۶۶۰۰۰۰ـ٠٢١
سایت سفارت هلند: www.iran.nlembassy.org

ساعات کاری سفارت هلند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ صبح، پنجشنبه ۹ تا ۱۳:۳۰

پاسخ به درخواست‌های تلفنی: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

 

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

4 دیدگاه ها

  1. Azra Fakhrian گفت:

    سلام و عرض ادب من متولد هلند هستم میخوام با توجه به قانون خاک هلند ، پاسپرت هلندیمو بگیرم اگر ممکنه راهنماییم کنین ممنونم تمامی مدارک تولد هلندم هست بعلاوه در شناسنامه و پاسم زده محل تولد لاهه هلند ممنونم از وقتی ک میگذارین

  2. یلدا گفت:

    سلام روز بخیر ببخشید هزینه وقت سفارت گرفتن چقدر هست ؟
    سفارت هلند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.