ویزای توریستی انگلستان

ویزای توریستی انگلستان

اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان، با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت.

برخی هستند که با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند، پس به دلیل موارد اینچنین باید با ارائه مدارک مبنی بر اصل بازگشت به کشور خود، افسر ویزا را قانع نمایند که به ایران باز خواهند گشت.

 

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان:

  1. مدارک شناسایی مورد نیاز فرد نظیر پاسپورت
  2. شناسنامه و ترجمه های آن ها
  3. نامه های بانکی
  4. اسناد مالکیت منزل یا زمین
  5. نامه های کاری فرد که نشان از اشتغال به کار وی در موقعیت خاص شغلی را دارد
  6. نامه اشتغال متقاضی به تحصیل در دانشگاه های ایران شانس خود را جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان، افزایش دهند.

ویزاهای توریستی در کشور انگلستان همانندکشور آمریکا می باشد و نسبتا شرایط یکسانی را دارا می باشند.

ویزاهای توریستی در اقصی نقاط دنیا بصورت ویزاهای تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور انگلستان، ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور انگلستان از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

شانس اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان اقدام می نمایند.

بطور مثال در صورت احراز شرایط فوق الذکر مثل نامه حساب بانکی ،اسناد ملکی و دیگر مدارک مورد نیاز، اگر در یک خانواده ۴ نفره پدر یا مادر خانواده به صورت انفرادی اقدام به دریافت ویزای توریستی انگلستان نمایند، شانس زیادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان خواهند داشت ولیکن اگر همه خانواده جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان به صورت همزمان اقدام نمایند، همه افراد از شانس کمتری در اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برخوردار خواهند بود.

پارامتر دیگری که می تواند شانس افراد را در جهت اخذ ویزای توریستی انگلستان افزایش دهد، حضور یک فرد از اقوام درجه اول فرد( نظیر پدر، مادر، برادر، خواهر و ….) در کشور انگلستان است.

بدین صورت که اگر یکی از اقوام فرد، دعوت نامه ای جهت بازدید وی از ایشان، برای فرد متقاضی ارسال نماید، شانس اخذ ویزای توریستی کشور انگلستان برای فرد، افزایش می یابد.

افراد می توانند با ورود به کشور انگلستان در چند حالت ذیل، شرایط اخذ اقامت انگلستان را پس از ورود به کشور انگلستان فراهم نمایند.

اول اینکه فرد در مدت حضور خود در انگلستان، بتواند یک فرصت شغلی و یا یک زمینه کارآفرینی را جهت اخذ اقامت انگلستان فراهم آورد تا پس از بازگشت از انگلستان بتواند برای انواع دیگر ویزا نظیر ویزای کار و یا اخذ اقامت کارآفرینی اقدام نماید.

روش دومی که افراد در راستای اخذ اقامت انگلستان پس از ورود به کشور انگلستان اتخاذ نمایند، اقدام جهت اخذ اقامت از طریق انواع پناهندگی می باشد.

 

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *