ویزای توریستی بلژیک

بلژیک یکی از جذاب ترین کشورهای اروپایی برای اقامت محسوب می شود دریافت ویزای توریستی بلژیک متقاضیان زیادی دارد. مرکز این کشور بروکسل است. این کشور در مجاورت هلند، آلمان و فرانسه واقع شده است و همچون آن ها عضو پیمان شینگن می باشد. بلژیک مقر اصلی اتحادیه اروپا می باشد و از نظر سیاسی نیز اهمیت زیادی دارد. در مسائل اقتصادی نیز دارای اهمیت است چون یک سیستم مالیاتی مناسب که شامل موارد زیادی از معافیت ها و بخشودگی های مالیاتی است از همین جهت کشوری مناسب برای سرمایه گذاری و اقامت به شمار می رود. سطح زندگی در این کشور بسیار بالاست و همچنین از جامعه ای سلامت و ایمن بهره می برد. علاوه بر این کشور بلژیک دارای میراث تاریخی و فرهنگی بسزایی است.

زبان های اصلی: مردم این کشور به سه زبان هلندی، فرانسوی و آلمانی مسلط هستند.

آب و هوا: بلژیک دارای زمستان معتدل و تابستان های خنک بارانی، مرطوب و ابری می باشد.

واحد پولی: یورو

نوع حکومت: پادشاهی 

مدارک ویزای توریستی بلژیک

  • اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).
  • اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
  • فتوکپی از صفحات ۲-۹ گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا، …  به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.
  • اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.  برای افراد همراه در گذرنامه نیز باید فرم جداگانه امضاء شود.  فرم ویزای افراد زیر ۱۶ سال باید توسط والدین امضاء گردد.
  • گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.  در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر، میزان درآمد، سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد. (همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت).  برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
  • رزومه انگلیسی تایپ شده (شرح وضعیت خانوادگی، سوابق تحصیلی- شغلی و …) با امضاء توسط مسافر.  تمام اطلاعات در متن رزومه باید به صورت تشریحی باشد.
  • تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
  • ۳ قطعه عکس ۵/۴×۵/۳ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو (فاصله فوقانی سر تا چانه ۳۲ میلیمتر باید باشد).  عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند، تحویل گرفته نخواهند شد.  لطفاً از ارسال عکس های اسکن و یا روتوش شده خودداری فرمائید.
  • فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.

وقت سفارت بلژیک

برای تعیین وقت درخواست ویزا، به این موارد توجه کنید:

ابتدا به سایت زیر مراجعه کنید و با تکمیل فرم درخواست، شماره اینترنتی دریافت نمایید.

فرم درخواست ویزا

فرم مذکور توسط سفارت مجانا در اختیار متقاصیان قرار می گیرد. فرم درخواست ویزا که طبق توضیحات سفارت و با حروف بزرگ پر شده باشد.

www.diplomatie.belgium.be

مدارک ویزای توریستی بلژیک

مدارک مورد نیاز برای شروع پذیرش جهت وقت گرفتن از سفارت بلژیک

  • ﻓﺭﻡ ﺩﺭﺧﻭﺍﺳﺕ ﻭﻳﺯﺍی ﺗﮑﻣﻳﻝ ﻭ ﺍﻣﺿﺎ ﺷﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻣﺭﺍﻩ ﻳﮏ ﻋﺩﺩ ﮐﭘﯽ
  • دو عکس جدید (قطع پاسپورتی)
  • هزینه درخواست ویزا

انواع ویزای بلژیک

  • ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)
  • ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل
  • اجازه اقامت (ویزای نوع D)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک)

 

سفارت بلژیک در ایران

نشانی: تهران، الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه شیرین، پلاک ۴

تلفن‌ تماس برای امور ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۲۴۷۳۱۳ و ۲۲۳۹۱۱۶۰ (۰۲۱)

پست الکترونیک: visa.teheran@diplobel.fed.be

تعیین وقت سفارت بلژیک و ویزای کشور بلژیک از جمله خدمات ماست.

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا، رزرو، خرید بلیت، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *