ویزای توریستی تایلند

برای ورود به کشور تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است. ویزای توریستی تایلند برای افرادی که به قصد گردشگری وارد این کشور می‌شوند، صادر می‌گردد.

مدارک ویزای تایلند:

ویزای توریستی تایلند

· اصل و کپی بلیط(حتما در یک صفحه A4) تایید شده هوایی به مقصد تایلند الزامی است.
· یک قطعه عکس جدید ۳×۴ رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
· اصل گذر نامه
· کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
· اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
· تکمیل کردن ۱ برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
· جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
· وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۳۵ یورو می باشد.

ویزای تجاری تایلند

· دعوتنامه برای ویزای تجاری الزامی است.
· وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول یورو به مبلغ ۵۰ یورو می باشد.
· یک قطعه عکس جدید ۳×۴ رنگی – تمام رخ – بدون عینک (به فرم ویزا چسبانده شود)
· اصل گذر نامه
· کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)
· اعتبار گذرنامه حتما باید بیشتر از شش ماه باشد.
· تکمیل کردن ۱ برگ فرم صدور ویزا ( فرم ویزا حتما تایپ شده باشد.)
· یک نسخه کپی از صفحه اول شناسنامه
· جهت تحویل و دریافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است
· ارائه دعوت نامه معتبر از شرکت تجاری مربوطه در تایلند
· کد اقتصادی شرکت مربوطه در تایلند

 

آدرس اداره مهاجرت بانکوک:
Bangkok, Soi Suan Plu, Off South Sathorn Road, Tel (+662)287 3101 10

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *