ویزای شینگن اخذ ویزا شینگن فوری

 

اگر قصد خروج از کشور جهت مسافرت و یا زندگی در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا) و یا انگلستان را دارید با مشاوران ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن یا ویزای شنگن را به شما نشان دهند.

رَوادید یا ویزا به مدرکی گفته می‌شود که می‌تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه از یک کشور برای گذر از خاک آن یا ورود به آن را دارند. معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در گذرنامه اشخاص، چسبانده یا زده می‌شود.

شما می توانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید. توافق‌نامهٔ شنگن (Schengen Agreement) توافق‌نامه‌ای است که به برداشته شدن مرز بین ۶ کشور اروپایی انجامید و امکان مسافرت بدون روادید بین این کشورها را فراهم کرد.

این توافق‌نامه در سال ۱۹۸۵بین پنج کشور اروپای غربی به امضا رسید و کشورهای دیگر به تدریج به این توافق‌نامه ملحق شدند.

 

توصیه می شود هنگام ورود به هر یک از مبادی ورودی کمرگی شینگن، مدارک زیر در دسترستان باشد:

مدرک سفر، ممهور به وبزای معتبر؛ مدارک معتبر بیان کننده موضوع و شرایط اقامت شما در محدوده کشورهای شینگن (دعوت نامه، رزرو هتل، سکونت نزد اهالی) ؛ مدارک معتبر بیانگر اینکه برای منظور و مدت اقامت خود دارای منابع مالی کافی می باشید (پول نقد، چک های مسافرتی، کارت های اعتباری، تعهد تقبل هزینه ها)

چه کشورهایی که نیاز به ویزای شینگن دارند؟ آلمان – اطریش – بلژیک – دانمارک – اسپانیا – استونی – فنلاند – فرانسه – یونان – مجارستان – ایسلند – ایتالیا – لتونی – لیتوانی – لوکزامبورگ – مالت – نروژ – هلند – لهستان – پرتغال – جمهوری چک – سلوواکی – سلوونی – سوئد و سوئیس.

 

ویزای شینگن در۴ کلاس صادر می شود:

ویزای نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاه های شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.
ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.
ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر متقاضیان با آن وارد شینگن می شوند.
ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر با ویزای شینگن این امکان را نخواهید داشت بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت کشور مد نظرتان پیگیر مراحل اقامتی خود باشید.
در صورت دارا بودن ویزاهای بلند مدت، اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا به این محدوده وارد شوید.
بر اساس معاهدات مقرر برای ویزای شینگن داشتن این ویزا لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد محدوده شینگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند.

مسافر ورودی به کشورهای شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی مانند هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *