ویزای شینگن تضمینی

ویزای شینگن تضمینی

شرایط دریافت ویزای بلند مدت شینگن

– مدارک شغلی
– پرینت حساب بانکی
– مستندات ملکی و مالی

اگر قصد مسافرت به کشورهای عضو پیمان شینگن را دارید و یا در زمینه امور کنسولی امریکا و انگلستان در دبی و استانبول با مشاوران ما تماس بگیرید تا بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن و انجام امور کنسولی امریکا و انگلستان را به شما نشان دهند.

شما می توانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن:

۱-  اصل پاسپورت با ۷ ماه اعتبار( امضاء شده ) و پاسپورت قدیم.

۲-  ۲قطعه عکس (رنگی- زمینه سفید-۷۰% چهره – ۳٫۵*۴٫۵ ).

۳-  اصل شناسنامه با ترجمه .

۴-  مدارک مالی و بانکی:

* ریز پرینت بانکی ۶یا ۳ماه اخر به زبان انگلیسی- حداقل موجودی ۴۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان (به ازائه هر نفر) با مهر بانک (حساب کوتاه مدت یا جاری).

*  در صورت داشتن ، اصل سند سپرده بلند مدت لازم است (سپرده های بانکی).

* درست بودن نام صحیح مسافر و تاییدیه بانک لازم است.

۵-  اصل سند ملکی (ترجمه رسمی و مهر داد گستری).

۶-  مدارک شغلی:

*  پزشکان: پروانه مطب+کارت نظام پزشکی(ترجمه) / دانشنامه تحصیلی(ترجمه).

* مهندسان: پروانه مهندسی/کارت نظام مهندسی(ترجمه).

* وکلا: پروانه وکالت/کارت وکالت(ترجمه).

*  کسبه: پروانه کسب (ترجمه)/کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت داشتن.

* صاحبان شرکتها: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر  دادگستری)+ گواهی شغلی (با ذکر سمت،سابقه کاری،حقوق و مزایا)(ترجمه). کارت بازرگانی(ترجمه) در صورت داشتن.

* کارمند بخش خصوصی: روزنامه رسمی تاسیس شرکت و آخرین تغیرات شرکت( ترجمه با مهر دادگستری)+ گواهی شغلی (باذکر سمت، سابقه کاری، حقوق و مزایا)(ترجمه)+لیست بیمه ۶ ماهه (ترجمه).

* ساختمان سازها: اصل گواهینامه ساختمان/اصل قرارداد همکاری/اصل پایان کار ساختمان/کارت انبوه سازی.

* مشاغل دولتی: حکم کارگزینی + فیش حقوقی ۳ماهه(ترجمه).

* بازنشسته ها : حکم بازنشستگی + آخرین فیش حقوقی(ترجمه).

* دانش آموزان و دانشجویان : نامه اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی(ترجمه).

۷-  در صورت سفر خانم خانه دار مدارک فوق از همسر ایشان کسب میشود + سند ازدواج.

۸-  در صورت سفر کودک موافقتنامه محضری از سرپرست کودک لازم است.

خرید پرواز اروپا از این آژانس الزامی است.

 

جهت اخذ ویزای توریستی فرانسه (VIP) با کارشناسان ما تماس بگیرید.

توجه:

در هنگام دریافت ریز پرینت بانکی از بانک دقت شود به اسم مشتری در برگه بانکی و مهر بانک در همه صفحات ریز پرینت.

هزینه سفارت (۷۰یورو)و بیمه مسافرتی(۳۰یورو) به عهده مسافر  می باشد.

اخذ ویزای مولتی فقط در صورت داشتن ویزای توریستی قبلی امکان پذیر است.

سفارت فرانسه نیازی به ترجمه ندارد و فقط اصل پاسپورت و سند ملکی و بقیه مدارک کپی برابر اصل نیاز است.

خرید پرواز به اروپا(رفت و برگشت)از این آژانس الزامی است.

خرید ۳شب هتل در پاریس و ۳ شب هتل در شهر خروجی الزامی است.

ضمانت برگشت مسافر ۳۰٫۰۰۰٫۰۰۰ الی ۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان + چک از مالک سند ملکی می باشد.

هزینه ترجمه مدارک و استعلام سند ملکی و کپی برابر اصل مدارک  بر عهده مسافر است.

مدت زمان صدور ویزا از زمان تحویل مدارک به آژانس ۳۰ روز تا ۴۵ روز می باشد. (تعطیلات سفارت در نظر گرفته شود).

((تائیدیه مدارک ۴۸ ساعت بعد از تکمیل و تحویل مدارک به مسافر اعلام می گردد و در صورت نیاز مدارک دیگری از مسافر دریافت می شود.))

 

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیت و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

Please follow and like us:

3 دیدگاه ها

  1. هدایت جابری گفت:

    سلام درمورد تورهای اروپا وقیمت هاش خواستم راهنمایی کنید ممنون

    • تارا رادفر گفت:

      با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.
      ۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰
      ۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

  2. پگاه گفت:

    ممنون از مطلب خوبتون.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *