ویزای مالزی چگونه اخذ می شود

ویزای مالزی چگونه اخذ می شود

هزینه ویزای مالزی در زیر به طور کامل شرح داده شده است.

آیا مالزی ویزا میخواهد؟

طبق قوانین و توافق های دولت ایران و دولت مالزی کلیه ایرانیانی که قصد سفر توریستی به کشور مالزی را دارند می توانند یک بلیط ۲ طرفه از ایران به مالزی و از مالزی به ایران تهیه کرده و بدون ویزا به مالزی سفر کنند.

شرایط لازم برای صدور ویزا توریستی:

ویزای توریستی مالزی برای کسانی است که می خواهند به طور توریستی و تفریحی به مالزی سفر کنند، قبلا مدت این ویزا برای ایرانیان ۳ ماه بود اما از ابتدای اکتبر سال ۲۰۱۳ میلادی، مدت ویزای توریستی برای ایرانیان به ۲۲ هفته تغییر یافته است.

ایرانیان برای ویزای توریستی مالزی ۱۴ روزه نیاز به مراجعه به سفارت نداشته و در زمان ورود به فرودگاه مالزی، مهری در پاسپورتشان زده خواهد شد، که این مهر به منزله اجازه ورود به مالزی می باشد.

در این نوع ویزای مالزی مسافرین باید موارد ذیل را رعایت فرمایند:

بلیط رفت و برگشت

حداقل ۶ ماه از اعتبار گذرنامه باقیمانده باشد.

هر نفر به اندازه کافی پول به همراه داشته باشد.

اگر خروج مسافر از کشور مالزی به کشور دیگری می باشد ویزای آن کشور نیز حتما داشته باشد.

مدت زمان ویزا: ۱۴ روز

هزینه: ندارد

مدارک لازم برای اخذ ویزای دو ماهه ویزا توریستی مالزی

اصل پاسپورت

۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید

انواع ویزای مالزی:

ویزای توریستی ۱۴ روزه

ویزای توریستی دو ماهه مالزی

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای مالزی:

ویزای توریستی دو ماهه مالزی : ۷ روز کاری

نکات قابل توجه اخذ ویزای مالزی:

در اکثر مواقع دیده شده است که در فرودگاه مالزی، مامورین فرودگاه زمان چک کردن پاسپورت، فراموش میکنند مهر ورود به کشور مالزی را در پاسپورت مسافرین ثبت کنند که بعد از ورود به مالزی برای شما مشکل ایجاد میکند،دقت کنید که قبل از خروج از فرودگاه مالزی، پاسپورت خود را چک کنید که این مهر در پاسپورت شما به همراه تاریخ ثبت شده باشد.

 

اطلاعات تماس سفارت کشور مالزی در تهران

آدرس سفارت مالزی در تهران: شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، نبش کوچه دوم

تلفن:   ۹۸۲۱۸۸۰۷۲۴۴۴+

فاکس: ۹۸۲۱۸۸۰۷۸۷۱۶+

آدرس کنسولگری سفارت مالزی: شهرک غرب، بلوار ایوانک، خیابان زرافشان شمالی، نبش کوچه دوم

آدرس پست الکترونیکی سفارت: ‏  mwtehran@kln.gov.my

آدرس وب سایت:  http://www.kln.gov.my

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۶۶۹۱۳۶۰۴-۰۲۱

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

 

Please follow and like us:

2 دیدگاه ها

  1. انصاری گفت:

    سلام خسته نباشید. من در حال حاضر ویزای توریستی سه ماهه دبی دارم و میخوام مدتش که تموم شد اول برم مالزی و بعد از مالزی برم ایران،برای من مشکلی بوجود نمباد وقتی از دبی برم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *