ویزای مولتیپل کانادا چیست؟

ویزا طولانی مدت چندگانه کانادا ( ویزا مولتی کانادا ) چیست و چه خصوصیاتی دارد

ویزای طولانی مدت چندگانه یا Multiple-Entry نوعی از ویزاست که دارای دو ویژگی مهم زیر است.
به دارنده ویزا این اجازه را می دهد که به دفعات به کانادا تردد کند.
از طریق کلیه مرزها و در زمان های مختلف

ویزای مالتیپل تا یک ماه قبل از تاریخ ابطال گذرنامه فرد دارای اعتبار است.
از آنجا که گذرنامه های افراد ایرانی به طور معمول تا ۵ سال اعتبار دارند، چنین ویزایی عملاً می تواند تا بیش از ۴ سال اعتبار داشته باشد.
براساس دستورالعمل اداره مهاجرت، چنین ویزایی به طور معمول تنها شامل دو گروه زیر می شود:

  • افرادی که به صورت مداوم به کانادا سفر می کنند.
  • پدر و مادرهای مسن و بازنشسته ای که قبلاً از طریق فرزندانشان برای مهاجرت به کانادا اقدام کرده باشند.

به طور کلی سیاست دولت کانادا به شکلی است که تا جایی که ممکن است تقاضای پدر و مادرها برای ویزای کانادا را با دیده اغماض بررسی کند و به این گروه ویزا بدهد، بویژه پدر و مادرهایی که بازنشسته شده اند و انگیزه ای برای کار و زندگی در کانادا ندارند و قبلا هم برای مهاجرت به کانادا از طریق فرزندانشان اقدام کرده اند.

با این حال هیچ تضمینی برای اخذ ویزا وجود ندارد و در نهایت این افسر مهاجرت است که تصمیم می گیرد برچسب ویزا را برای شخص بزند یا نه.

چگونه ویزای مالتیپل کانادا را اخذ کنیم؟

اگر در یکی از دو دسته فوق قرار دارید میتوانید شانس خود را برای اخذ ویزای مالتیپل کانادا امتحان کنید و هنگام تقاضای ویزای مسافرتی، به جای ویزای تک ورودی Single-entry تقاضای ویزای چندگانه Multiple-entry بدهید و امیدوار باشید افسر مهاجرت با درخواست شما موافقت کند.

نکته جالب اینکه اگر کسی شرایط ویزای چندگانه را داشته باشد ولی  تقاضای ویزای تک ورودی بدهد، افسر مهاجرت مربوطه برای این شخص ویزای تک ورودی معمولی صادر می کند ولی نامه ای به وی ارسال می شود و در آن به شخص  اطلاع خواهند داد که اگر ویزای چندگانه تقاضا می داد هم مورد قبول واقع می شد.

دارندگان ویزای مولتیپل می توانند به طور متعدد وارد کانادا شود.

 مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای توریستی کانادا:

  • اصل پاسپورت های جدید و قدیمی متقاضی.
  • ترجمه رسمی و تایید شده شناسنامه هر یک از متقاضیان.
  • در صورتی که زن و شوهر با هم اقدام میکنند، ترجمه سند ازدواج تایید شده.
  • تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
  • یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید جدید.
  • ترجمه سند ملکی در صورت وجود.
  • ترجمه مدارک شغلی متقاضی که تایید شده باشد.
  • گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد و نامه تمکن مالی Bank Statement به زبان انگلیسی که امور بین الملل بانک آن را تایید کرده باشد.
  • دعوتنامه یا ارائه رزرواسیون هتل الزامی است.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا

شما باید کلیه مدارک  و هزینه های دولت کانادا و هزینه های انگشت نگاری را قبل از ارسال پرونده پرداخت نمایید.

در صورت قبولی، سفارت پاسپورت شما را خواهد خواست. اینکار می تواند توسط خود شما یا فرد دیگری به نمایندگی شما (پیکاپ ویزا) انجام گیرد. معمولا در کمتر از دوهفته (بستگی به سفارت دارد) ویزای کانادا روی پاسپورت درج خواهد شد و به شما تحویل خواهند داد.

روی ویزای شما حداکثر مدت زمان اعتبار ویزای شما درج خواهد شد و نحوه ورود Single(فقط یکبار ورود) Multiple (مجوز چندین بار ورود) درج خواهد شد. هنگام ورود به اولین مرز کانادا مدت زمان مشخصی برای ترک خاک کانادا نیز روی پاسپورت شما درج خواهد شد که همیشه کمتر از شش ماه است.

 

سفارت کانادا مصاحبه حضوری با متقاضیان ویزا کانادا ندارد

تصمیم گیری در مورد صدور و یا عدم صدور ویزا کانادا با توجه به مدارک ارسالی متقاضی صورت میگیرد؛ لذا اهمیت ارسال مدارک صحیح و پرونده کامل بسیار بالاست. مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا کانادا با توجه به نوع ویزای درخواستی اعم از ویزای توریستی، ویزای کار، ویزای دانشجویی و مهاجرت و با توجه به اینکه افراد دارای مشاغل گوناگون و شرایط متفاوتی برای درخواست ویزا می باشند از شخصی به شخص دیگر متغیر و متفاوت می باشد.

  •  لازم به ذکر است که بعد از ارسال مدارک به سفارت، به هیچ عنوان نمی توان مدرک دیگری را به پرونده خود اضافه نمایید مگردر مواردی که سفارت مدرکی را از شما بخواهد و همچنین بعد از تصمیم گیری درمورد پرونده شما مدارک از طرف سفارت به شما بازگردانده نخواهد شد.

مدارک کاری

گواهی کار

حکم کار گزینی یا قرارداد کاری

بیمه شغلی

نامه مرخصی

فیش حقوقی

مدارک مالی

پرینت گردش ۶ ماه حساب

نامه تمکن مالی

مدارک ملکی

سند منزل یا سند مغازه یا سند زمین

 

آدرس شعب شرکت VFS جهت انگشت نگاری ویزا کانادا

محل انگشت نگاری زمان مراجعه آدرس محل انگشت نگاری (شعب شرکت VFS)
ترکیه آنکارا روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Bulvarı no : 154 (next to TEB Bank
Çankaya / Ankara, Turkey
canada-VFS-ankara
استانبول روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Cumhuriyet Caddesi Kök Apt. No:193 Harbiye (opposite of Military Museum
Sisli /, Istanbul, Turkey
امارات دبی روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Canada Visa Application Centre
Wafi Mall, 3rd Floor, Falcon, Phase 2
Umm Hurair 2 – Dubai – UAE
canada-VFS-dubai
ابوظبی روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Canada Visa Application Centre
,VFS (GCC) LLC
Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building,(Union National bank) Mina Road, Abu Dhabi
canada-VFS-abuzabi

ساعت کاری، آدرس و سایت سفارت کانادا در تهران

 آدرس سفارت کانادا در تهران :

تهران، تهران، خیابان استاد مطهری ـ خیابان شهید سرافراز ـ پلاک ۵۷

تلفن سفارت:

۸۸۷۳۲۶۲۳ – ٠٢١

سایت سفارت کانادا:

www.canadainternational.gc.ca/iran

ساعت کار سفارت:

در حال حاضر سفارت کانادا در ایران تعطیل است و هیچگونه فعالیتی ندارد.

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۰۲۱-۶۶۵۵۳۷۱۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

26 دیدگاه ها

  1. حسین گفت:

    با درود

    سوالی که دارم این است که شنیده میشه اخیرا سفارت کانادا مدت زمان برای ویزای توریستی پدران را کمتر از بقیه افراد خانواده در نظر میگیره.
    ایا این موضوع صحت داره؟
    با سپاس

    • تارا رادفر گفت:

      وقت بخیر; بله این موضوع صحت دارد و مربوط به دعوتنامه های اقوام است. اما به ویزای مولتیپل کانادا ربطی ندارد.

  2. hamed گفت:

    سلام بنده با ۳ ایراد از پرونده برای درخواست ویزای توریست کانادا مواجه شدم.از این ۳ مورد یک مورد قابل حل شدن هست.آیا شانس مجدد دارم؟و اینکه آیا باید زمان بگذره و بعد دوباره درخواست داد؟ممنون میشم جوابم رو بدین.

    • تارا رادفر گفت:

      خیر. اولین ریجکتی که ثبت شود دومی هم ثبت می شود. برای درخواست دوباره باید دوتا شینگن بگیرید. با کارشناس ما برای اطلاعات بیشتر با شماره۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ تماس بگیرید.

  3. mohammadreza abdolahi گفت:

    میخواستم بدونم بدون مدرک زبان میشه اقدام کرد واسه ویزا مهاجرت

    • تارا رادفر گفت:

      باید مشخص کنید مهاجرت از چه نوعی ست، برای سرمایه گذاری، کار و یا تحصیل می باشد. مثال اینکه شما بدون مدرک زبان امکان تحصیل یا کار را نخواهید داشت.

  4. زهرا گفت:

    با سلام .
    من وقتی پرس و جو کردم بمن گفتد که سه شرط برای این ویزا لازم هست :
    یا
    ۱ تمکن مالی حدوده ۱۰۰ میلیون تومن
    یا
    ۲ مدرک فوق لیسانس یا دکترا
    یا
    ۳ اینکه در ایران صاحب شرکت باشید
    آیا این موارد درسته یعنی من اگریکی از این شرایط رو داشته باشم میتونم این ویزا رو بگیرم؟ و اینکه من بعدش میتونم این ویزا رو به ویزای کار تبدیل کنم؟

    • تارا رادفر گفت:

      ابتدا مشخص کنید چه نوع ویزایی می خواهید. این که شما می گویید توریستی نیست، برای skill worker است و هر سه مدارک را باید داشته باشید. به همراه دو تا شینگن؛ و تبدیل کردن ویزا به ویزا دیگر امکان پذیر نیست باید پرونده جدید باز کنید.

  5. Elham گفت:

    سلام شما نوشته بودید از نظر جسمی باید سالم باشیم برای گرفتن ویزا کانادا یعنی یه معلول قطع نخاع که روی ویلچره نمیتونه ویزای توریستی بگیره؟ بیش از ٢٠ ویزا شینگن از کشورهای مختلف داره و همه مدارک کامل هست

    • تارا رادفر گفت:

      سلام؛ منظور از سلامت از نظر اعتیاد و مواردی اینچنین است. و همچنین برخی بیماری های حاد یا واگیردار که می تواند برای مردم یک کشور مشکل ساز یا خطر آفرین باشد. با کمک ویلچر زندگی کردن مانع سفر توریستی نیست.

  6. حبیب زاده گفت:

    در مورد اقامت دایم کانادا

  7. منصوره صفایی گفت:

    باعرض سلام وادب خواستم بابت زحمت و متن مفید وارزشمندی که در مورد سفر و گردشگری در اختیار ما قرار دادین .کمال تشکر وقدردانی را داشته باشم سپاسگزارم.

  8. alireza گفت:

    سلام
    چرا دیدگاه من تایید نمیشه؟

  9. علی گفت:

    سلام
    کارتون خیلی عالیه.

  10. امیر حسین گفت:

    سلام
    مقاله خیلی عالی و جالبی بود، واقعا ممنونم.

  11. رضا گفت:

    سلام
    عالی بود، لطفا بعد از تایید ایمیل بهم خبر بدید.

  12. رامین گفت:

    با تشکر از اطلاعاتی که تهیه کردید.

  13. جواد گفت:

    سلام ، خسته نباشید ، واقعا پست عالی بود

  14. رضا زعیم گفت:

    از اینکه اینقدر زحمت کشیدید ممنونم.

  15. مهدی رجب علی گفت:

    سلام یکی از مدارک لازم برای کانادا اینست که دو تا مهر شینگن داشته باشیم. سوال من اینست اگر وارد ایتالیا شوم و بعد به فرانسه بروم دو تا مهر شینگن حساب می شود؟
    با تشکر

    • حسینی گفت:

      سلام
      خیر، یک مهر شینگن حساب می شود، شما باید مجددا درخواست ویزای شینگن بدهید و وارد محدوده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.