ویزای نمایشگاهی آلمان

صنعت نمایشگاهی آلمان بخش مهمی از اقتصاد این کشور است که بر نیازهای بلند مدت این صنعت تمرکز کرده و اهمیت و قابلیت‌های جدید آن را بازتاب می‌دهد. علاقمندان به بازدید از نمایشگاه های کشور آلمان ملزم به اخذ روادید شنگن نمایشگاهی می باشند. مدت زمان صدور ویزای نمایشگاهی آلمان یک روز قبل از نمایشگاه و ۴ روز بعد از نمایشگاه می باشد. کشور آلمان در زمینه میزبانی نمایشگاه‌های بین‌المللی دارای مقام اول در جهان است.

 

 مدارک مورد نیاز سفارت آلمان برای صدور روادید شنگن (ویزای نمایشگاهی آلمان)

 

‏۱٫ دو قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه روشن بدون عینک در ابعاد‎ ‎‏۴۵‏‎‏×۳۵ میلیمتر که ظرف یکسال اخیر گرفته ‏شده باشد.
‏۲٫‏ تکمیل فرم درخواست صدور روادید در سه نسخه و به کلیه پرسش‌های این فرم به صورت دقیق پاسخ ‏دهید.‏
‏۳٫‏ ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی – کارت بازرگانی – جواز تولید – پروانه کسب – فیش حقوقی – گواهی دانشجویی – لیست بیمه بهمراه کپی آن.‏
۴٫ در صورت شاغل بودن همسر ارائه مدارک شغلی همسر
‏۵٫‏ بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت سفر به همراه کپی آن. چنانچه بیمه مسافرتی از آلمان باشد به عبارتی شخص ‏دارای کارت بیمه از یک دفتر بیمه در آلمان باشد می‌بایست تائیدیه‌ای به تاریخ روز از بیمه ضمیمه باشد.‏
۶٫‏ گذرنامه متقاضی به همراه کپی از صفحات ۲ و ۳٫ گذرنامه باید از زمان پایان روادید درخواستی، به مدت حداقل ۳ ماه ‏معتبر باشد.‏
۷٫ شناسنامه متقاضی و شناسنامه همسر وی به همراه کپی.
۸٫‏ ارائه سند و کپی مالکیت که بنام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد.
۹٫ ‏پرداخت هزینه صدور روادید به میزان -۰۰۰//۴۱۰ ریال، جهت پرداخت هزینه صدور روادید اسکناس‌های ‏ده هزار ریالی و یا بیست هزار ریالی ” سالم ” به همراه داشته باشید.‏

مدارک اختصاصی شغلی مرتبط با موضوع نمایشگاه 

•           ارائه معرفی نامه از انجمن ها، اتحادیه ها، اتاق های بازرگانی و یا هر سازمان مربوطه که خطاب به سفارت آلمان و یا شرکت های نماینده نمایشگاه های آلمان باشد.

•           کارت نمایشگاه همراه با تاییدیه پرداخت که شرکت های ایرانی به عنوان نماینده نمایشگاه های آلمان صادر کرده باشند.

•           تائیدیه رزرو بلیط هواپیما

•           تاییدیه رزرو هتل از آلمان که روی سر برگ هتل امضا وجود داشته باشد. اگر رزرو هتل از طریق ایمیل باشد آنهایی که از طریق بازرگانی ایران و آلمان با مهر اتاق اخذ شده باشد قابل قبول است.

 مواردی که سبب رد درخواست ویزا نمایشگاهی می شود:

  • اگر درخواست سفر شما، بیش از ۹۰ روز قبل از سفر تعیین شده باشد.
  • اگر متقاضی، عکس ۱ سال پیش خود را به کنسول ارائه کرده باشد.
  • هدف از سفر را به روشنی مشخص نکرده باشید.
  • اگر مدارک درخواستی، ناقص به کنسول ارائه شده باشد.
  • اگر متقاضی، گذرنامه معتبر با حداقل ۳ ماه اعتبار نباشد.
  •  تامین مالی سفر به روشنی مشخص نشده باشد.
  • اگر فرم درخواست روادید را تکمیل یا امضا نکنید.
  • اگر متقاضی، گذرنامه ای با حداقل ۲ صفحه خالی نداشته باشد.
  • اگر متقاضی، گذرنامه اش ۱۰ سال پیش صادر شده باشد.
  • مدارک مستند مبنی بر قصد بازگشت به ایران ارائه نشده باشد.
  •  قبل از اینکه به سفارت مراجعه کنید در مورد سفارت اطلاعات لازم را کسب کنید و لیست مدارک مورد نیاز را از طریق وب سایت دریافت کنید. اگر مدارک شما ناقص باشد باجه آنها را نخواهد پذیرفت.

    •           هزینه خدمات سفارت تماما نقدی و به ریال از شما دریافت می شود البته بخش حقوق/کنسولی سفارت چک پول نیز قبول می کند.

    •           اگر می خواهید گذرنامه جدید و کارت شناسایی آلمانی دریافت کنید نیاز به تعیین وقت قبلی دارید.

    •           ایمیل های ارسالی باید به زبان انگلیسی یا آلمانی باشد. اگر ایمیل های شما به زبان فارسی باشد سفارت پاسخی نمی دهد.

    •           سوالات زیر توسط سفارت پاسخ داده نخواهد شد:

    سوالات مربوط به زمان وقت مصاحبه

    سوالاتی که جواب آنها در سایت سفارت داده شده است.

    سوالاتی که سفارت آلمان در تهران نسبت به آنها مسئولیتی ندارد.

 

نکات قابل توجه برای اخذ ویزای نمایشگاهی آلمان

•           برای دریافت ویزای نمایشگاهی آلمان باید وقت مصاحبه در سفارت آلمان بگیرید.

•           تعیین وقت مصاحبه در ایامی مثل تابستان و نوروز به دلیل اینکه مراجعه کننده زیاد است و سفارت محدودیت مکانی و پرسنلی دارد ممکن است چند هفته طول بکشد.

•           وقتی تقاضای دریافت ویزای نمایشگاهی آلمان را داشته باشید بررسی آن دو هفته زمان میبرد.

•           این زمان بندی ها را برای مسافرت خود و برنامه ریزی ها درنظر بگیرید. یک تا سه ماه قبل از اینکه نمایشگاه شروع شود مناسب ترین زمان برای مصاحبه است.

•           اگر خواستار گرفتن وقت به منظور درخواست ویزای نمایشگاهی آلمان هستید این کار را فقط به صورت اینترنتی می توانید انجام دهید.

•           توجه داشته باشید که وقت داده شده قابل تمدید و باطل شدن نیست و اگر در وقت تعیین شده مراجعه نکنید وقت تان لغو می شود و وقت مجدد به هیچ عنوان داده نخواهد شد. پس در زمان ثبت نام مطمئن باشید که می توانید در زمان مقرر حضور پیدا کنید.

دلایل رد درخواست ویزای شینگن

دلایل ریجکت شدن ویزای شینگن در سفارت و یا کنسولگری:

  • اسناد جعلی
  • پاسپورت نامعتبر
  • پاسپورت آسیب دیده
  • عدم تکمیل فرم ویزای شنگن
  • عدم ارائه بلیط پرواز معتبر
  • کم بودن زمان اعتبار پاسپورت
  • عدم رفتار مناسب در روز مصاحبه
  • فقدان برنامه و هدف سفر
  • عدم تکمیل فرم ویزای شنگن
  • عدم اثبات توانایی امرار معاش
  • بیمه مسافرتی نامعتبر
  • مطابق نبودن تاریخ سفر، تاریخ هتل و تاریخ درج شده در فرم ویزای شنگن
  • عدم ارائه دلیل محکم و قانونی برای برگشت به کشور
  • ناتوانی در ارائه اسناد و مدارک در مورد هدف از سفر و اقامت در منطقه شنگن
  • عدم انطباق اشتغال و صلاحیت حرفه ای با وضعیت مالی ارائه شده
  • از دست دادن دوره درخواست ویزا در انطباق با برنامه سفر ارائه شده
  • گواهی اشتغال به کار از  مرجع نامعتبر  

از دلایل مشهود ریجکتی ویزای شینگن ارائه گواهی اشتغال به کار از مرجع معتبر که توسط شرکت مربوطه تصدیق نشده باشد. یا اینکه گواهی اشتغال به کار در سربرگ اصلی با آدرس و مهر شرکت نباشد.

  • توضیح ناکافی برای هدف سفر و شرایط اقامت

از دست دادن دوره درخواست ویزا در انطباق با برنامه سفر ارائه شده و ناتوانی در ارائه اسناد و مدارک در مورد هدف از سفر و اقامت در منطقه شنگن.

  • اقدامات جنایی

اگر در پیشینه متقاضی سوابقی همچون مواد مخدر، اعتیاد، تروریسم، سوءاستفاده های جنسی و سایر جرایم جدی باشد به این دلیل که تهدیدی برای سیاست عمومی، امنیت داخلی یا ثروت عمومی منطقه شنگن تلقی می شود اخذ ویزای وی رد می شود.

  • نامه مرجع نامعتبر

یکی از دلایل اصلی رد شدن ویزا ارائه نامه رسمی از مرجع خاص که توسط نویسنده تصدیق نشده باشد. مثلا ارائه نامه رسمی که سه ما از تاریخ صدور آن گذشته باشد. یا یک نامه رسمی در سربرگ اصلی با آدرس شرکت و یا نویسنده آن موجود نباشد، همچنین ارائه یک نامه رسمی که مهر و امضای نویسنده نامه نداشته باشد. از عوامل مرجع نامعتبر است که باعث رد شدن ویزای شنگن در سفارت و یا کنسولگری می شود.

  • نداشتن سفر قبلی به خارج از ایران

خالی بودن پاسپورت از سفرهای خارجی یکی از دلایلی است که سبب رد ویزای شنگن خواهد شد.

  • سند ازدواج یا تولد غیر قابل قبول

برای اخذ ویزای شنگن باید گواهی تولد یا ازدواج ارائه شود. عدم ارائه گواهی به زبان غیر انگلیسی ترجمه توسط مترجم مجاز، عدم اثبات گواهی مدنی و همچنین عدم توانایی در ارائه گواهی پدر و مادر کودک، و موارد اینچنین درخواست شخص رد خواهد شد.

  • عدم ارائه مدرک محل اقامت

مشخص نبودن محل اسکان متقاضی در طول سفر، از دیگر دلایلی است که منجر به رد شدن ویزا می گردد.

 

ساعات کاری و برقراری ارتباط

  • پست الکترونیک سفارت آلمان: visa-info@teheran.diplo.de
    شماره فاکس سفارت آلمان در تهران: ۳۹۹۹۱۸۶۰
  • تلفن اطلاعات بخش روادید سفارت آلمان: ۳۹۹۹۱۴۹۹
  • زمان پاسخگویی سفارت: یکشنبه تا ۵ شنبه (از ساعت ۸ تا ۱۷:۳۰)

 

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.