ویزای کره جنوبی و هزینه اخذ ویزای کره جنوبی

ویزای کره جنوبی و هزینه اخذ ویزای کره جنوبی

 

نکات قابل توجه اخذ ویزای کره جنوبی در زیر به طور کامل شرح داده شده است.

ویزای توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.

ویزای توریستی کره جنوبی فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزای عادی کره جنوبی ۲۰ روز کاری زمان لازم دارد.

هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزای کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.

پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافرین را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.

کشور کره جنوبی انواع مختلفی از ویزا را به بازدید کنندگان می دهد اما از طریق آژانس های مسافرتی فقط ویزای توریستی کره جنوبی یعنی ویزا نوع B-2  اخذ می شود.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای کره جنوبی

اصل پاسپورت

۲ قطعه عکس ۳ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید

فرم تمکن مالی و گردش ۳ ماه آخر حساب با حداقل موجودی ۲۰ میلیون تومانی به انگلیسی

کپی کارت ملی و شناسنامه ترجمه شده

گواهی اشتغال به کار یا جواز کار ترجمه شده به انگلیسی

ارائه رزرو هتل و بلیط هواپیما

چک ضمانت ۱۵ میلیون تومانی

انواع ویزای کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی

ویزای تجاری کره جنوبی

ویزای تحصیلی کره جنوبی

ویزای دیدار خانوادگی کره جنوبی

مدت زمان لازم برای اخذ ویزای کره جنوبی

ویزای توریستی کره جنوبی : ۲۰ روز کاری

 

  • انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

    سنیگل : با ویزای سینگل شما تنها اجازه یک بار ورود به آن کشور را می‌دهد و با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
    مالتی پل : ویزای مولتی پل این امکان را به شما میدهد که در طی مدت اعتبار ویزا به دفعات به کشور صادرکننده ویزا وارد یا از آن خارج شوید.

 

اطلاعات تماس سفارت کشور کره جنوبی در تهران    

آدرس سفارت کره جنوبی در تهران: میدان ونک، خیابان شیخ بهائی شمالی کوچه دانشور غربی شماره ۲ ، صندوق پستی ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵

تلفن:   ۹۸۲۱۸۸۰۵۴۹۰۰+

فاکس: ۹۸۲۱۸۸۰۵۴۸۹۹+

آدرس کنسولگری سفارت کره جنوبی : میدان ونک، خیابان شیخ بهائی شمالی کوچه دانشور غربی شماره ۲ ، صندوق پستی ۳۵۸۱-۱۱۱۵۵

سایت سفارت کره جنوبی در تهران:

آدرس پست الکترونیکی سفارت: ‏  [email protected]

آدرس وب سایت :  http://irn.mofa.go.kr

 وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل و تور از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۶۶۹۱۳۶۰۴-۰۲۱

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

می خواهم در خبرنامه ویزا ها عضو شوم

Please follow and like us:

2 دیدگاه ها

  1. پرواز گفت:

    سلام
    می خوام به کره جنوبی سفر کنم چک ضمانت برگست از سفر چقدر هست ۱۵ میلیون..؟
    در ضمن من سابقه سفر ندارم بهم ویزا میدن یا نه…؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *