گرفتن وقت سفارت ایتالیا

سفارت ایتالیا تنها زمانی ویزای برای سفر به حوزه شینگن صادر می‌کند که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می‌توانند از ورود مسافرانی که بدون در نظر گرفتن این موضوع ویزای شینگن گرفته‌اند جلوگیری کنند. همچنین تمام متقاضیان ویزا، به جز کودکان زیر ۱۲ سال باید اثر انگشت ارائه کنند. ضمنا درخواست‌های ناقص یا مدارک غیر شفاف و متناقض رد می‌شوند.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا ست. فرم سفارت ایتالیا را می‌توانید از بخش دانلود فرم ها در منوی سایت پرشین ویزا تهیه نمائید. فرم سفارت ایتالیا باید در دو نسخه و برای هر فرد به طور جداگانه تکمیل شود.
جهت دریافت ویزای ایتالیا اعتبار گذرنامه ی شخص متقاضی باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزای ایتالیا باشد. همچنین متقاضی باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین ‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است، کپی بگیرد و در روز مصاحبه در سفارت ایتالیا به همراه مدارک تحویل دهد.
اگر قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را در کشور ایتالیا دارید شما باید درخواست ویزای توریستی ایتالیا بدهید. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که هدف گردشگری دارند. چنانچه قصد اشتغال در ایتالیا را دارید ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و شما احتیاج به صدور مجوز کار دارید و باید درخواست ویزای تجاری ایتالیا را بدهید.

مدارک مورد نیاز ویزای ایتالیا

۱- فرم تقاضای ویزای ایتالیا که باید در دو نسخه تکمیل شود و چنان‌چه خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر شود.

۲- شناسنامه ایرانی به همراه ترجمه ی رسمی و فتوکپی از تمام صفحات
۳- گذرنامه به همراه کپی از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده است. اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزای ایتالیا باشد.
۴- سه قطعه عکس رنگی عکس با زمینه ی روشن، واضح و کاملاٌ جدید. عکس نباید با ظاهر فعلی متقاضی مغایرتی داشته باشد. در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
۵- نشانی محل کار و منزل به طور دقیق
۶- اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی ویزای ایتالیا
– برای صاحبان شرکت‌های خصوصی: ترجمه‌ی روزنامه رسمی شرکت به همراه رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی. دو سری کپی از اصل مدارک فارسی تهیه نمائید.
– برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب و یا کارت بازرگانی
– برای کارمندان بخش خصوصی‌ گواهی اشتغال به کار
 – برای کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
شماره تماس در دسترس متقاضی
– تاریخ دعوتنامه (در صورت موجود بودن)
– برای دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
۷- ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هفتاد میلیون ریال به ازای هر فرد
۸- ترجمه یک سند مالکیت به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۹- ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
۱۰- پرینت گردش حساب آخرین ماه حساب بانکی شخص متقاضی ویزای ایتالیا

نکته: متقاضیان وقت سفارت و ویزای ایتالیا با توجه به شرایط شغلی و یا تحصیلی خود نیاز به آماده کردن مدارک های دیگری نیز دارند که می بایست برای اخذ ویزای ایتالیا به سفارت ایتالیا تحویل دهند و تمامی مدارک گفته شده نیاز به ترجمه ی انگلیسی و یا ایتالیایی دارند.

کارمندان بخش دولتی

  • فیش حقوقی سه ماهه ی آخر
  • حکم کارگزینی
  • پرداختی شش ماهه ی بیمه یا کارت پرسنلی صادره از سازمان دولتی یا نیمه دولتی مربوطه

کارمندان بخش خصوصی

  • گواهی اشتغال به کار (مبنی بر تایید رابطه کاری متقاضی با آن شرکت ضمن مشخص نمودن سمت شغلی وی به انگلیسی ترجمه شود و همچنین گواهی ۶ ماه سابقه بیمه قبل از سفر برای ارائه به سفارت الزامی می باشد)

مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

  • آخرین روزنامه رسمی که از تاریخ آن بیش تر از ۳ سال نگذشته باشد

دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه ها

  • هیئت علمی (کارت عضویت)
  • دانشجویان (کارت دانشجویی)

نکته: برای خانم های متاهل ارائه ی فیش حقوقی و یا جواز کسب همسر همراه با ترجمه الزامی می باشد.

 

جهت پیشگیری از اتفاقات احتمالی در زمینه ی اخذ ویزای ایتالیا و وقت سفارت ایتالیا به نکات زیر توجه نمایید:

  • از مراجعه ی حضوری به سفارت ایتالیا بدون اخذ وقت سفارت ایتالیا خودداری کنید
  • برای اخذ ویزای درمانی و تجاری ایتالیا نیاز به وقت سفارت قبلی نیست (دعوتنامه الزامی می باشد)
  • مدت زمان پاسخگویی به درخواست ویزای ایتالیا متقاضی ۱۵ روز کاری می باشد
  • حداقل چهل روز مانده به تاریخ دعوتنامه برای اخذ وقت سفارت ایتالیا اقدام نمایید

 

برای دانلود فرم سفارت ایتالیا لطفا کلیک کنید.

 

بعد از موافقت با صدور ویزای ایتالیا مدارکی که هنگام دریافت روادید نیاز دارید عبارتند از:

۱- بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد ایتالیا
۲- در صورت لزوم فاکتور پرداخت‌شده‌ی هتل برای کل مدت اقامت
۳- بیمه مسافرتی: شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور ایتالیا داشته باشد. این بیمه باید هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شنگن معتبر باشد و شامل هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و … است. متقاضیان روادید باید بیمه‌ی مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. حداقل پوشش بیمه برای هر شخص مبلغ سی‌هزار یورو می‌باشد.
۴- پرداخت کل هزینه روادید
توجه: از کلیه‌ی مدارک باید فتوکپی داشته باشید ؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش روادید می‌ماند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی در زمینه ی تعیین وقت سفارت ایتالیا، دریافت ویزای ایتالیا و مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا با شماره تماس حاصل نمایید.
 بخش کنسولی سفارت ایتالیا
اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵ قرار دارد.شماره های تماس
دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱
دفتر امور دانشجویی: ۸۸۷۹۹۸۸۵-۰۲۱

ساعات کاری اداره کنسولی

اداره کنسولی ایتالیا یکشنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ آماده خدمات‌رسانی به مراجعین است. این اداره روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از طریق آدرس‌های ایمیل زیر اقدام کنید:

بررسی تکیمل بودن مدارک برای دریافت ویزای ایتالیا

 

دعوتنامه تکمیل شده مطابق نمونه موجود در ضمیمه

 

مایل به دریافت وقت سفارت توسط ما هستید؟

لطفا جهت بررسی امکان تعیین وقت سفارت در تاریخ مورد نظر و کشور مدنظر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید.

وب سایت سون تارا کارگزار رسمی اخذ ویزا ، رزرو ، خرید بلیط ، هتل و تور می باشد شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه دریافت ویزا و رزرو و خرید بلیط و هتل از طریق راه های ارتباطی سایت با ما در تماس باشید.

 

اگر سوالی دارید در قسمت نظرات مطرح کنید کمتر از یک روز پاسخ شما را می دهیم.

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا شینگن تماس حاصل فرمائید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.