شرایط اخذ ویزای توریستی روسیه

 شرایط اخذ ویزای توریستی روسیه

 

  • ویزای توریستی روسیه

کشور روسیه به پایتخت مسکو ، مکان های دیدنی و جاذبه های توریستی فراوانی دارد.

از این رو دریافت ویزای توریستی روسیه برای افرادی امکان پذیر می باشد که قصد گردشگری و سفر در این کشور را دارند.

مدت اعتبار این ویزای توریستی مطابق مدت رزرو هتل و بر اساس تاریخ پرواز تعیین میشود.بنابراین موقع خرید دقت کنید زیرا تغییر مدت اعتبار ویزای توریستی روسیه امکان پذیر نخواهد بود.برای درخواست ویزای توریستی روسیه، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود.

اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. فرم را می‌توان از بخش کنسولی سفارت روسیه در تهران تهیه کرد و به همراه مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزا ارائه داد. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه و برای هر کدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.

لطفا توجه داشته باشید در هنگام درخواست ویزای توریستی روسیه حضور متقاضی الزامی نیست اما هنگام درخواست ویزای تجاری حضور فرد متقاضی الزامی و ضروری می باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای روسیه

 

مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری روسیه تحویل دهید، این‌ها هستند:

  1. شناسنامه ایرانی
  2. گذرنامه

توجه داشته باشید که اعتبار پاسپورت باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.

کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

  • یک قطعه عکس؛ زمینه روشن در ابعاد ۴*۶ که کاملا شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.

توجه: برای هر کدام از همراهان در گذرنامه نیز باید یک قطعه عکس، ضمیمه‌ مدارک باشد.

  • بلیط رفت و برگشت قطعی شده‌ی پرواز به روسیه
  • رزرواسیون قطعی هتل در روسیه برای کل مدت اقامت
  • چک ضمانت بازگشت؛ به مبلغ ۱۰ میلیون تومان برای هر شخص

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.

برای استفاده از خدمات ویزای شنگن با ما تماس بگیرید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

Please follow and like us:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *