ویزای توریستی ایتالیا تضمینی

مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در ایتالیا دارید این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی بستگی به تصمیم سفارت و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزا سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند.

این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزا مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت ایتالیا در تهران دانلود کنید یا به صورت حضوری از بخش ویزای سفارت ایتالیا دریافت کنید. برای گرفتن وقت ویزا باید به صورت آن لاین اقدام کنید.

سایت www.italianembassy.ir تمام وقت‌های موجود آینده سفارت ایتالیا را لیست کرده و می‌توانید از بین وقت‌های موجود، تاریخ موردنظرتان را انتخاب کنید. در تاریخی که به عنوان وقت ملاقات و تحویل مدارک برای شما مشخص شده، باید در محل سفارت برای تحویل مدارک و انجام مصاحبه حاضر باشید. تمام مدارک را باید به صورت کاغذی همراه داشته باشید.
تصمیم سفارت در مورد ویزا بستگی به مجموعه‌ای از عوامل از جمله کامل بودن مدارک و مصاحبه حضوری شما در سفارت دارد.

 

مدارک لازم برای ویزای ایتالیا

مدارک لازم جهت اخذ فوری و ارزان ویزای ایتالیا به صورت تضمینی ، به شرح زیر می باشد.  برای اطلاعات بیشتر ، به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

ترجمه انگلیسی مدارک شغلی ، ملکی و بانکی – اصل پاسپورت جدید و قدیمی – ۳ قطعه عکس – پرینت سه ماهه حساب بانکی

متقاضیان محترم اخذ ویزای ایتالیا ، لطفا جهت سهولت فرایند دریافت روادید ، مدارک زیر را آماده داشته باشید. همچنین در صورت وجود سوال یا ابهام در مدارک یا مراحل اخذ ویزای ایتالیا ، می توانید با ما تماس بگیرید.

ویزای ایتالیا با قیمت ارزان و فوری و تضمینی
  • اصل گذرنامه معتبر با ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور ( امضا شده )
  • اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود
  • کپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای ۳ سال گذشته از جمله ویزای شنگن

همچنین یک سری کپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش ، مورد نیاز است.

  • تکمیل فرم مشخصات شخصی برای دریافت ویزای ایتالیا
  • دو قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵

عکس لازم برای اخذ ویزای ایتالیا، باید رنگی، با زمینه سفید، از روبرو و بدون زاویه باشد و از زدن عینک و آرایش بیش از حد، خودداری فرمایید.

  • شناسنامه از صفحات اول و دوم
  • گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب و کارت نظام پزشکی مسافر ( در صورت وجود هر مورد )

در گواهی اشتغال به کار مورد نیاز ویزای ایتالیا ، باید نام و سمت شغلی مسافر ، میزان درامد و تاریخ مرخصی مسافر ، منطبق بر تاریخ تور ایتالیا ، ذکر شده باشد. همچنین این گواهی باید دارای مهر و امضا توسط شخصی غیر از مسافر و بر روی سربرگ شرکت باشد.

  • برای افراد مشغول به تحصیل متقاضی ویزای ایتالیا، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل
  • برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی و کارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی برای ویزای ایتالیا مورد نیاز است.
  • پرینت انگلیسی حساب جاری بانکی سه ماه گذشته با مهر و امضای بانک
  • سند مالکیت به نام مسافر ( از تمام صفحات )

لازم به ذکر است که ویزای ایتالیا، تمامی ۷ مورد قبلی را به صورت ترجمه انگلیسی می طلبد.
همچنین برای فرزندان زیر ۱۸ سال، باید رضایت پدر و مادر به صورت ترجمه شده وجود داشته باشد.

وزارت خانه هر کشور هم می تواند با توجه به شرایط ، مدارک دیگری را جدای از مدارک ذکر ویزای ایتالیا که در بالا بیان شده ، از شما طلب کند.
ارائه ضمانت بازگشت، الزامی می باشد.
در روز مصاحبه برای اخذ ویزای ایتالیا، به همراه داشتن اصل تمامی مدارک الزامی می باشد.

 

مدت زمان اخذ ویزای ایتالیا و مدت اقامت – ویزا عادی و فوری ایتالیا

زمان اخذ ویزای ایتالیا با توجه به مواردی متعدد ، بین ۲ تا ۳ هفته می باشد و مدت اقامت بین ۱۰ تا ۱۴ روز است.

نکات ضروری

اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هر کدام از اعضا باید مجزا فرم پر کنید. باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه بشود. تمام افراد بالای ۱۲ سال انگشت‌نگاری می‌شوند.
از کلیه‌ی مدارک باید یک فتوکپی هم داشته باشید. اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزای سفارت ایتالیا می‌ماند.
آدرس سفارت ایتالیا در تهران: خیابان آفریقا، بالاتر از تقاطع میرداماد، نبش پارک صبا، خیابان فرزان شرقی، شماره ۱۵
تلفن: ۲۲۰۴۷۸۰۲ الی ۳
سایت سفارت ایتالیا www.ambteheran.esteri.it/ambasciata_teheran
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۴- ۸

 

با کارشناسان ما در آژانس هواپیمایی جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا تماس حاصل فرمائید.

برای استفاده از خدمات ویزای شنگن با ما تماس بگیرید.

۷۷۶۱۹۸۰۹-۰۲۱

۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰

 

2 دیدگاه ها

  1. محمد ناصر گفت:

    با سلام و خسته نباشی زوج افغان دارای اقامت ایران هستیم . براتون مقدور هست که برای ویزای شنگن اقدام کنید ؟ ایتالیا و یا … در صورت همکاری . هزینه ها و پروسه را لطف بفرمائید ممنون میشوم جواب دهید جهانی سپاس

    • تارا رادفر گفت:

      اگر پاسپورت ایرانی دارید می تونیم برای ویزا شینگن شما اقدام کنیم، با شماره کارشناس ما ۰۹۳۷۹۲۵۸۴۸۰ در تماس باشید. در غیر این صورت اتباع خارجی در کشور دیگر برای ویزا نمی توانند اقدام کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
تا دقایقی دیگر لینک مستقیم PDF به ایمیلتان ارسال می شود.
Increase more than 700% of Email Subscribers!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio. Diam lorem auctor sit, a a? Lundium placerat mus massa nunc habitasse, arcu, etiam pulvinar.
  • Goblinus globalus fantumo tubus dia
  • Scelerisque cursus dignissim lopatico
  • Montes vutario lacus quis preambul den
  • Leftomato denitro oculus softam lorum
  • Spiratio dodenus christmas gulleria tix
  • Dualo fitemus lacus quis preambul pat
  • Montes vutario lacus quis digit turtulis
  We hate spam and never share your details.
دانلود PDF روشهای کاهش هزینه سفر
فقط چند لحظه تا دانلود فایل PDF فاصله دارید.
ما هم مانند شما از ایمیل های اسپم متنفریم.
خبرنامه ویزای کشورهای مختلف
این خبرنامه ویژه اخبار و رویدادها در زمینه ویزای کشورهای مختلف می باشد. برای کسب اطلاع از رویدادهای گردشگری، می توانید به صفحات دیگر سایت مراجعه کنید.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
Turpis dis amet adipiscing hac montes odio ac velit? Porta, non rhoncus vut, vel, et adipiscing magna pulvinar adipiscing est adipiscing urna. Dignissim rhoncus scelerisque pulvinar?
پس از وارد کردن ایمیل، pdf شروع به دانلود می کند.